СЕДЯНКА. Елате на сладки приказки.

• 25 250
  • 476
  •   1
Отговори
# 30
spiros, това е много старо инфо. Децата там са доста по-големи, някъде от 6-16 години.
Вие къде живеете, в София ли? Не си струва за детски психиатър да биете път до Варна. А за безсънието ви трябва детски невролог, така мисля.
Колкото до диагностициране на аутизма, питай в съответната тема, аз отдавна не съм в час с аутизма, в смисъл не следя темата.

# 31
spiros, Вълкът е прав. Психолози във Варна (както и логопеди) е много трудна тема. Не хуквай веднага насам. За диагностициране действително е най-добре да поговориш в темата. Аз лично познавам доста майки на деца с Аутизъм от Варна. Ще ти помогнат с каквото могат.
А тук http://karindom.org/bulgarian/programa-ranna-intervencia/procedu … a-za-vkliuchvane/ можеш да прочетеш за една програма, от която можеш евентуално да се възползваш.

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 10:59 от Friend

# 32
  • София
bim_bam, честита рожденичка! Много здраве, късмет и успехи!!!  bouquet

И аз да се запиша на седянката. И ние ще завършваме скоро, дали ще ходим в първи клас още умуваме.

Да ви кажа, че снощи видях дълго чаканото първо зъбче. Колко домати изяде за него, че всички деца имали нови зъбчета, а тя не. И аз казах, че е от доматите. Но не й е паднало млечният зъб и новият е зад него. Записах следобяд час за Медсом при стоматолог за възрастни да и го извади. Дали ще му даде, малко ми е притеснено. Ако стане леко работата ще съм много щастлива да видя празното място между зъбите. Praynig

# 33
  • София / Пловдив
Танче, Ия, благодаря  Hug

# 34
  • София
Да се похваля имаме успешно изваден зъб и празно място, за да расте новият зъб. Посещението при зъболекаря мина относително добре, хубаво е, че беше за кратко Simple Smile
Вече имаме паднало първо зъбче!

# 35
  • София
Дени, честита ти рожденничка! Да расте здрава  и ученолюбива!  bouquet

Таня, браво на Дара!

Как се справиха кандидат-гимназистите?

# 36
  • София / Пловдив
Валенце,  Hug

Хайде сега да видим какво ще донесе на Дара феята на зъбките  Laughing

# 37
  • Враца
ЗДравейте..отдавна не сме се вясвали..но проблеми ..ангажименти..горе-долу сме добре..няма да се оплаквам..,но няма и какво да се похваля засега..  Wink
Да се похваля имаме успешно изваден зъб и празно място, за да расте новият зъб. Посещението при зъболекаря мина относително добре, хубаво е, че беше за кратко Simple Smile
Вече имаме паднало първо зъбче!
Браво,че  ние на 5годинки имахме вече 4 паднали и пораснали зъбчата..сега вадим вече 8..много рано ги подмени но при него нещата са по-различни..на 3,5месеца му поникнаха първите зъбки..дано във всичко сме напред.. Peace

# 38
  • София и там където не се пуши
Моят има криви  затова трябваше да ги снимаме и за брикети, но до сега не съм ходила, несериозна майка. Като го снимаха гледам аз не само следващ, а и по-следващ. Е после като вади по два пъти ми стана ясно.

# 39
Dorothy, абе "брикети" не беше ли кюмюр туй нЯщо...? Wink Де зъби, де въглища ?  newsm78
Simple Smile)))))))
Нашите два долни зъба вече растат осезаемо. Единия е доста крив, но като гледам ако беше прав нямаше да се събере на мястото си между останалите. Дано се поизправи.

# 40
  • София и там където не се пуши
Оф брекети - ами докато я науча новата дума  newsm78 newsm78 , ама сега ми я подчертава като грешна .  Joy
Къде съм го изтърсила това бри... 

# 41
С огромно закъснение Embarassed
 Честит Рожден Ден  на Боянка и от нас !!! newsm59 newsm67 Да е  здрава и много радост на мама да носи ! Да е нашата гордост в училище и да ходи с лекота и желание до голяма!Много шестици и прекрасни мигове да има в училище !

Дени , Hug  bouquet Hug

# 42
  • София / Пловдив
Злати, благодаря ти  Hug  Heart Eyes  Hug

# 43
Днес правя десет месеца абсолютна каръщина. Всяко нещо, което захвана, се налага да го правя по най-сложния начин, по два-три пъти. Колко най-дълга може да е каръшката серия. Shocked
От години искам дневен център за Вълчето, преди седмица научавам, че в Разград вече има, работи от 1.05 и места няма.
Тая сутрин ходих при лекуващата му лекарка, събрах камара документи, занесох Вълчицата на работа, оставих Вълчето само. Да си говорим за Телк-а, че днес е последния ден. Оказа се, че има достатъчно - 6 лечения след последното решение на ТЕЛК, и каза да чакаме писмо. Прибрах се, нахраних си човека, и звънна пощальона. Той вече ни познава, и решил, че писмото е важно, да не го оставя в пощенската кутия - е, от ТЕЛК е, утре пак по същото трасе.

П.п. След като публикувах, ми се обадиха утре да съм на работа, от 10 месеца съм безработен.

# 44
  • в полите на Балкана
Много късно, но пък от сърце честита рожденичка на Дени!

.....................................
П.п. След като публикувах, ми се обадиха утре да съм на работа, от 10 месеца съм безработен.

Честито! Дано ти е по сърце.

Общи условия

Активация на акаунт