Рали ще му мине на Йони и Явката като го напънат зъбките се опитва да ме хапе.

Ника и племеницата и изкара като Бо варицелата
.Сестра ми по съвет на педи,когато много я сърбеше и правеше хладки бани със сода
.Иначе ваксина има и до колкото знам в някой страни е задължителна и се поставя след 1 навършена година,а в БГ дори не се внася.Да си призная аз мисля да питам педи за нея и ако даде добър отзив ,ще си я набавя от чужбина.Вярно,че не е болка за умиране и минава за 5 дни,ама ако мога да му спестя тази емоция на Явор бих го направила.Още се чудя как не се разболя,като всеки ден беше с племеничката ,а те дори пият от едно шише вода
Ние сме в малко кофти период,мъж ми смени работата ,за което съм много щастлива,а той здухан
. И последната ми надежда за ясла се изпари,какво ще правя просто незнам

...моята щерка кучешките ли ще изкарва но от 4 дена дриска непрекъснато...по 4-5-6 пъти на ден...не е от най-рядкото но посмръдква...До днес давах само запичаща храна демек морков с картов...днес наруших и веднага пак разреди дриса....Днес дадох вече Хидрасек 10мг но само го сгъсти...Ако до стряда продължава така ще ходим до педи...че пък ме хваща шубе да не е пък вирус
!

- така да знаете! 

На всичкото отгоре са потрошили две люлки,а някой е откраднал футболните врати от игрището(направиха го миналата година) и е изкъртил част от оградата:ooooh:Писна ми от тази върховна мизерия,как могат в другите страни да пазят,само ние не

Видях и пост-варицелената Халюшка и изглежда страхотно, не видях белегче, което си е супер. Аз я карах на 14 години и ми идеше да се гръмна. Няма да ви казвам на какво приличах и че си имам белези (малко са, почти незабележими, но аз си ги знам 

.
Стискам палци болничките бързо да им минава!!!