СЕДЯНКА. Елате на сладки приказки.

• 25 322
  • 476
  •   1
Отговори
# 435
Ок ще дойда и аз към 14, ако го намеря Simple Smile

# 436
Това е едно малко ресторантче до Родилно Тина Киркова или 1 АГ Св.София в кв. Разсадника. Който и да попитате в района го знае.
До скоро.

# 437
Здравейте, много време мина от последното ми появяване сред вас. В един момент живота ме повлече по течението и аз не спрях, нямах желание да забавя темпа и да се огледам около себе си, какво става. Може ли вече нещо да ме впечатли, май на всичко вече тегля една майна. Нищо не може да ме учуди, като последно чуто по телевизията - Българската Коледа има нов критерии при отпускане на помощите - дохода.А това беше единствената институция, която работеше за моето дете. Но не се включвам за това. Преди години много обсъждахме , как да закупим кола на името на детето - да имаме някакви облекчения откъм данъци, винетки и т.н. за винетките - има напредък. Но най- накрая успяхме да съберем пари за по- нова кола. Искам да ви попитам, мога ли да я запиша на детето и ако я запиша какво ще спечеля и какво ще загубя, например помощите от социалните..........
Пишете и за днешната среща. Лека нощ.

# 438
  • София и там където не се пуши
Доколкото знам, вече няма значение дали колата е на детето на името или на родител. Важното е да на родител.

Иначе като се пише на името на детето, да не ви разправят после, ако решите да я продадете през какви процедури се минават през съда, а сумите много повече от икономиите, които са направени с това.

Срещата беше супер, мама Раче пак ще ни организира като идва насам.

# 439
  • в полите на Балкана
Честит празник на именниците, моряците, банкерите и банковите служители, и пътешествениците!     bouquet

Срещата беше супер, мама Раче пак ще ни организира като идва насам.

А не може ли вие да се организирате, пък аз на готово  Wink

Сещам се за Габи+ тя е от празнуващите днес  Hug     

# 440
Честита ви Коледа, да сте живи и здрави.

# 441
Къде сте всички?Мина ли времето на седянките? Или само мястото им се е променило?
  bouquet

# 442
Да и аз питам това, живи и здрави за всичко пропуснато до сега, РД, празници и т.н.

Аз се боря със седми клас, да видим какво ще направим.

# 443
  • София
среща?

# 444
Предлагайте и да ходим. Днес мисля да ходя в 11 часа

http://www.facebook.com/notes/teodora-piralkova/%D0%BD%D0%B0%D0% … 10151774279318765

# 445
  • София
Аз за среща съм навита. На протеста няма да ходя, защото не съм убедена, че искам този закон да се приеме...а всъщност и в противното не съм убедена...направо съм не раздвоена, а поне разтроена.

# 446
  • в полите на Балкана
И аз съм за среща  Peace само,дет не знам дали ще мога да доида Sad Ние на 25 постъпваме в неврлогия и ако е тогава, и около болницата, и е достъпно ехее ма изисквания имам ще се котираме двама.

пп липсва ми тази тема понякога

# 447
Днес видях една форумка случайно на улицата , миналата неделя друга във Военно историческия музей, ама ме досрамя да се обадя. Sunglasses
Айде някой да каже дата, място и среща ,стига само плахи предложения!

# 448
Ей казвайте петък или събота - където предложите...

# 449
Ей казвайте петък или събота - където предложите...

Сега ли  newsm78 . Ми аз не мога  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт