Израел 54

• 44 550
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
krem_10, може без фирма както е писала и Боряна, семейството просто гарантира( и парично, работната виза е различна цена, зависи от случая) във вътрешно министерство тук, че ще работи при тях, периода и мисля, че се иска документ за съдимост. Те мога да проверят във всеки клон на министерството за нужните от майка ти и от тях документи. Успех Peace

# 496
  • София
Казват хората, че когато споделиш щастието си с приятели то е по силно !
Затова макар и това да е лично мое щастие, аз искам да го споделя с вас приятели.
Днес ние с моето зайче навършваме 25 години семеен живот.
Не ме питайте дали съм щастлив и как е минал този живот, аз искам още и още !

Моля почерпете се !

Зайчето я е направила и ... беше много, ама много вкусна (поне така казва внучката).

А това е подаръкът от мен за моята любов в живота (единствена, първа и последна...но тя ми стига, друга не ми трябва):

Знае те ли ... аз се моля вие да изживеете това, което аз съм изживял с моето сърце ! Повярвайте ми - друго не ви трябва хора. Питам се дали и в отвъдния свят там при Бог не можем да бъдем пак заедно във вечността ?

# 497
  • Някъде там...

Знае те ли ... аз се моля вие да изживеете това, което аз съм изживял с моето сърце !

Амин  Praynig

Дядо Хаджи,
Честит празник на теб и на твоето семейство!!! А с любимата ще бъдете до края на вечността заедно  Hug

# 498
  • На дивана, под юргана

Дядо Хаджи, Честито! Да сте живи и здрави и да се радвате още дълги години един на друг!

# 499
Честито Дядо Хаджи, желая ви още много години семейно щастие и все така да сте влюбени  bouquet  bouquet  bouquet

# 500
  • София
Дядо Хаджи, честито и от мен. Още поне два-три пъти по толкова семеен живот!   bouquet

# 501
Дядо Хаджи, толкова е мило, че споделяш с нас!  newsm03 Дай Боже повечето пишещи и четящи темата да изживяват близки на твоите вълнения. Живи и здрави да сте с твоето зайче и все така щастливи!  smile3525 А тортата наистина изглежда много апетитно...  newsm10

# 502
Дядо Хаджи, честито и от мен!   bouquet Още дълги години да празнувате заедно със съпругата и все така силно да се обичате, уважавате и радвате един на друг!

# 503
  • T"A
Дядо Хаджия, поздравления за празника! Още дълги години любов и щастие ви желая!
Трогателно е как пазите искрата в сърцата си толкова време, дано повече семейства са така  Grinning

Честит първи учебен ден на всички деца, които от днес тръгват на училище и на градина някъде из Обетованата земя! Да надминат себе си в успехите  Wink Тали, да са ти живи и здрави учениците, да ти носят много отлични оценки и дано грижите през тази година са по-малко от миналогодишните Hug

# 504
Дядо Х. присъединявам се към всички благопожелания,  още дълги години семейно щастие!

Мента, мила много мили пожелания, ще им предам на разбойниците (те много са се затъжили за Йойо). Вик се върна окрилен, че новата учителка е дала по- малко домашни, но Меди го попари с новината, че това е само защото е първия учебен ден. Всъщност новата му класна е майка на най- добрата приятелка на Мадлен. Донякъде  ме успокоява факта, че има дете с проблемна концентрация и разбира проблема, но от друга старана факта, че това дете пие риталин от 2 кл. ме притеснява. Ще видим как и накъде ще тръгнат нещата.
На Меди се е паднала една от най- строгите и безкомпромисни учителки, но аз се надявам да е за добро  Praynig!

Гатанка: колко дни са нужни да се подреди една два месеца не чистена, не оправяна и наводнена къща?!
Отговор: Опитите продължават!

# 505
  • На дивана, под юргана
Гатанка: колко дни са нужни да се подреди една два месеца не чистена, не оправяна и наводнена къща?!

Запушете всички дупки, наводнете я отново и отворете подводен музей. С парите от входните билети купете нова.  Wink

# 506
  • Някъде там...

Запушете всички дупки, наводнете я отново и отворете подводен музей. С парите от входните билети купете нова.  Wink

А къде е бутона лайк  Mr. Green
Аз утре заминавам при моите любими приятели... Ще имам страхотен край на седмицата  Party

# 507

Запушете всички дупки, наводнете я отново и отворете подводен музей. С парите от входните билети купете нова.  Wink

Хахахах, както винаги имаш креативно и конструктивно предложение  Mr. Green!

Буб, към наше село или към Хайфа пътуваш?!

# 508
  • T"A
Аз съм в меланхолично настроение откакто се върнахме. А и у нас има доста за подреждане...  Whistling

Бяхме на шествието на количките онзи ден, слабо беше присъствието, но Бам-бам беше на 7-мото небе от посещението си там (и не заради музиката на Гефен - баща и син, но просто сбрани хора на едно място, които вдигат шум... допадна му, участва и той с пълна сила  Laughing)

# 509
  • Някъде там...
Буб, към наше село или към Хайфа пътуваш?!

Към Средиземно море- Кипър- Ларнака  Mr. Green Ще се опитам да си припомня какво бях преди  Party

Общи условия

Активация на акаунт