СЕДЯНКА. Елате на сладки приказки.

• 25 254
  • 476
  •   1
Отговори
# 105
  • София
О, Ия, браво, успех на Марти! Hug

анане, благодарско! Разкажи нещо за твоята госпожица.
Ние от днес сме във ваканция, ура! Много имах нужда от почивка, много. Планираме едно морско пътуване, обаче това време сериозно ме плаши. Гледам из сайтовете цяла вечер и все различни неща дават за другата седмица.

# 106
  • София и там където не се пуши
Ей, Вълчо вдигна настроението

Да разкажеш и за емоциите при записването.

# 107
  • Враца
Здравейте...как сме ?Ваканционно нали..  WinkИ ние така..ходим на градинка в сборните групи...работим и всичко по-старому.Радвам се,че сеКриси се отпуска повечко да говори и не се притеснява да играес децата,че беше започнал да развива комплекси..Интензивната работа с няколко специалисти тази година даде резултат.Имам една молба..Кохлеарните импланти не са включени в списъка на здравнатакаса за отпускане на средства за ремонт,подръжка..батерий..затова ви моля да гласувате в анкетата вдясно.нека ни чуят гласа.ще ви помоля даа го предадете и на колеги..приятели и в другите подфоруми които пишете.Ето линка.. http://www.czpz.org/ Благодаря ви предварително!   bouquet

# 108
Здравейте, гласувах веднага! Интересно, че има 2 отговора "не", чудя се какви ли са им мотивите #2gunfire
Сами в неделя навърши 4 годинки:) Бяхме планирали градинско парти на Панчарево, но след обилните валежи цяла нощ и цял ден се наложи бързо да включа на турбо-скорост и да поизчистя апартамента, където се наложи все пак да го празнуваме. Детето се шашна от толкова хора в малкия ни апартамент, поотпусна се чак, когато някои си тръгнаха. Духна си свещичките на голямата торта с джип, беше щастлив, така мисля. Вечерта си легнах късно и за първи път го сънувах като по-голямо момче, макар и с проблеми. Досега не ми се беше случвало, сигурно заради дълго насажданите ми страхове, че така или иначе няма да го видя пораснал...

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 21:55 от Надето77

# 109
  • Враца
Честито Наде,да ти е живо и здраво момчето..и все така да те радва.Чудесно парти ,но тортата най-ме впечатли и на  Криси би му харесала много..Благодаря за гласуването.И мен ме шокира вота за 2гласа против.  Sick И то са на родители на деца с увреждане....  newsm78..Не знам..  #2gunfire

# 110
  • София и там където не се пуши
Аз също го видях вота, но да си призная успявам да гласувам още.

Наде, да ти е живо и здраво детенцето.

# 111
  • Враца
Може би е по веднъж на ден..  newsm78..знам ли..важни са резултатите..  Peace

# 112
  • в полите на Балкана
Марги, и от мен един глас  Peace

Наде, да ти е живо и здраво детенцето и да ви радва с постиженията си  Hug

# 113
  • София / Пловдив
Наде, Сами е станал наистина гооолямо дете вече  Grinning Да ви е жив и здрав!

Аз поотпочинах две седмици, заредих батериите за лятото, което се очертава предимно работно за мен. Още оправям багажи разни, от утре - на тръстиката.

# 114
Наде , голям пораснал и хубав Сами !!! Grinning Grinning Много усмивки и много здраве му желаем ! Heart Eyes

Аз поотпочинах две седмици, заредих батериите за лятото, което се очертава предимно работно за мен. Още оправям багажи разни, от утре - на тръстиката.

аах , ти госпожа Бим - Бамова..била си почиваща и пропуснахме пак кафето.. Laughing
всъщност  то е ясно ,че  сме си несериозни ние Пловдивчанки , нооо нищо  - да сме живи и здрави ! ..Другото лесна работа.. Laughing Добре ,че имам кафемашина у дома.. Laughing

# 115
margi_vr  глас и от мен за анкетата. Peace

# 116
Наде, Сами изглежда много щастлив!
Много здраве и спокойствие в дома ви!

Аз съм пред отпуска.
Иви брои дните и е пощуряла. Кога ще тръгнем? в колко часа ще стигнем?  ooooh!

# 117
  • София / Пловдив
......

аах , ти госпожа Бим - Бамова..била си почиваща и пропуснахме пак кафето.. Laughing ....

Душа юнашка не трае... като стане юни и ми замирише на море и без да се усетя събирам багажа  Crazy Но до края на август почти съм си тук, така че ще се видим  Hug

# 118
Благодаря, благодаря Hug , и от името на Сами

# 119
Честит рожден ден на Бим Бам-чето!!!!  bouquet
Съжалявам, че цял ден не намерих време да звънна! Имах причина.
Да бъде здрава, все така амбициозна и напориста, да има разбирателство в семейството и много радост от Бояна!!!!
Да знае, че ние я обичаме и сме нейни приятели винаги!
С много, много обич!

Общи условия

Активация на акаунт