СЕДЯНКА. Елате на сладки приказки.

• 25 324
  • 476
  •   1
Отговори
# 240
  • София и там където не се пуши
Говорих с мама Раче - тя е от тази страна където е Майчин дом. Доста далеч е Георги Софийски  newsm78 .

# 241
Здравейте и от мен!
Ето ни и нас. Сами ходеше на градина, но се наложи 2 седмици да си остане вкъщи с някакъв вирус и настана пълен кошмар кой да го гледа по часове, кога да работя (по цели нощи), а той самият изключително много се изнерви. Мисля, че в градината с другите деца се чувства много по-добре. Семейно пълен кошмар... За капак преди известно време и мъжът ми нещо рухна психически, но сега се поокопити...
Аз съм ЗА среща, но зависи и точният час, ще се опитам да се уредя да дойда без деца Grinning Не знам дали ще успея обаче предвид факта, че точно за утре вечер имам билети за театър - подобни мероприятия ми се случват рядко, а заедно с половинката - веднъж на 5 години. Rolling Eyes

# 242
Срещата трябва да е през деня, няма как мама Раче да излиза вечерно време.

# 243
  • София
Дори, ти си в тоя район, давай предложения за заведение, в което да се допускат и деца. Някоя пицария....

# 244
Ми не се сещам.

# 245
  • в полите на Балкана
Ние днес ще се разходим да проверим за подходящо място. Има кафенета и ресторант Медик ни е наблизо, но незнам дали са достъпни за количка. Ще пиша щом имам някаква информация. Ще проверя и на Г. Софийски.

Намерих едно достъпно кафене на ул. Здраве с раб. време до 17ч в събота и неделя, но е без зала за непушачи. Ресторанта на хотел Медик е достъпен и е със зала за не пушачи. Да търся ли още места след обяд по Г. Софийски?

Последна редакция: сб, 19 ное 2011, 11:42 от мамаРаче

# 246
Намерих едно достъпно кафене на ул. Здраве с раб. време до 17ч в събота и неделя, но е без зала за непушачи. Ресторанта на хотел Медик е достъпен и е със зала за не пушачи. Да търся ли още места след обяд по Г. Софийски?
Предлагам ресторант Медик, около 14 часа ?

# 247
Е да де ама аз сега влизам днес във форума. Нещо помагам на една приятелка и не мога да сколасам.

# 248
  • в полите на Балкана
Е да де ама аз сега влизам днес във форума. Нещо помагам на една приятелка и не мога да сколасам.
Предложи час удобен за тебе. Само да е през деня, че ние все пак сме в болница  Wink

# 249
  • София
Здравейте!
Ако утре Мими е на кеф ще дойдем на срещичка  с вас мили приятелки! Нашия тати е дежурен днес и утре и ние си се гледкаме както можем двенките ... с повечко плач от страна на малката, но няма как .... надявам се да не ви притесни ако ревне по някое време.... с гушкане и разнасяне на рамо ще оправим настроението ...
Искрено се надявам утре да се видим .... аз разбирам, че срещата ще е в кафето на хотел Медик в 14ч. нали????

# 250
Предложи час удобен за тебе. Само да е през деня, че ние все пак сме в болница  Wink

Не беше ли за днес  newsm78 . Устройва ме 14 часа утре - този хотел къде се намира  newsm78

# 251
http://www.hotel-medic.com/bg/contacts.html

Раче, моля те напиши на гърба на коя клиника на Александровска е!

Последна редакция: сб, 19 ное 2011, 18:19 от Think

# 252
  • София
Ще бъда там към 14ч. Simple Smile

# 253
  • в полите на Балкана
Утре ще отида да запазя места. За сега сме 7 с Дороти и Нанди.
Нанди, хотела е достъпен за колички от задната страна. Трябва да се влезе през двора на Александровска. Намира се точно на гърбаа на неврологията.

# 254
Няма ли вход от задната улица, която е успоредна на бул. България?
Мислих си да спра там, защото ние от люлин сме с ауто.

Общи условия

Активация на акаунт