СЕДЯНКА. Елате на сладки приказки.

• 25 279
  • 476
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Мерси Наде и Дори!
 Пробвала съм нещата, за които сте ми писали.п Бубка просто е решила, че няма да стане и това е. Много добре знае какво трябва да върши в тоалетната. Но иска да пишка на гърне  на средата на стаята и това е. Не дава гърнето да е в тоалетната, трябва да си е в нейната стая. Не знам, утре пак ще говоря с учителките и. Мисля, че начина е да продължавам да я слагам редовно на тоалетната, но без да го има този елемент на натиск и непишкане по 12 часа, а също и наливане с вода до подуване на ксоремчето.

# 301
  • София
Валенце, да ти споделя и моят начин. Дъщеря ми по-трудно ходи по голяма нужда и аз й чета книги в тоалетната. Може да пробваш така с отвличане на вниманието - влезте с Мими и ти им чети приказка, като сте всички около нея може да стане.
Според мен целта е детето да се отпусне, може и с паста за зъби както е написала Надето, или нещо друго интересно да направите.

Последна редакция: чт, 22 дек 2011, 20:51 от TanyaMG

# 302
  • в полите на Балкана
Весели празници момичета и момчета Hug

# 303
  • София
Весели Празници!
Вкъщи ще караме варицелна Коледа- Мими се изрина следобяд, от две седмици я чакам да се опъпчи, половината клас е болен.

# 304

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

# 305
  • София / Пловдив
Честито Рождество Христово!
Мир, топлина и любов ви желая!

Валенце, да остават болестите в старата година тъкмо  Hug

# 306
  • София и там където не се пуши
Честита ви Коледа, да сте живи и здрави

# 307
Честита Коледа, приятели!
Да сме живи, здрави и да споделяме повече радости!

# 308
  • София, "Младост 3"
Честито Рождество Христово!
Здраве, щастие и късмет!
Дано тези, които обичаме и тези, които ни обичат ни носят само радост и любов, нека бъдат живи и здрави,з а да са спокойни и нашите сърца!

# 309

Много щастие на вас и вашите семейства.

Много късмет на нашите дечица!

# 310
  • в полите на Балкана
Нека посрещнем 2012 година с радост, да я изживеем с любов и да я изпратим с успехи и усмивки !

# 311
  • София / Пловдив
ЧНГ на всички! Да е пълна, мирна и светла годината!

# 312
  • София и там където не се пуши
ЧНГ, много положителни емоции.

Днес ЧИД на Ия, къде се загуби тази жена  Hug

# 313
Честита Нова година!

Да я живеем като за последно, че нали може да няма друга Simple Smile Да се радваме на здраве и щастие в семейството и успехи на работа Simple Smile

# 314
Честито богоявление!
Живи и здрави да са всички именници, най-вече Буболечката на Бим Бам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт