СЕДЯНКА. Елате на сладки приказки.

• 25 230
  • 476
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Мерси, Вълчо! Ама как да търся в Гугъла, каква ключова дума да използвам Rolling Eyes- фирма за пенсиониране ли...В Клюкарника бих пуснала тема само ако е на въпрос на живот и смърт- там пишат съфорумки-човекоядки Mr. Green.

# 76
  • София и там където не се пуши
Мъжът ми сам си свърши работата с фалирали и нефалирали предприятия. Да има фирми, но и Валенце ти сама може да и свършиш работа.

Аз пък съм оправяла документи на братовчед му и не е толкова сложно.

Скоро мъжът ми закри фирмата само с такса 32 лв, а съседът даде 370 май бяха, скоро го писах някъде по форума.

Ия, Дори, дано успеят децата ви! Simple Smile

Нее, аз нямам кандидат гимназист, стискам на нашите във форума. Миналата година стискахме на Анане (къде се загуби тази жена) сега на Марафара и на Ия

# 77
  • София
Ааа, Дори, варианта аз да и свърша работа не седи въобще. Може и грубо да прозвуча, но с двете деца  да тръгна лятото по разни инстанции и подобни, няма да стане, пък дори и за майка ми. Виж ако тя дойде да ги гледа по това време -да. Но имайки предивд, че през живота си ги е гледала сумарно не повече от две денонощия, и то в мое присъствие...силно се съмнявам да се "затирне" сега да го направи. Laughing
Та, варианта е един- плаща си, аз и намирам фирмата и и нося документите. И после отивам да прибера готовите. Flutter

# 78
Ако искаш аз да я пусна, не ми е проблем. Не съм виждал скелети на автори на теми там.

# 79
  • София
Ако искаш аз да я пусна, не ми е проблем. Не съм виждал скелети на автори на теми там.
Не, Вълчо, мерси, засега ще търся чрез Гугъл, ще разпитам познати.
Аз може да съм първия скелет, знае ли човек. Flutter

# 80
...
Някой ако може да ми помогне с информация ще съм благодарна. Майка ми ми е дала всичките си документи за пенсиониране, защото била чула, че някъде в Сф имало фирма Rolling Eyes, която срещу заплащане изчислявала годините за пенсия, оправяла документите...с една дума правела всичко. Аз за такова нещо за първи път чувам.

и аз съм чувала за такава фирма, знам че е някъде в Младост 1 на пазара. Утре ще разпитам по-подробно Peace

Злати, честит празник  bouquet много здраве и късмет Hug

# 81
Голямото Вълче е в Младост 1, и там работи.

# 82
  • София / Пловдив
Злати, да ти е живо и здраво малкото - голямо момиче!  Hug
Много, много да те радва и все така да бележи успехи  Peace

Ия, кога излизат класиранията?

# 83

Ия, кога излизат класиранията?

От утре до 21 се пускат молби за класиранията.

# 84
  • София / Пловдив
Значи палцестискането продължава  Laughing

# 85
Благодаря за пожеланията за Вики !

# 86
Значи палцестискането продължава  Laughing

А ха Wink До 24-ти ще излязат резултатите от 1-во класиране, до 1.07 - от 2-ро.

В момента водим битки за подреждането на желанията Crazy

# 87
Нали всяка година ви се хваля, та да ви кажа, че и тази година завършихме.

Ия успех в битката с пубера най-вече. Не ти е лесно.

# 88
  • shumen
Хей момичета къде се загубихте?Ия пребори ли се с пубера?Излязоха ли резултатите вече?

# 89
Хей момичета къде се загубихте?Ия пребори ли се с пубера?Излязоха ли резултатите вече?

Да, разбира се Wink
Излязоха, но ще участваме и във второто класиране. За сега е приет в 31 СУЧЕМ, но има големи шансове за френската гимназия. Балът му е 31.250, а последния приет във френската (на първо класиране) е с бал 31.286.

Общи условия

Активация на акаунт