СЕДЯНКА. Елате на сладки приказки.

• 25 245
  • 476
  •   1
Отговори
# 45
  • София и там където не се пуши
Вълкът успех .

# 46
Вълчо, дано последното позвъняване е краят на каръщината ти! Истински ти го пожелавам!

# 47
  • София / Пловдив
....

П.п. След като публикувах, ми се обадиха утре да съм на работа, от 10 месеца съм безработен.

Край на каръшкия период значи  Peace
Разбий ги!

Раче, мерси!

# 48
bim bam, Бояна е една малка принцеса! Много красиво дете, много одухотворено, да ти е жива и здрава!

Вълчо, честито, вярвам, че това е краят на лошия период. Питаш колко може да продължи, ще ти кажа една забавна история. Преди време след буквално години лежане по болници и проблем след проблем, които изникваха от всевъзможни посоки със Сами, в един момент стана толкова много всичко, че една лекарка в болница явно ме съжали и ми сподели, че познавала астроложка, която била много добра, и то специално в здравната област Blush Голям смях, толкова бях отчаяна вече в този период, че взех, че отидох. Жената ми каза, че скоро няма да свърши лошият период. Попитах я как е възможно, колко може да продължават такива периоди, а тя ми отговори: понякога и 8 години Mr. Green Много ми помогна, нямам думи.  Повече на астроложка не отидох. Peace

# 49
Вълчо , хайде дано телефона да е счупил каръка..

# 50
Не се стигна дотам, да си стиснем ръцете. Е как пък не можаха да сложат на масата ни едно от обещаните неща, когато дойде ред да ударим по един подпис. Четири - пет неща, обещавани на две интервюта, се отдалечиха в необозримо бъдеще - заплата, комп, нетец, документация, служебен автомобил - таратанци.

# 51
Вълчо, всяко зло за добро, още малко да стискаме зъби.

# 52
  • София / Пловдив
Вълчо, при това нямане може да се почне работа и при по - неизгодни условия. Пък не пречи да продължиш да търсиш по - добро място. Няколко мои близки от месеци търсят - и... нъцки. Имам чувството, че свободните работни места са само за сервитьори/ки, бармани, готвачи и продавачи.

# 53
  • в полите на Балкана
Вълчо, горе главата ще изгрее слънце и на твоята улица.

Обаче съм съгласна с bim_bam по-добре работа с по-ниско заплащане, отколкото още няколко месеца в къщи. Peace

# 54
Не се стигна дотам, да си стиснем ръцете. Е как пък не можаха да сложат на масата ни едно от обещаните неща, когато дойде ред да ударим по един подпис. ....

баси нещастниците...(ще прощавате)...Писнало ми е от пишман бизнесмени в тоя живот!Имаш ли алтернатива не се давай Вълк..
...или мисли нещо за навън ако ще се мре на тръстиката и ще е ниско платено  така или иначе..ако трябва  сезонно нещо , но по-добре навън..
п.с. маймуни с трици искат да ловят ..аман..

Последна редакция: ср, 01 юни 2011, 17:47 от zlatina_ZZ

# 55
  • София
Вълчо, стискам палци скоро да се похвалиш с нова работа! Simple Smile
 Вече си имам завършили ученички, минаха тържествата и всичко. Бубка ще ходи и през юни, но вече ще са повече забавленията от ученето. В Пумпелина имаха чудно тържество, показаха ни децата какво са научили. Simple Smile
Ох, преди малко изпратих Мими с балета на участие в Берковица. Ще играят на фестивала Лачени обувки. Тя е пътувала досега с групата на по- близки разстояния, та всичко ми се  есвило, всичко. И наред с цялата еуфория от седмици насам, снощи като ревна това дете, че ако повърне в автобуса щели да и се подиграват...ама рев и тръшкане.  Едва я успокоих и сутринта тръгна уж спокойна.

# 56
Ами на кого ще прилича, притеснително като майка си.

Тя ако мисли, че само на нея и става лошо. Пътувала съм с деца, ами нямаше място на предните седалки, толкова много бяха с този проблем.

# 57
  • София / Пловдив
Валенце, аз по фестивали и участия си ходя с мойта щерка, не я оставям още сама. Обикновено е лудница някаква по такива места, безкрайно бързане, преобличане, пътуване и предпочитам да си спестя подобни допълнителни грижи. Ако аз не мога, не ходи и тя и това е. На един концерт само я пратих с таткото, по негова воля... но ще му е за последно. Пак по негова воля  Crazy

# 58
  • София
Дени, никога не ходя с нея. Тя досега е излизала няколко пъти извън Сф с балета, но все е било наблизо. А в Сф в различни зали ходят редовно, пускам я с другите деца с градски транспорт, като е най-малка треньорката я води все до нея.Днес е минало всичко чудесно, чувахме се и по телефона, като и се обадих пееха в автобуса с пълен глас. Не искам да и отнемам това щастие да се чувства самостоятелна, а и имам пълно доверие на треньорката. Обаче страховете ми в такива случаи надделяват и едни мисли ме спохождат....
Даже са посетили къщата -музей на Вазов. Simple Smile Цяла вечер ни разказва.

# 59
  • София / Пловдив
Абе, аз на нашата моля другарка нямам доверие, това е проблемът. По - отнесена е от децата в много случаи, как да я пусна спокойно. Не`ам нерви  Crazy както се казва.

Общи условия

Активация на акаунт