СЕДЯНКА. Елате на сладки приказки.

• 25 237
  • 476
  •   1
Отговори
# 90
Ия, стискам палци за Марти!
Дано го приемат там, където най-много го влече!
Тая френска гимназия ми е оживяла....но малката няма никакви амбиции, в пети клас е  още, но само прически и тоалети я вълнуват.Никакви разговори не помагат, всичките и съученички са на тази вълна...
А какви книги имат да четат за лятото-нямам думи!Дали Малкият принц, или Под игото ще я впечатлят, не знам.Голям дерт ми е това дете, защото е здраво и умно, но много мързеливо......
Иначе, Мартина, след операцията е горе-долу, по- добре.Има по 2 до 10 пристъпа на месец,  което си е направо чудо!Надявам се, с течение на времето, да се поразредят още!През септември сме на контролен преглед и ще видим.
Пожелавам на всички ви хубаво лято, много положителни емоции!Прекрасни почивки и децата  да ви радват все повече!  bouquet
Извинете ме, че рядко се включвам, но ви мисля много и чета, когато мога.
Поздравявам и всички приятели, които са имали празници!На Вълчо специално пожелавам нова и доходна работа!
До скоро!

# 91
  • София и там където не се пуши
Мами, свършва ли пети клас. Заповядай и темата на петокласниците - т.е. бъдещите шестокласници.

Ия - казвай какво става и с другата ни седмокласничка след като майка и не пише.

# 92
...
Ия - казвай какво става и с другата ни седмокласничка след като майка и не пише.

Приета е в доста добра гимназия, но и те ще се пробват на 2-ро класиране Peace

# 93
Продължаваме да стискаме палци и аз днес ходих едно познато дете да пусна за второ класиране и то с вашия проблем.

# 94
  • София
Една малка почерпка за моята голяма и прекрасна госпожица:

Днес става на цели 10 години! Simple Smile

# 95
Да ти е жива и здрава и много много успехи

# 96
  • в полите на Балкана
Вале, жива и здрава да ви е малката принцеса и много да ви радва. Весел празник!

Последна редакция: вт, 28 юни 2011, 18:11 от мамаРаче

# 97

На порасналата Бубка с много обич!

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 13:18 от kuneto

# 98
Валенце, честит празник Hug да ти е жива и здрава  bouquet

# 99
  • София
Благодаря ви! Hug
 Ия, успех на вас!

# 100
Мнооооого сме щастливи Flutter Марти и приет във френската гимназия Simple Smile

# 101
Честитоооооооооооооо newsm44 smile3501 newsm20 newsm81

# 102
# 103
  • София
Ия, Честито и от мен! Много успехи на Марти!  bouquet

# 104
Здравейте!Здравейте!Здравейте!
Много ми липсвахте....

Валенцето,
честито ти пораснало момиче! Пожелавам много здраве и успехи,успехи и здраве,здраве и успехи!

Ия,честито ти французко чедо!
Ще го оттървеш там,при каките...

За свое оправдание да кажа,че мониторът ни издъхна в най-неподходящия момент...затова хартисах.Много ми липсваше форумското огнище!Сега имам да чета два дена,за да съм в час .
Боже,колко ми липсвахте!!!!

Общи условия

Активация на акаунт