Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са обичаите по време на празника Шавуот и какво представлява той?
Как се приготвят печени патладжани?
Какви са цените на имотите в Израел?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са обичаите по време на празника Шавуот и какво представлява той?
Шавуот е празник на млякото и меда, който се провежда предимно по мошавите. Той е свързан с празнуването на Тората и се отбелязва с традиционни ястия, включително млечни и мед продукти. Обичаите по време на празника Шавуот включват консумацията на млечни и сладки продукти, както и празнувайки Тората. Той е свързан с радостта и благодарността на евреите.
-
Как се приготвят печени патладжани?
-
Какви са цените на имотите в Израел?
-
Какво представлява Шавуот за евреите?
-
Какъв е младежкият лагер в България?
мноого ви благодаря за което
и добро утро ! ето и снимки, за да му видите и лицето(на давид) все пак :
знам само за тези чиито фейсбук имам (3,4 човека)
Наблюдавай зрънчо и той ще ти подскаже как да процедираш.
Нито разполагах с време да го ползвам, нито виждах смисъл от него, абе не е моя начин на общуване.
т.е. в 9-12-3-6-7 и в 7:30 вече съм се отказала от спането и ставаме.
И аз така, консервативни сме явно
Мисля си, че ако се откаже, ще ти се храни по-пълноценно и обилно през деня, съответно ще се засища и така ще отпадне нуждата му от нощно хранене. То не че един ден няма да стане така, ама и ти си човек и е редно вече да започнеш да си вземаш малко повече сън.
Недей, че тази думичка ми прозвуча като задръстени.
Иначе, за клюката-чух, че е от Пловдив
а да не говорим за схемите с какво и как се захранва , това никак не ми е ясно. дано имам ясна идея какво да правя докато стане на 4 месеца! много ме е страх да не направя нещо грешно.

Зоо-то е страхотно, ако някой не го е посещавал, да изчака да се разхлади и да тръгва натам