СЕДЯНКА. Елате на сладки приказки.

• 25 326
  • 476
  •   1
Отговори
# 225
Вале, знаеш си че те обичам. Предлагам да запишем и след това да продадем урока с пердето!

Радвам се че малко стоплихме темата.
Вълчо, аз съм си мислила, че ако трябва да работя нещо друго - ще е таксиметров шофьор. Ако идвам в Разград ще ти се обадя!   bouquet

Среща - неделя следобед! т.е. 20 ноември около 15 часа?

# 226
  • София
Урока с пердето е само за отбрани хора, моля ви се! Не се продава.
 Ако срещата е в неделя ще направя всичко възможно да дойда. Но отсега ми е рано да кажа.

# 227
  • в полите на Балкана
Този ден за среща ме устройва напълно, ако мястото е достъпно и има някои с автомобил да ни придвижи с младежа. Ех, защо ли Вълчо е далече и с такси можехме да пътуваме.  Wink  Другия вариант е да е близо до Александровска за да се дотътрим пеш.   Уф,  тя рибата в морето аз не само тиган сложих ми и маса спретнах. Wink Липсват ми срещичките както и седмичната.  Blush

Последна редакция: чт, 17 ное 2011, 20:41 от мамаРаче

# 228
  • София
Уф, няма да дойда. Ще бъда сама с децата известно време. Язък. Марианка, взЕми ми намери и на мен едно гадже барем....ама пусто още ми пърхат пеперуди по собственното ми съпружие. Flutter

# 229
Раче, вие смладежа да не сте в Александровска?

Ако да- тогава ще дойдем някъде близо до болницата.

Валенце, аз знаеш съм супер старомодна романтичка. Да не мсислиш, че не искам един "ангел" непрекъснато до мен. Е може и да ходи в командировки за да ни е сладко прибирането му!  Embarassed

# 230
  • в полите на Балкана
Раче, вие смладежа да не сте в Александровска?
Да.

# 231
  • София / Пловдив
Вълчо, лека, доходна и безаварийна  Hug

Наде, сигурна ли си, че проблемите на детето не идват от по - бавна адаптация в училище? Вкъщи, когато е спокоен, също ли среща затруднения?

Тинкче, мнооооого кеф ми стана като ти прочетох края на поста  Heart Eyes Дано, дано всичко е о`кей!

....
Денс бе най шантавия ми ден, .....

Вчера и аз откачих, ревах и сутринта, и вечерта... направо не искам да си спомням...  Crazy

Горе главата, Раче, нали знаеш, че преди съмване е най - тъмно! Не се даваме лесно, ей  Wink

# 232
Темата се раздвижи ,като се спомена за среща.  Joy

Бройте ме и мен за среща.

Валенце, не пречи и с децата да дойдеш.

# 233
...
Чак се изненадах как в това непрекъснато тичаяне се сдобих с ново гадже. Този път си е в София.  Ще видим.
...

Това е страхотно Hug Много се радвам за теб  bouquet Аз не мога да се похваля с нищо ново... Confused
При нас нещата са долу-горе ОК, имайки предвид шантавата възраст на Мартин. Хубавото е, че много си харесва новото училище, учи френски с огромно удоволствие (направо не мога да повярвам Wink), ходи на турнири, сваля гаджета и... нищо ново под слънцето.

# 234
  • София
Валенце, аз знаеш съм супер старомодна романтичка. Да не мсислиш, че не искам един "ангел" непрекъснато до мен. Е може и да ходи в командировки за да ни е сладко прибирането му!  Embarassed

Ха ха, значи тая вечер ще ми е сладко Blush. Моят мъж изчезва изневиделица и се прибира изневиделица. Снощи ми каза, че ще се прибере в понеделник, а преди малко ми се обади, да ми каже, че  си идва след малко. А кажи, Марианка, как да си хвана гадже. По телефона му казах, че човек един любовник не може да си хване зарад него hahaha. Отговори ми, че любовник не ми се полага Crossing Arms.
 С една дума- в неделя ще дойда....засега. Където и да е срещата. А къде ще е срещата в крайна сметка?

# 235
  • София, "Младост 3"
Охо закачки!
аз не мога на 20 моя юнак става на 7г!

Раче, много ми е мъчно да чета това за вас! Ние с мъжа ми също имаме много сериозни проблеми =- лични, здравословни, финансови. Трудно ни е. Аз съм на ръба - не си давам да ревна или друго щото няма да спра.   bouquet Heart Eyes жалко че не си близко да си поревем, да се напием и да продължим напред!

# 236
За срещата предлагам час и място, които са удобни за Рачето.
Предлагайте достъпно място около Александровска.

# 237
  • в полите на Балкана
За нас е добре срещата да е по светло и на близо и достъпно място. Ако не знаете такова става и на близо и недостъпно, а младежа ще си седи в болницата, макар че се е наточил за кръчме, но без да го снимате Joy

# 238
имам предложение за заведение-кръчма точно срещу александровска
на спирката на авт. и тролеите в един безистен на ул. Георги софийски

# 239
имам предложение за заведение-кръчма точно срещу александровска
на спирката на авт. и тролеите в един безистен на ул. Георги софийски

Виж дали има зала за непушачи, защото ако сте с деца може да не ви пуснат, ако се пуши.

Общи условия

Активация на акаунт