Лято, боси крачета, бира в халба голяма, смях от ФЕВРУАРЧЕТО – идилията на мама!

• 32 491
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Адашче, със сигурност не вредиш на бебчо, на мен докато бях бременна и двете докторки при които ходех ми казаха че мога да пия по 2 кафета на ден (е аз се задоволявах с 1, много рядко пиех второ). Въпроса е дали ти отпуска главата от 3 в 1, защото то е толкова слабо, че според мен е абсурд да ти вдигне кръвното ( аз съм с много ниско и знам от опит). По добре пийни една кока кола за кръвното вместо кафе, а и принципно сладичкото също го вдига малко  Hug

Любезна, честити ти християнчета!  Heart Eyes

И на нас ни предстои този ритуал другия месец, само не знам дали Андреа няма да ореве света, че напоследък много плаче от непознати ( и не само)  и то мъже. Направо в чудо съм се видяла, защото буквално изпада в истерия и то без да са я пипнали хората, само като ги види.

# 151
  • offshore & overseas
Благодаря ви, мили мои съфорумки, за комплиментите по отношение на Малката Шарка, прякорът го измисли нашият дълбокомислен лъв, той си пада парамонджия. Laughing

Любезна, честити млади християнчета!! Пожелавам да са бели и добри Wink Не казваш нищо за Тинчо, как се държа той?

Танче Г., ще реве, та ще се къса, но нали все някога трябва да мине и тва. Mr. Green Пък може и чудо да стане и да е спокойно детето, никой не знай. Калина я кръстихме на 2 месеца и половина и беше един смях, бълбукане и гукане, а племенницата ми го мина ритуалЯ на година и 8 и беше ад поднебесен...

Ние искахме да кръстим Люсилска още ехехеееей, обаче едно, дето тъй и не се разбрахме кой ще е кръстник, второ, парите свършиха, трето, времето свърши и, най-накрай, промоцията до годинката изтече и тя. Joy

Със сестра ми сме кръщавани в Свети Седмочисленици на 23 май 1994 г. (10 години по-късно най-случайно избрах същата дата за сватбата ни). Еми, аз бях на 19 ненавършени, а тя - на 17 току що навършени. Едвам се сдържахме да не станем за резил, такъв смях, такова чудо (същата работа и на сватбата ми, когато оня ми ти сладур, „дядо” попа, обърка де що ритуал имаше, първа сватба му било, сега ще му поверя Люс да я кръщава, 7 години по-късно).

Няколко дни по-късно, станАх кръстница на братовчед ми и го отървах от сериозен здравословен проблем. Момчето тогава беше на 14 и отново на същото място, същия дядо на преклонна възраст, който едва предъвква молитвите... Пълна Хистерия,уж не съм лицемерна вярваща, ама понякога тия ритуали, освен че са ми досадни, направо ме влудяват.

Сега плановете са за манастирчето в младост 2, но не се знае кога и как по-точно, както и кой ще бъде кръстник, май пак аз трябва да решавам спонтанно, за да не запецнем до дълбоки старини. Дайте едно групово кръщене, който иска да мине без рода и без джиджи-биджи, само с една почерпушка после, може и един кръстник да имат дяцата, какво пък толкоз.

Деска (Съни), кви бръчки, кви пет леА, аз мойте първите ги забелЕзах на 32-рия си рд, дотогава явно не съм гледала. При мен пачия крак не са добре изразени, просто кожата ми е дебела кат гьон, а и мазничка, обаче на чЕлото... Знаех си, че трябва да слушам мама, като ме предупреждава данси бърча чЕлото.

Аз лично ползвам една българска серия с розово мАсло, ще потърся марката, хипоалергични са продуктите, че от всичко дотук яко се изприщвам. И си Фнушавам, че има ефект, пък то сигурно няма. Но човек трябва да е сИриозен и редовен в тия работи, а кака ви... плеска от дъжд на вЕтър. Но пък съм се снабдила и с дневен, и с нощен, и с розАва вода, и с тоалетно мляко за почистване, абе... тц, тц, тц...

Никич, Люсил я хванах, че се разболява на 10-я ден след Калина, но пъпките почнАха интензивно след 14-я, баш по план. Така е средностатистически. Аз много я наблюдавах, та затва по-рано забелезАх, иначе щях да разбера чак на 14-я ден.

Танче, аз съм пример за майка, при тва кърмачка, която не може без кафе (демек, хич не съм за пример, но оцеляваме некакси с големите ми недостатъци), та гледам да са по-малко отколкото по принцип пия (мале, то колко отдавна беше това по принцип Laughing), пробвала съм и без ич, но не е за мен туй нещо, не мога да избутам до вечерта без стимЮлантЮтЮ.

Аз нямах време да разгледам подробно снимките на Стефи (но много ми се иска и след малко ще го сторя), но наистина пътешествието е било чудесно. Ние също не тръгваме без дЯца, къде зарад тях, къде зарад нас, къде по принуда. И именно затуй, напоследък хич не ми се тръгва, оообаче, живот и здраве, ще ходим на море, при тва в Алтея, благодарности на Ника и на Пина.

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 13:09 от Мяуче

# 152
Адаш, забравих да кажа колко сладка ти е щерката! Heart Eyes
'Щото аз така несъзнателно си прося комлимони, като сложа нов аватар. Joy

# 153
  • София
Тихо да се промъкна, че да не събудя дремещия звяр...  tiptoe

Как сте, дами?  Hug

Аз тази нощ почти се наспах.  Crazy Еййй, това дребното направо ме побърква понякога. Е, продължавам да съм леко неадекватна, ма не ми обръщайте много внимание.  Mr. Green

Какво да кажа... Мяуче, много е готина Малката Шарка, дано всичко да е отминало вече!  Peace Любезна, айде дано да си починеш вече. Дай да ги видим тез твоите покръстени посерковци.  Heart Eyes Слънчи, пак се вкара в серия с ангажименти и тревоги, дано леко и спокойно да мине всичко!  Hug Ника, да ви имам проблемите - караници по време на ремонт на новия дом - дай боже всекиму!  Peace ТанчеГ, Диди също изпада в истерии от непознати. Не че е била някога чак толкова социална като Андреа, но имаше един период до преди 2 седмици когато всичко беше уж нормално. После стана не темерут, ми направо психоза разви. И тъй като се успокоява само в мен (в баща си пак реве когато е "в серия" Tired , аз подозирам, че оглушавам.  Crazy Таньорче, мислех си го и аз с тандемното взимане на душ, ама ще изчакам още малко.  Peace Пина, забравих да ти честитя повода!  yesyes Айде дано бабЕто да не бърза да се връща!  Flutter Пух, стискам палци да мине леко гостуването на съкровищатаPraynig Съни, и аз имам мимически бръчки и още как... Едва ли крем ще помогне.  Rolling Eyes Вики, абе ти не обръщаш внимание на подмятанията от свекървата, но си представям колко е досадно. И мен ме обстрелват с намеци, ама какво да правиш. Хич не се чувствам като кърмачка-динозавър. А и да си гледат работата.  Crossing Arms Туй е то, хаотично точно както ми е в главата. Айде ще бягам да свърша някоЙ работа.  Tired

Иии за последно да се отчета след консултацията - на 15 месеца Диди е 82,5см и 11820гр.  bowuu

# 154
Благодаря ви за успокоението, адашче и Писано!  Hug Танче, и газирано не пия, затова колата е изключена от възможностите за повишаване на кръвното ми.  Mr. Green Понякога хапвам 2 влакчета шоколад или пийвам айран със сол.
Имаме единадесето зъбчееее! Вече 3-ти кътник проби!
newsm44

# 155
  • София
Ха добър ви ден,обещах снимка, ама не мога да я кача - лаптома ми се смазА, здраво. Това, след като свалих снимките от фотоапарата и изтрих картата  Whistling Whistling
Благодарско за кафенцето, Танче, лека седмица и на теб!   bouquet
Вела, честит рожден ден на патерица! Много здраве, щастие, успехи и сбъднати мечти!   bouquet
Вики, чакам го самостоятелното заспиване повече от 1 г и 4 м. дано да се върне сладура Криско в доброто си разположение на духа  Hug
Ники, бързо да го свършите и с по-малко джанкане тоз ремонт! Странно, с миОто не сме се карали много при ремонта на нашия апартамент, може би това се дължи на факта, че бях оставена сама да избера цветово как ще е, а той милия само се съгласяваше.  Peace
Съни, аз избягвам да мисля за бръчки вече... в най-добрия случай забравям да се мажа  ooooh! ooooh! А иначе, бръчки имам бол. Здраве да е, няма да ходя на кастинги  Mr. Green Колкото до козметиката - изривам се от почти всичко, единствено добре ми действаше една амуейска серия, но ей по-нататък може да мисля да я купувам. Сега излишни пари нямам, имам някакъв на гарние, ше взема него да измажа. А и мамка му, ама като влизам в серията 35+... баси, всичко е почти двойно по-скъпо  ooooh! Crossing Arms Crossing Arms
Цитат
Сега плановете са за манастирчето в младост 2, но не се знае кога и как по-точно, както и кой ще бъде кръстник, май пак аз трябва да решавам спонтанно, за да не запецнем до дълбоки старини. Дайте едно групово кръщене, който иска да мине без рода и без джиджи-биджи, само с една почерпушка после, може и един кръстник да имат дяцата, какво пък толкоз.
Свщенника там кръсти братовчедка ми... беше кьор кютук пиян, една дума не му се разбра... Та проучи пак, Мяу, да не ви развали празника  Peace
ТанчеГ, хубав празник и на вас пожелавам!
Таньорке, ако искаш бърз ефект - количка, ТанчеГ ти е казала. Или шоколадец... няма сми да се мъчиш с нещо, което не ти харесва!Парацетамола действа ли ти при главобол от ниско кръвно, щото на мен не... абе майката му е наливане, малко пържолки с червено винце и така  Hug Hug
И аз отбелязвам колко е сладка Диманка, както и всички бебочета наши и техните каки и батковци, няма да ги изреждам поименно!
Хубав ден ви желая   bouquet  bouquet

# 156
Мяу, и аз правя обрив от всичко, но открих,че е само за няколко дни, после се норбализира Mr. Green А за ефекта,  Joy важното е с кви очи се виждамееее  Wink пък колко е така...
Юхуу, ма показала съм ги бре  Crossing Arms
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1746240421285.2093904.1 … &l=84008eca0a
Слънчи, аз пък не съм забелязала да имаш бръчки  Crossing Arms не споря-комплиментирам само  Peace
 П.П.Очевадно съм дала снимачката на който не трябва, нооо кво да се прави  Crazy

# 157
  • София

newsm44

Честито зъбче! Simple Smile Ние сме още с 8.....

Момичета благодаря за успокоението, мислех че моята се е изтемерутила, ама явно повечето минават през подобни етапи.
Тя беше толкова контактна ( не че и сега не е, изключая някои хора ( изборно) от които реве ). Иначе ходи да милва кучета по-големи от мен, прегръща и целува къде що види деца....... дано и тоя страх от хора и премине скоро  Praynig
А на мен ми беше ясно, че с отлагането на кръщенето за по-късна възраст може да се увеличи шанса за рев, но и ние като Мяу по ред причини все го отлагахме. То и сега едва избрахме дата, че все някой е в странство, и не можем да се съберем по едно и също време на едно и също място  Grinning  
И аз имам мимически бръчки, ама кво да се прави, старост-нерадост  Rolling Eyes
Ползвала съм какви ли не скъпи кремове, ама кой знае какъв ефект не съм забелязала.
Скоро си взех един крем Q10 от ДМ на Balea, доволна съм, а и цената му беше супер приемлива ( поне в Австрия, тук не съм обръщала внимание по колко са )  

# 158
Ехо...
Честито кръщение и рожден ден на Дината и Тински! Малко на патерици, ама по-добре късно..

Танче, след първата бременност се прочува по-рано, така че е напълно възможно вече да усещаш бебо. Гледам 15-та седмица си.. кога минаха?!  ooooh! Преди сигурно защото ги брояхме седмица по седмица ми се струваше, че много бавно се точи времето, сега докато се обърна и вече си 15-та седмица.

За бръчките аз преди имах на челото и една по-дълбока между веждите, която страшно много ме дразнеше, защото не знам въобразявах ли си, кво, ама мисля че ме състаряваше. Но преди да забременея се глезих с разни процедури за лицето и конкретно, бръчките ми на челото и тая много се изгладиха от фотоподмладяването. То е със същия апарат като за фотоепилация, само че някакъв друг режим. Ами тия на челото вече едва се забелязват, а тази дето ме дразнеше значително намаля и вече си е малка бръчка, като от време на време и тя изчезва, но ако започна да правя много мимики се появява. То аз най-вече се бърча когато съм без слънчеви очила и светлината ме дразни, и затова, а и заради алергията от известно време навън съм само с очила и предполагам затова тая бръчка не се е оформила отново, а и въобще започнах да се тренирам да не правя мимики. Иначе срока на фотоподмладяването е две години, но при мен резултата трае повече и дори се подобрява, едното защото вече не се бръчкам и второ предполагам и заради крема ми, в който слагам концентрат , но сега не помня как точно се казваше концентрата..
Ако ви се занимава издебнете по сайтовете с ваучери за фороподмладяването и действайте. Има голям ефект и според мен не трябва да се чака да се сбабичосаме  и чак тогава аджаба да се сетим че младостта си отива, а трябва навреме да се взимат мерки и да се подобряват нещата, ако искаме след 40г. възраст да изглеждаме добре.
Голяма лекция му дръпнах.. Mr. Green

# 159
  • offshore & overseas
Е, аз не знам кое по-скоро да боря, с моята смесена кожа, но не е голяма драма, на кастинги няма да ходя, дет вика Слънчито, а и не съм от голямото добрутро, та, като сменим статуса, шму мислЪ как да сЪ отстрамвам.

Любезнич, сяш разгледам кръщането.

Слънчи, знам го попа, именно той ни венча. Доволна съм от него, симпатичен ми е някакси. (Само предполагам, че за същия говориш, де). А и към манастиря имам особен сантимент. Други любими църкви нямам, в София, а и не само. Калина я кръстихме в Руската, но не бих повторила, не ми е особено уютна, направихме го, само защото лъв ми там е кръстен. Grinning

Юхууу, ме подсети, че не знам колко тежи Люс и въобще, скоро не са ни канили на консулт, вероятно ще чакат юли и ще комбинират с ваксините.

Зъбите на Люс са близо 11 също, 8 изцяло поникнали резеца, два полуизникнали предкътника, един пробиващ май предкътник отдолу и... друго не се вижда на хоризонта, но и тва не е малко, дет се вика.

# 160

Честито зъбче! Simple Smile Ние сме още с 8.....
Ние пък още сме с 4! hahaha

Любезноу, много добре е минало, като гледам, хич не се оплаквай.  Naughty
Чудни снимки, чудни деца, чудна мама! Heart Eyes

# 161
ДД

Пина страхотен повод за почерпка  newsm74
Любезна-хайде не се щади за снимки ами дай да видим сладките Християнчета Simple Smile
Мяу-аз нямам претенции,ние от Младост май май не излизаме,та когато решите аз съм ЗА среща...
Ние тази нощ не спахме много много...Аля цяла нощ пища в просъница и немога да разбера дали е от кучешките зъби които са тръгнали или е от коремчето...
Иначе за сега поовладяхме малко дриса(пу-пу да не чуе Дявола)сега е по 3 пъти на ден което горе-долу е нормално за нея,обаче мен ме е страх да и спра диетата и запичащите прахчета...Днес е последния ден в който трябва да давам Суметролим-а и се чудя дали утре да я заведа до педката да я види и да каже какво да правим с диетата и прахчетата...Направо ми се стопи детето от тия диети и дрисита...Вече хич неще и да яде,то като меню-то е все морков с картоф или ориз...Ама още малко надявам се да е тоя ужас...И все повече се чудя дали цялата тая драма може да е от растящите кучешки зъби  newsm78
ТанчеГ-вие в Младост ли живеете още,по цял ден сме в парка и хич немога да ви засека Simple Smile

# 162
Танче, след първата бременност се прочува по-рано, така че е напълно възможно вече да усещаш бебо. Гледам 15-та седмица си.. кога минаха?!  ooooh! Преди сигурно защото ги брояхме седмица по седмица ми се струваше, че много бавно се точи времето, сега докато се обърна и вече си 15-та седмица.
Да, бе, Бръм, и на мен бързо ми минаха! Ей утре влизам в 16-та! А сякаш вчера разбрах!  Laughing

Слънчезарке, парацетамолът действа- не действа- само него мога да пия сега. Аз и за него, и за 3-в-1 най-вероятно си въобразявам, че ми помагат- карам го на самовнушение.  Laughing А и алкохол никакъв не консумирам, та и червеното вино отпада. Абе, изобщо съм голяма претенция за напитки аз- пия само минерална вода, айран, компот и 2-3 вида натурален сок- това е! Да не ви идвам на гости, че с мен е голяма обърквация.  Embarassed Всички познати ме питат предварително какво пия, че ме знаят. Ама аз не от каприз- просто не ми харесват другите напитки. От малка съм така.

Ей, пък аз си мислех, че ние малко зъбки имаме!  Wink
Ради, дано да се отървате вече от тая напаст!
Иринка, чудесни мерки на Дидката! Къде сме ний с наш'те 10 мижави килца?!  Mr. Green

# 163
  • София

ТанчеГ-вие в Младост ли живеете още,по цял ден сме в парка и хич немога да ви засека Simple Smile

Ради в Младост сме, но Андреа в момента е на бабин дом във Варна, аз през седмицата на работа, а уикендите си пътувам.... та кога да ни видиш.
Иначе аз ви мяркам от време на време от терасата Simple Smile
Хайде Али да се оправя напълно и без повече болести завбъдеще   Praynig Heart Eyes

# 164
Добър ден дами, не съм писала отдавна но старателно чета и съпреживявам всички радости и неволи, само че късно вечер през телефона... друго време не ми остава. Мъжо е в отпуска и все едно имам три малки деца в къщи, но поне всички сме здрави та се ядва положението.
Преслав е с 14 зъба и още 2 кучешки се борят за пробив та е мрънкало голямо #Crazy
Сега отивам да гледам снимките на Стефи,която мина през Сопот без да се обади даже, друг път не ме подминавайте така, ще се радвам да се видим с която и да е от вас, а защо не и с всички...
Танче аз си вдигам кръвното с лъжичка захар под езика Hug

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 14:49 от mii

Общи условия

Активация на акаунт