СЕДЯНКА. Елате на сладки приказки.

• 25 276
  • 476
  •   1
Отговори
# 120
  • София / Пловдив

Мами,  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes !!!

# 121
  • Анкх-Морпорк
Здравейте,
Отдавна не съм писала...
Ако искате да ни видите, гледайте новините на бТВ в 19 ч. Казаха, че в петък ще е, ако нещо стане и има много новини, може и да ни пуснат на следващ ден. Репортажът е за аутизъм, терапии и обрзованието.

# 122
Добре, Бърди, чакаме.

# 123
  • София / Пловдив
 Hug Ей, събудихте се в лятната жега!

Сигурно всички сте избягали на почивка  Sunglasses
Аз работя, отпуска - в края на август, да си подготвя първокласничката.

П.П. Кате, страхотни снимки правиш!

# 124
  • София и там където не се пуши
firebird ще чакаме пред новините. То днес е петък, за тези като мен, които се чудеха какъв ден е днес.
Аз ще почивам от 14-ти.

# 125
  • София
 И аз ще гледам довечера! Вече по-често, ми прави впечатление, се пише и говори за нашите деца. Това е добре.
 Ние ходихме началото на юли в Поморие за седмица. Изкарахме си чудесно. После за две седмици във Враца и сега от няколко дни сме си софиянчета. По този повод- ако има желаещи за дневна разходка в някой парк- да се обади.  Simple Smile

# 126
  • София, "Младост 3"
здравейте
имам много да разказвам, но някак нямам желание, защото повечето е борба с малки или по-големи проблеми. обаче надвиваме и продължаваме напред
имам първолак в 144 където чакам да се учи да танцуваимам лято без почивка и две работи, нямам свободно време, но имам планове... а това е нещо!
  bouquet желая ви здраве и щастие и хубаво лято

# 127
  • София
О, Наде, ще си обсъждаме първолаците значи. Както и с Дени. Wink Ние днес разглеждахме раници и съм в голяма чуденка- харесах едни, обаче не знам какъв размер трябва да взема. Единия модел са мнооого големи, направо и стигат до темето на Мимка. Може би трябва да взема един блок А4 и с него да пробвам. Дали ще имат по- големи учебници от блок?
Я кажете ако някой е ходил на яз Доспат- хубаво ли е, къде сте отсядали да спите?

# 128
  • София / Пловдив
.... Дали ще имат по- големи учебници от блок?....

Не, май нямат. Поне на племенника ми в учебниците не видях по - големи.

Валенце, аз за раницата мнооооооого се чудих и проучвах, дребната искаше да си я получи още на рождения ден. Но така и не избрахме тогава, първоначално хареса една с колелца, но успях да я разубедя. После дружно семейният съвет реши да е ортопедична раницата, сама си е събрала пари и тръгнахме да мерим и оглеждаме  Crazy и стана страшно. Това, което ни хареса, беше на космически цени, а пък по - приличните като суми, нещо не ме грабнаха. Накрая поръчахме тази, излиза на половин цена, в сравнение с Бг /моделът с розовата пеперуда/:

http://www.herlitz.de/en/products/school/school-bags/midi.html

# 129
  • гр.Гоце Делчев
Валенце аз съм ходила на яз Доспат много е хубаво виж в нета има бунгала там има и телефони.Ние сме ходили на палатка.

# 130
  • София
Бяхме навън по време на новините, сега ще видя дали ще дадат репортажа в късната емисия.
 Пепи, аз място за нощувка ще намеря от нета, но как е природата, има къде да се разхождаме пеша, нали?
 Дени, аз повече от 40лв за раница посмъртно няма да дам, като цяло съм скръндза Laughing. Харесахме днес една на Габол, 38лв, с твърдо гръбче, но не е ортопедична.  Не държа да е ортопедична въобще, защото ще я нося в 99 процента от времето аз. От вратата на училището до класната стая за 20 метра, не си струват още 50лв отгоре според мен. Laughing Искам плата да е здрав, а не да се изпокъса по шевовете за един месец.

# 131
  • София
За раници взимайте маркови раници с явни знаци на пума, найк или нещо от сорта. Първолаците не са това, което бяха. На детските раници им викат бебешки и бързо  ще запищят  децата за маркови. Сложно поколение  ooooh!.

Адаш, изпуснах новините, дано ви качат някъде  Praynig

# 132
  • София
За раници взимайте маркови раници с явни знаци на пума, найк или нещо от сорта. Първолаците не са това, което бяха. На детските раници им викат бебешки и бързо  ще запищят  децата за маркови. Сложно поколение  ooooh!.
Аз тъпо и упорито съм решила да се боря с това. Mr. Green Догодина по същото време ще пиша дали съм успяла. Sunglasses

# 133
  • София / Пловдив
Валенце, в ученическия подфорум масово се жалват майките от Габол. Издържали не повече от месец - два, а и дъната им се прокъсвали бързо. Иначе спор няма, много са красиви.

Мойта щерка от "маркови" стоки още не разбира и се надявам така да бъде още дълго време. Нека си мерят найковете и пумите, за мен е важно да е качествено, удобно и красиво. За нея най - вече третото е показател при избора на дрехи и т.н., за сега добре се ориентира Wink. Имаше един период, в който много си падаше по лъскавини, граничещи с кича, но вече овладя тези мераци.

# 134
  • София
О, Дени, мерси за тази важна информация. Ще го имам предвид.
Мими идея си няма засега от марково, но в училище ...не смея да кажа нищо, че като гледам около себе си...
За предучилищната и бяхме взели една раница за 10лв. Всеки ден носеше всички учебници, тежеше доста, ако ти кажа, че раницата не мръдна. Близка ми е мисълта с нея да си продължи и в първи клас...ама в крайна сметка реших да купим. Не всеки ден ще е първокласничка.

Общи условия

Активация на акаунт