Израел 54

• 44 563
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Ами то Сафарито не е кой знае колко далеч от Яфо, ама и аз от снимките във Фб разбрах, че Боряна е била наблизо.

# 481
  • Някъде там...
Потях се аз в събота над данъците и се самосъжалявах  Mr. Green В един момент звъни една приятелка и вика: Взела съм на татко колата, имам 4 билета за Зоо-то, идвате ли  newsm78 Ами вие кое бихте избрали: Зоо или данъци  Mr. Green Така стигнах до Рамат Ган  Joy
За това без да има обидени, че не съм се обадила  Naughty Ако си бях с редовния превоз всички щях да ви наобиколя  Hug Имам обаче септември месец изпит маген, октомври ми е последния изпит и малко съм  Sick Нямаше такова прецакване, всички си пекат трътките на плажа а аз се потя цяло лято над сметки  Tired

# 482
  • На дивана, под юргана
... всички си пекат трътките на плажа а аз се потя цяло лято над сметки  Tired

Mr. Green

Верно е! Ние вчера бяхме на Ямит '2000.  Laughing

# 483
  • Някъде там...
Дразни Тиги, дразни... Всичко се връща  Whistling

# 484
  • T"A
всички си пекат трътките на плажа

Аз си мисля, че това израелското лято е доста overrated като сезон за почивка. Цял ден се потя и пуфтя от жега, не знам как съм живяла допреди месец тук...  Crazy

# 485
  • T"A
Прочетохте ли това?  Shocked http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4112547,00.html
(български пилот получава сърдечен удар преди да влезе в кокпита, насред пътниците на самолета, на Бен Гурион, полетът е бил за Бургас)

# 486
  • Някъде там...
Ужасна новина   Sad

# 487
Поздравявам ви с две сефарадски песни:

La galana i la mar в изпълнение на Мор Карбаси, която е страхотна певица.  Simple Smile

И може би най-известната сефарадска сватбена песен Una matica de ruda Simple Smile

Приятен ден!  Hug

# 488
Здравейте !  Hug    От няколко дни (само с това се занимавам) търся една люлка стол на Фишер Прайс, и тук в Израел аз поне никъде не мога да я открия !! Пробвах и в ибей и в амазон и други сайтове, в някои ч нямаше а в други имаше шипинг само в Америка. Ужасно се разочаровах  Tired  Давид иска да се люшка само напред-назад като класическа люлка и вече не харесва предишната си и няма къде да го оставя за малко или да заспи. Аз трябва да го люшкам на ръце а много тежи.
Харесах си тази защото става и на стол за хранене и може повече време да се ползва а не като предишната само 2 месеца !! Някой знае ли къде мога да я намеря тук? или поне някои имена на големи магазини за детски продукти и играчки, които внасят и Фишер Прайс. Пробвах в Шилав- нямат този модел ! благодаря предварително !  bouquet   

http://www.google.com/products/catalog?q=fisher+price+swing+to+h … p;ved=0CBgQ8wIwAA

# 489
  • T"A
Рая, ние имахме люлка, която се люлееше напред-назад или настрани, както си я нагласиш, на ФП, но я купихме втора ръка. След като Йойо я ползва, я дадохме на приятели, а сега е в други приятели...  Laughing  (това е тя, само че не я продадохме накрая...
Някои модели (напр. нашият беше така) се водят стари и уж не ги продавали вече... Последно, мисля, че гледах подобни люлки в Доктор Бейби (нашият клон е до канион Аялон), преди ок. месец и половина  Peace

А втора ръка, ако за вас е опция, гледай yad2.co.il  Peace Люлките по ред причини се ползват за кратко време и затова са много запазени (освен ако не са четвърта-пета-осма ръка пр.)

# 490
# 491
Ехаааа! След няколко дневна борба, най-накрая някакви резултати ! Да бях започнала от тук ! МНООООГГОООО БЛАГОДАРЯ      bouquet

Boryana Най-точната възможна информация за Фишер Прайс  Peace  виждам в каталога ,че я няма , но мога да се обадя да попитам има ли смисъл да я търся в Изр. или кой е най-близкият до този продукт .

А Mentha Този Доктор Бейби не го знаех ! Оказа се ,че и те имат люлка която става на висок стол за хранене. Значи ако няма на Фишер Прайс пак има решение  Peace Страхотно  Grinning 

вече се бях отчаяла  ooooh!  добре,че тръгвам на улпан,че почти нищо не мога да намеря така,като търся да купя онлайн само на английски  #Crazy 

# 492
  • На дивана, под юргана
Да бях започнала от тук ! ... 

Добра идея! Както казват в "Капитал" - "БГ Мама" е институция... Laughing
Ако търсиш нещо в Гугъл, най-често първите няколко намерени резултата са във форума...

# 493
Привет, на всички!Имам един въпрос и мн. се надявам да ми помогнете. Моята майка си намери работодатели в Тел Авив, хора, които искат да работи при тях Simple Smile Но имаме един проблем, не могат да намерят фирма, чрез която да замине(да и направи док. и всичко останало)Те са ходили при няколко такива фирми, но те работели само с филипинки, румънки и т.н, но не и с българки Sad Моля ако някой знае такава фирма нека пише!Аз също търсих в интернет ,но без успех Sad

# 494
  • Някъде там...
krem_10, аз не разбирам нищо от това, но мисля, че може да се мине и без фирма. Нека отидат до вътрешно министерство( мисрад апним) и от там да ѝ извадят работна виза. Аз предполагам, че те вече са проверили там, но нямам други идеи  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт