Израел 54

• 44 533
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • Ямбол
Шалом ,записвам се и аз в темата да съм с вас Simple Smile

# 556
  • Някъде там...
Ох ако ми падне това русото бебе как ще му нахапя бузите аз  Heart Eyes Малииии, голяма красота  Heart Eyes
Добре дошла Никид  Hug

# 557
  • София
ехее, много новости тука.

Добре дошли на новочетящите и новопишещитеHug
Ассе, лека и безпроблемна бременност.
Мартин, да расте щастливо малкото бебоче.
Мента, честити ти ходещи краченца.
На учениците успешна учебна година!
На болните да оздравяват.
На Оле Хадашимите да се приспособяват по-бързо и безболезнено!

ooooh!
Ние сме на почивка. Първо бяхме 5 дни на Албена цялото семейство, а сега съм сама във Варна с дечковците. Разнообразие да има  Whistling
И може ли да си представите, още не съм отишла да видя морето  Joy

# 558
  • Някъде там...
Илче, аз не ти завиждам ... много ти завиждаааааааам, искам Албена, искам Варна искам и да си играя а дечковците ти  Joy

# 559
  • София
Бубе, бевакаша   Hug

# 560
  • Ямбол
Boryana,благодаря за милото приветсвие,
Всъщност аз случайно попаднах на тази тема и не съм запозната за какво си пишете и споделяте,но аз се чувствам член от нея.За напред ще участвам в дискусиите ви.

# 561
  • Някъде там...
Ами говорим си за живота в Израел, за майчинство, за учене, за всички злободневни теми... Помагаме си и се поддържаме до колкото е възможно. Празнуваме и тъгуваме заедно, близки сме си  Peace Аз намерих тук реални приятелства и много помощ  Heart Eyes
Винаги си добре дошла да се включиш в дискусиите, предполагам, че ще ти е интересно при нас  Hug

# 562
  • Ямбол
Да,и аз така мисля,а вие е Израел ли живеете или сте в Бг,предполагам и от 2  има тук.
Ами аз да се попредставя малко.
Родена съм в БГ,но в рода ни има родени в Израел,та съм си с двойно граждансто.
В Израел пристигнах още 5 годишна с родителите ми.Върнаха ме тук в БГ за 1-ви клас.
Изкарах до 5-и клас и отново заминах обратно за Израел,там ме записаха в 6-и,после 7-и и отново Бг.Оново Израел от 9 до 12 клас.
След това макар,че много исках да остана в казарма,което ми бе още детска мечта,и донякъде още съжалявам,че бях навита да се завърна в Бг,където станах студентка,учих,завърших специалност,която не мога да работя в Бг,заради 2 гражданство,което ми е пречка в дадената област.
Омъжих се,родим,2 пъти вече съм водила мъжа ми,а вече и бебето в Израел,много ми е харесвало винаги там,а и роднините ми всички са там.
Мъжа ми също у харесва начина на живот там,но не знае езика,и това му  е ОГРОМНАТА пречка,за да предприемем да заживеем там,понеже той е дипломиран инженер,но без език не би могъл да си намери работа,а аз за сега гледам бебето.
Ами ако случайно имате нещо като идея за работа за незнаещ език,моля дайте мнение.
Трудно му се отдава ученето на език,дори и с улпан.

# 563
  • Някъде там...
Никид, доста си се разходила, незнам как си се справила с учебния материал  Crazy

# 564
  • София-България, Израел - където си поискам
Никид, добре шочла и от мен  bouquet
аз съм от тези живеещи в Бг, била в Израел преди години  Laughing 

# 565
Честит Рожден Ден на малкото Мъничко червеничко Laughing Да е здравичък и много, много щастлив Hug

Никид, чудех се кога ще се запишеш при нас, че само преводи на татуси правиш в ивритската Mr. Green Добре дошла  bouquet

# 566
  • T"A
Никид, добре дошла и от мен  Grinning

Аз пък, не знам защо, от месеци наред не получавам никакви известия от ивритската тема. Ако не влизам да я преглеждам за нови отговори веднъж-два пъти в годината, не бих и знаела, че там все още се пише...

Честитка на Мъничко червеничко за малкото съкровище  nbirthday да му е весел празникът и безгрижен животът   bouquet

Нямам търпение Борянка да сподели как изжививят трепетите с Алекс и семейство! Дано всичко е наред, стискам палци  Flowers Four Leaf Clover

# 567
  • Някъде там...
Да е жив и здрав на Мъничко червеничко мъничкото !!!!

# 568
  • Някъде там...
В нов пост ще докладвам:
Страхотно семейство са а дъщеричката им е просто  Heart Eyes Утре ще потичаме малко по задачки а в други ден , живот и здраве започваме да обикаляме по квартирите  Praynig
За състоянието на духа им не искам да говоря и напълно ги разбирам, само ще кажа: Не използвайте услугите на Сохнута  Naughty Един месец една българка се е мъчила да се свържи с Алекс81 за да може да ги подготви и да помогне с каквото може, но от Сохнут не са благоволили да ѝ изпратят телефонните номера на Алекс81  Tired...
Както и да е... 2 българки сме ще подредим нещата с общи усилия  Peace

# 569
Честито и от мен на рожденика!  Hug

Бубе, аз нямам нищо против да правим обмен, хах.  Grinning Срещу местожителството ти, ще взема и изпита.  Blush Ти не приключи ли вече, още колко имаш да учиш?

Мимкис, благодарности.  Peace Значи трябва да си поне бакалавър, за да кандидатстваш за стипендия, колко много време има дотогава. Confused Или някакъв language summer coarse; аз нали разполагам с цялото свободно време на света сега и чертая големи планове за бъдещето.  Laughing

Поздрави!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт