СЕДЯНКА. Елате на сладки приказки.

• 25 251
  • 476
  •   1
Отговори
# 15
  • София и там където не се пуши
Ооо да така е.
....
За баткото не ми е разрешено да давам отчет.

Що така?

Като станете пубери, ще разбереш.

# 16
А и за плаж става, жалко, че не съм сложила бански.

Раче, не дръж толкова на такива условности Rolling Eyes

# 17
Тъкмо се чудех къде сте се скрили през май. Моята четвъртокласничка завършва тази седмица. Взе си т.нар. матури прилично. Ще имаме и парти на раздяла с госпожата, много им е мъчно за нея, тя е страхотна.
Взех да се замислям и за догодина за абитуриента. Къде шият костюми 56-58 номер?

# 18

Взех да се замислям и за догодина за абитуриента. Къде шият костюми 56-58 номер?

Е до 62 се намират готови  newsm78

ПП - забравих да кажа, че вчера видях един страхотен малък рокаджия от нашия форум

Последна редакция: ср, 25 май 2011, 15:06 от Dorothy

# 19
ПП - забравих да кажа, че вчера видях един страхотен малък рокаджия от нашия форум
Да не е златен медалист по боулинг?

# 20
Нее, 2 годишен е, май стана три - времето минава. На Надето, ама като маха с ръчички и като вика Рок, голяяям сладур.

# 21

Пепи, ЧРД!   bouquet Жива, здрава, и все така усмихната!

# 22
  • София
Пепи, много здраве и щастие от мен!  bouquet

Само с мен ли се получава така не знам, обаче като се опитам да пиша някъде из форума извън Деца с увреждания, все нещо не казвам както трябва и все се оказва, че заради специалното си дете търся специално отношение. И след това всеки път си казвам, че пак ще се свия в черупката си и ще общувам само със "себеподобни". Rolling Eyes
И изказването на една потребителка направо ме разрева, буквално:
"Но и аз смятам, че тази тема не е за хората с увреждания, които, обичайно се молят да се отнасят с тях като с нормални като всички останали хора, обаче незнайно защо по всеки повод повечето от тях решават, че трябва да бъдат със специално отношение, защото са различни."
  Дали пък не е права, дали наистина търсим някакво специално отношение?

# 23

Забелязах, Валенцето, такова нещо, и аз се чудих. Не при теб, за друга потребителка ставаше въпрос. Не можем да бъдем обективни. Трябва да се погледне отвън, но ние сме вътре.

# 24
Ех писах писах и изчезна.

Валенце погледнах къде си отишла. Ама не влизай в такива теми. Влизай в положителни, например отиди в предучилищни. Гледай какви майтапи си правим по класове. Отиди в кулинарния форум. Я прескачай такива отрицателни емоции.

Ето влезте днес да видите седмокласната тема, днес я започнаха и ще видите, че утре ще започнат следващата, така са изтрещели мамите. Това ме подсеща да кажа

Пожелавам на металиста Марти, утре да е много спокоен, да представи чудесно, а мама Ия да пие едно успокоително още сутринта за да не изтрещи и тя.

В тази връзка се сещам, че май и Марафара е същия огън и на нейната пораснала принцеса пожелавам същото, а дали да не пожелая да са в близки училища, за да продължи прекрасното им приятелство.

У С П Е Х бъдещи гимназисти. За друг не се сещам, който е кандидат гимназист.

# 25
  • София / Пловдив
Валенце, аз в ДиС отдавна не влизам, както и в Клюкарника. Трябва само нещо конкретно да ме интересува, иначе - не. Много хора с излишно свободно време киснат там и темите на 99% завиват в непонятни и неприемливи за мен посоки.

Ние се прибрахме изморени но доволни и щастливи от двоен празник днес - изпращане в градината и РДен  Laughing Сега ни почва предстартовата ученическа треска.

Успех на всички седмокласници!

# 26
Мммм дааа и аз и Надето (marafara) сме в предматурна треска...
Стискайте палци утре и в понеделник  bouquet

# 27
Дени да ти е жива и здрава рожденичката  bouquet
Ох, пак щях да ви забравя Embarassed Днес направо бях откачила по едно време... на обяд Мартин реши, че няма да ходи на училище и да отида да му взема служебната бележка (без нея не може да се яви утре на изпита), а аз имах още 100 задачки да свърша.

# 28
Здравейте, търсих в нет-а инфо за детски психиатри във Варна и попаднах на пост на Вълка
"преди две седмици бяхме при детската психиатърка, завеждаща детското отделение в света Марина"
Става въпрос за д-р Лекова.
Моето детенце е на 2,5 г. с диагноза ДЦП и аутистични маркери.
Абсолютно невербално е. Не казва нито сричка.
Но в момента третият ни Огромен проблем е нейното безсъние.
От две години постепенно си разваляше все повече съня, но последните 40-50 дни са вече кошмарни, отказва да спи нощем независимо колко изморена е.
Лягаме си между 07.00-08.00 сутринта. Предписаните й лекарства тук в Бургас и в София-не са й подействали нито веднъж.Опитахме и хомеопатия с клас. хомеопат - резултат= 0. Последната ни надежда е д-р Лекова или евентуално д-р Петров.Разбрах, че д-р Лекова е пенсионер, но работи в няк.частен център.Какво бихте ме посъветвали? Струва ли си в понеделник да бия път до Варна с детето? Ако имате впечатления и от други детски специалисти във Варна,които биха ми помогнали да подобря нещата със съня,моля ви споделете ги!
Ще съм изключително благодарна на всеки съвет и информация!
Предварително благодаря!

Пиша и-мейл,защото кутията ми за лични е препълнена, за което се извинявам

# 29
Писах тук с надежда "Вълкът с дълъг ник", който има лични впечатления от д-р Лекова, да
види поста ми и при желание да ме посъветва.

e-mail- ът ми е  spyros@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт