Израел 54

• 44 577
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
     Bube, цефа беше тази, но малка Sick
     Танче, ти си от безопасните,които са за равновесие в природата Mr. Green
     Илче, мерси много,знам има много заместители, има и тук. Аз вече я започнах диетата и като се изключи факта, че се чувставам като отказваща дрога( то си е малко така де, към хляба сме си пристрастени Tired) се чувствам добре. Има много рецепти и се надявам да успея да я спазвам поне 4 месеца.  Не  е лесно , но не и невъзможно Peace
  Нахутените хлебчета ще се пробват след месец така е по лечебен план, изобщо за бобови се изчаква. Мерси за инфото. Няма да спамя повече Blush
     Верано къде се изгуби Thinking

# 406
  • Някъде там...
Бебето цефа е по-отровно от майката цефа, пази се...Аз понеже тичам из градините смятам да си купя футболни кори, че не искам мускулна инжекция  Naughty

# 407
  • Някъде там...
Как се развиват протестите??? Нещо ново???

# 408
Bube, ето резултатите  Mr. Green http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-14417612
Цитат
Nothing is simple in Israel and you are sometimes left feeling that everything here is about everything.
  newsm10 smile3501

# 409
  • Някъде там...
Петък- къс ден и събота и неделя-почивка звучи супер  Peace Обаче де  факто това ще се отрази на заплащането  Rolling Eyes
А за майчинството нещо чува ли се?

# 410
здравейте.интересува ме с коя авио-компания пътувате до  Б-я и горе долу на каква цена ви излиза билета. Flutter

# 411
  • Някъде там...
Веднъж летях от Сф с ЕлАл за около 450$, през другото време си летя до Варна предната година за 550$ тази година ми намериха по-добър билет и бях много доволна  Hug

# 412
и моя а на ЕлАл за 460 долара интересувах се дали има по евтин вариант.
Boryana благодаря  Hug

# 413
  • Някъде там...
Асе, за полетите до София най-добре да се изкажат другите мацки ако има възможност за по-евтини билети. Също се кредитните си карти събират точки, които после заменят за ЕлАл точки и билета идва по евтин... Като цяло съм не запозната с тези полети, аз си ползвам чартърите до Варна и се надявам никога да не ми се наложи да ползвам полет до София  Praynig

# 414
ами то щом има до Варна чартъри би трябвало да има до Бургас,сега свекито пътува до София от там сменя и се качва за Бургас.Аз пак понеже съм от  Севлиево,пътувам до  София минавам да видя нащите и от там с автобус се прибирам в Бургас.
можеш ли да дадеш някой линк с иформация за чартърните полети до БГ.

# 415
  • Някъде там...
Има чартъри до Бургас на Бг еър, аз винаги съм ползвала агенции та нямам идея как можеш да вземеш билет онлайн  Thinking

# 416
  • Някъде там...
Препоръчаха ми ако ще ставам майка да си направя втора ваксина за рубеола. По имунизационния календар в Бг правели само една ваксина и то на ранна възраст, тук се повтаря ваксината на 20 годишна възраст... Та някоя от вас повтори ли тази ваксина, не си падам да ме дупчат ей така... за спорта  Thinking

# 417
  • София
Бубе, ти май и преди беше споменавала за тази ваксина.  Thinking
Аз хич не се кефя на ваксините. И аз и децата сме почти без ваксини.
Рубеола съм карала като малка. Нямам идея дали все още имам имунитет, но не бих си сложила ваксина.  Naughty
Всъщност съм чувала за тестове, които показват дали имаш антитела. Така най-добре ще можеш да прецениш има ли смисъл или не от реваксинация.  newsm78

# 418
  • Някъде там...
Ох, питала ли съм, не помня  Embarassed Аз днес ходих да си пусна кръвна картина, та сестрата ме пита. Мъжо веднага скочи да ми я слагали, но аз исках да поговоря с майка и да се посъветвам с вас. Хич не обичам ваксини, но пък и ме е страх после заради една скапана ваксина да не си докарам беля... Ще я питам утре дали ми се полага по здравна каса тест на антителата. Аз все още не мога да използвам напълно здравните ми та всичко се проверява допълнително  Tired Аз скоро и не смятам да забременявам де, но ми се иска да се ориентирам към някакво решение.
Илче, мерси за мнението  Hug

Последна редакция: нд, 07 авг 2011, 16:04 от Boryana

# 419
  • София-България, Израел - където си поискам
Бубе, виж дали не си боледувала от Рубеола Thinking тогава  имаш имунитет 100%.
Мен са ме ваксинирали като дете и после на 18 години в техникума, може и теб да са те имунизирали и да не помниш Grinning и трето не бих се ваксинирала на твое място, ще избягваш рискови контакти  Mr. Green

Последна редакция: нд, 07 авг 2011, 22:35 от jakinik

Общи условия

Активация на акаунт