Димана пък почти не е заспивала сама.
Мяу, осведомих се аз за бръчките- наричали се мимически бръчки.

Хубав ден.

Имала си апартамент в града, и на който не му харесва, да се изнасял...
А апартамента, за съжаление е общ - и на двамата на името, така че и моя няма да се изнесе (с фамилията си), та ще го мисля есента. Сега ще се наслаждавам на отсъствието й!
На каква ясла ще ходим догодина, ако не й се промени навика, незнам... 
Днес го гласях да ходи на градина, пък то какво стана?! Цял ден му правя компреси, мажа с какво ли не, Тонзилотрен смуче, дано помогне, че миналата седмица пи АБ... А чак незнам дали изобщо да го водя на личната!

)
Та не се притеснявай, ниско кръвно няма да имаш 
Ели е доста болничка от вчера - температура и сополи. Явно се е заразила от мен . Днес я заведох на лекар и и изписаха една торба лекарства, включително антибиотик Зинат и някакви кортикостероидни капки за носа + Олинт
А аз бях болна довчера, по всяка вероятност от същото и се оправих без НИТО ЕДНО хапче
Та сега с баща и на Ели решихме да рискуваме и да я оставим без антибиотик до утре, пък утре да я заведем за второ мнение при друг лекар.
Та не се притеснявай, ниско кръвно няма да имаш 
Ама си права сигурно! Чакам си "лекарството" за ниско кръвно след 20 дни.
Скорошно възстановяване на всички болнички! 
Ще се съсипе тоя човечец. Вече почти 2 месеца бачка по 12 часа без почивен ден. Отслабнал е с 8 кг. от бачкане. Ама сме се хванали на хорото и няма как...
Водих го тази вечер, че се стреснах след поредното хапче Тонзилотрен му се повдигна и повърна малко, не че имаше какво, цял ден не е ял нищо...
Пак има малко налепи и каза, че няма да стане без АБ, просто не са се доизчистили хубаво от миналата седмица. Може би не е трябвало да го спираме, а да продължи Аугментина, докато си изчистят сливиците, но... това е положението. Поне температура не вдига този път. Изписа му и Линекс, но не знам дали да му давам. Имате ли наблюдение как действа, ако някой го е давал? Гледах им листовките, и на Биогайя-та, нищо не разбрах, ако ядеш всеки ден кисело мляко не е ли същото?! 

Сега пак го пропих, въпреки, че още кърмя. По едно Нес кафе на ден си пийвам тук с вас пред компютъра.
Иначе не ме боли глава, а просто се мотае, някак си, ако не пийна едно кафенце. 

.Ама сигурно догодина ще стане...
Криси все повтаря каквото каже неговото приятелче Макси,който е с 3 месеца по-голям.Последното е bubbles-много се радва на сапунени мехурчета и повтаря бабълс...А за кафето,ако само от време на време пиеш е ОК.Даже казват че по 1 малко кафе на ден е разрешено.Относно ниското кръвно и аз съм същата-историята помни поне 5-6 припадъка от ниско кръвно,но учудващо по време на бременност,въпреки завидните стойности 80/40 ,не съм колабирала,но ме спасяваше колата,защото е и сладка и айрана(АНГЛИчАНИТЕ ей такива очи оцъкляха...
)
) в блока .Там децата са описани като неандерталци,които търпят същите психически промени...Ако имаме полза ще споделя

Знам, че няма да стане та водим преговори 

Размина се морето
Поне дано около 15 септ му дадат повечко дни поне да понапазаруваме малко дрехи за първокласничката и да напазаруваме раници и т.н, учебни пособия в работно време, че съботая и неделя е лудница.
Препоръчани теми