СЕДЯНКА. Елате на сладки приказки.

• 25 240
  • 476
  •   1
Отговори
# 60
  • София и там където не се пуши
Абе, аз на нашата моля другарка нямам доверие, това е проблемът. По - отнесена е от децата в много случаи, как да я пусна спокойно. Не`ам нерви  Crazy както се казва.

На второто дете, ще имаш доверие

# 61
  • София / Пловдив
Сигурно си права  Laughing

# 62
  • в полите на Балкана
Да ви кажа с какво се занимавам напоследък, звучи направо като виц Mr. Green Днес при поредното ми посещение до местната болница за протокол от лкк бях свидетел на следния разговор.  Лекар пита друг със специалност невролог Какво е "Дюшен"? А той, ми май пареза на горни крайници. Shocked По-лесно беше да освободя младежа от всякакви изпити и изпитвания отколкото да му дадат докумен, да бъде изпитван само устно. ooooh! В каква държава живем?!
Има и още. От четвъртък до днес имам поне по едно, две тел. обаждания на ден от общината. Няма ти трудовата книжка и медицинското за работа и съответно намерихме ти книжката, но медицинско ще трябва да си извадиш. На въпро са ми как може да ми изчезнат документите от общината не могат да ми отговорят. Умишлено ли е или не незнам, но когато подавах за асистент изчезнаха всички документи на детето ми и се наложи да подавам втори път документи. Сега три месеца след като съм назначена на работа започнаха да изчезват и моите документи. Да не говорим, че вече е 6 юни а ние още не сме взели мизерните си заплатите  за април. #2gunfire

Да ви кажа честно вече не мога и да се ядосам. Това нашето не е държава, но пък сигурно си заслужаваме управниците, щом сме си ги избрали.

# 63

Гледайте по Евроком в събота "Синята пеперуда" от 20.30ч.

# 64
Здравейте, имам си едно работно дете, което го влече градинарството. В бъдеще освен да търся такова училище  newsm78 .

Стискаме палци на седмокласниците ни.

# 65
Ох, стискайте ни, че като гледам... ако баловете са като миналогодишните за малко няма да му стигне за Испанската Confused и то заради тъпата 5-ца по математика от дипломата Sad Иначе оценките от матурите са му доста добри 5.20-БЕЛ, 5-математика Rolling Eyes

# 66
Е няма ли да пишат 6 накрая. Дете изкарало 5 си е за 6 в диплома.

При нас бяха след дипломата входните изпити, та учителките не можеха да се ориентират.

# 67
Не Rolling Eyes дори оценката от ВО му е 5.37 и нещо си...

# 68
Отиди да говориш с учителката.

# 69
ходих...тц, не става Confused

# 70
Днес Вики стана на 4 ри ! Flutter

Hug

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 15:17 от zlatina_ZZ

# 71
Ия стскам ти палци да успее да се класира ! Praynig
само като си помисля ,че догодина и нас това ни чака.. Crazy Crazy

# 72
Да е жива и здрава и много късмет.

Ия стискам палци.

# 73
  • София
Злати, да е жива и здрава и много усмихната!  bouquet

Ия, Дори, дано успеят децата ви! Simple Smile

Някой ако може да ми помогне с информация ще съм благодарна. Майка ми ми е дала всичките си документи за пенсиониране, защото била чула, че някъде в Сф имало фирма Rolling Eyes, която срещу заплащане изчислявала годините за пенсия, оправяла документите...с една дума правела всичко. Аз за такова нещо за първи път чувам.

# 74
За всичко има фирми, Валенце. Една Разложка има със сигурност. Това, че е в Разлог няма почти никакво значение. Крез консуртинг мисля че се казваше. Нямам идея за какви пари става въпрос, но ако тръгнещ сам да събираш УП 3 от отдавна фалирали предприятия, обединени, приватизирани, няма как да стане без пари. Аз например за един стаж ще трябва да ходя до архива във Велико Търново.
Сърфиране му е майката. Пък ако искаш пусни тема в Клюкарника.
В щатите има фирми, които ти изчисляват такова попълване на данъчна декларация, че да платиш най-малко данъци, и си вземат процент от спестените ти данъци. Абсолютно бял бизнес в рамките на закона. И застават зад попълнената данъчна декларация.

Общи условия

Активация на акаунт