СЕДЯНКА. Елате на сладки приказки.

• 25 268
  • 476
  •   1
Отговори
# 390
# 391
  • София и там където не се пуши
Какво правите нещо забравихте тази седянка. Аз съм на морето, може да се видя с някои от вас.

# 392
  • София
Дори, хубаво изкарване на морето!
Някой може ли да ми препоръча добър онкогинеколог в София? Под добър имам предвид такъв, който не само е добър специалист, ами се държи мило и човечно ?

# 393
  • гр.Гоце Делчев
Валенце влез в темата за операцияна щитовидната жлеза там момичетата може да ти дадат координати на добър ендокринолог в София дори да се отнася и за друго заболяване.

# 394
  • София
Мерси, Пепи, свърших си работа. Другата седмица в четвъртък да стискате мнооооого палци, да се молите или там какво си желаете, за моя милост. Heart Eyes и пре това ми било писано да мина, ама на, важното е, че е поправимо.

# 395
Валенце, ако си жива, мръдни си лявото ухо.
Пропуснал съм да стискам палци два четвъртъка.

# 396
Аз стисках, ама нищо не казва Валенцето

# 397
Привет и от мен Hug
Валенце, и аз дебна за добри новини  bouquet

Момичета и момчета, тази тема е започната преди повече от 1 година Shocked А преди имахме седмични теми... Rolling Eyes

# 398
Ами вече се познаваме, а не идват нови попълнения, не зная защо.  newsm78

# 399
Ами вече се познаваме, а не идват нови попълнения, не зная защо.  newsm78

Не достатъчно, че дори да не си приказваме.
Новите, явно ги е страх от тишината.

# 400
  • София
V bolnica s bubka sum. Udaljha katetara v korema. Ok mina. Ii pri men mina dobre. Hug

# 401
  • София
ама какво ви е Валенце

# 402
  • София
Вале, много се радвам, че всичко е минало добре и за Бубето! Гушкам ви много!

# 403
  • София
 Hug От днес сме си вкъщи!
Бубка нали е с клапа за  хидроцефалия. В еди момент като израсте детето на височина трябва да се удължи катетъра на клапата в коремчето. И това става някъде към 10-12г възраст. Доктора реши , че е време и ни планира. Идеята беше, че може в хода на операцията да реши да смени и цялата клапа, тоест да отвори и главичката, ако не му хареса как работи. Но за радост всичко беше ок и само удължи катетъра в коремчето, което беше възможно най лекия вариант. И сега остава да се надяваме нещата с клапата да си вървят добре както и до този момент. Simple Smile

# 404
  • гр.Гоце Делчев
Валенце радвам се,че при теб нещата са добре,а също така и за Бубето.Стискам палци и занапред да са добре.Наистина момчета и момичета отдавна не сте писали в тази тема,аз не пишех често,но ви четях.

Общи условия

Активация на акаунт