Лято, боси крачета, бира в халба голяма, смях от ФЕВРУАРЧЕТО – идилията на мама!

• 32 487
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Ха де, кажи защо...?  Mr. Green
Много е хубава Малката Шарка, да я намачкаш много!  Hug
Ради, как е Аля днес?
Юхуу, с мойто уиски твоя черешов сладкиш ми дойде добре!  Wink
Бела, бързо да се оправяте и вие с Жорко!  Hug
Слънчи, Ника, къде сте?  Simple Smile
Ла вида, бързо да ти минава цицината! И аз това съм си мислила като се удари Ина, какво ли ще ми е, ако аз се изтрещя така... Горките, трабва много да ги пазим, но не винаги успяваме!  ooooh!
Съни 76, успех в следващата кампания! Дано да се отпишат дечица, че да се вредите!  Hug
Аз отивам малко да поошетам, че довечера мъжете ми ще се приберат от село и трябва да сготвя нещо, докато Ина спи, че после хукваме по площадките пак.
Чао, засега и хубава неделна вечер!  Hug

# 136
Я дансъ бозикати с Любезната, че мое и да е нелюбезна  Joy
Имам си две християнчета Laughing пропуснах Джо Кокър, но пък довечера с болящи неболящи крака отивааааам на говедарския стадион ако ще да прогърми   bouquet

# 137
  • София
Ха добра ви вечер и от нас!
Уф, таз напрегната програма взе вече да ме изнервя, Начи! Но поне едно по едно минават  Rolling Eyes
Софи беше страхотна на таз сутрешното тържество, справи се чудесно с песничките, танците и импровизираните изпитвани въпроси. Утре ще кача снимка със сертификата, сега нямам време да оправям апарата.
Пина, честито Simple Smile
Камбанчо, честити ви зъбки, това май пропуснах вчера.
Мяу, Малката шарка е прекрасна!  Heart Eyes
Любезна, честити ти християнчета!   bouquet
Танче, радвам се, че всичко е наред, ха дано и занапред да е така  Praynig Чакаме да съобщиш пола Wink
В таз връзка, Теди, искаме подобрн отчет и от теб  Crossing Arms
Съни76, радвам се, че има кой да поеме дребчо.  Peace Стискам палци все пак да ви огрее  Peace
Хубава вечер ви желая, утре по-подробно ще пиша.   bouquet

# 138
  • Бургас
Любезна,честити ти християнчета ! Нека Бог да ги закриля !  Hug Hug

Пфф,аз нямам какво да споделя. Димана заспа в 19:30,аз чакам съквартиранта да се прибере.

Я споделете някой хубав крем като за мен ,демек на 26 години, с токущо открити бръчки .  Mr. Green Като се усмихвам и под очите ,встрани малко ,имам бръчици. Ама а де,обичам да се усмихвам .Вярвам в силата на усмивката (имаше такава тема). Та нещо хидратиращо и стягащо ли,не знам?

Хубава вечер.  Hug

п.с. Пина,честито ! Flutter

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 21:03 от Sunny Sky

# 139
  • София
Пина и от мен честито, голямо щастие те е споходило  Mr. Green Честито и на Любезна и СЛънчи, за кръщенето и за тържеството!

Ако някой е пропуснал снимките на Стефи/Силвъри от ваканцията им из Стара планина във Фейса, веднагаж да ходи да ги разглежда! Страхотна разходка, Стефи! И ние минавахме по този маршрут преди няколко години само, но като разглеждах снимките, ми се стори, че е било преди цяла веченост. Така силно, силно, силно ми се прииска да съм там Sad Пожелавам си това лято и ние да направим подобен преход! Praynig Комплименти, за това, че водите Елито навсякъде с вас. И нашето багажче е винаги прикачено,  не си представям просто как ще отидем на някое толкова красиво място и няма да го споделим с малката, пък каквито и ще неудобства да ни причинява пътуването с малко дете.

# 140
  • Бургас
Vela, честит рожден ден ! Бъди жива и здрав и много обичана!  Hug

# 141
Добър вечер!
Любезна честити ти християнчета!
Мяуууу много ти е сладка шарката  Heart Eyes
Танче радвам се за хубавите резултати от изследванията Hug
Бела да ви минава бързо!
Пинаааа чак извиках от радост като разбрах,че свекито си е заминала!Дано си седи по-дълго тамако може винаги  Mr. Green
Вела честит рожден ден!  bouquet

Сиянка последно време много трудно заспива.То не е мятане,подскачане...
Другата седмица за събота и неделя ще идват свекитата на гости.Точно за празника на града решили ooooh! Имахме такива планове,сега всичко се развали.Мъжо не посмял да и каже да отложат,че нали се сещат два пъти в годината....Стискайте ми палци да ми издържат нервите!

# 142
ДВ-дойде време и за моето ежемесечно разписване  hahaha
Да ви кажа че ви чета през телефона си през деня като съм в почивка,но не мога да отговарям(незнайно защо newsm78)
Любезна-честити христианчета-Бог да ви закриля всичките...ние поотложихме за есента...
Мяу,Силвъри-изстрелвам се след малко да прегледам снимките ви,че през телефона не можах...
РАди,как е Али?Стискам палци всичко бързо да минава...
Пухич,и аз имам същия проблем-от 2 седмици(откакто проходи) Криско не иска да заспива сам-вися при него с часове,ако го оставя за по 10-на минути се дере от рев,събужда се през ноща  и реве,сутрин се събужда в 4-5 часа и рев... #CrazyА беше такова добро човече-заспиваше сам и спеше по цяла нощ...давах му парацетамол и кво ли не...дано само да е етап,че вече умирам за сън...
Мяу-и аз съм от динозаврите-кърмачки-сутрин и вечер след работа се кърмим,но като сме в къщи цял ден,Криси иска нон-стоп да ми виси на циците newsm78.Свекърва ми е много светсна по принцип,но все си прави устата до кога съм щяла да кърмя  #Cussing out .Обясних и 1 път ,че според сегашните педиатри е хубаво до 2 години,ама тя пак си прави намеците...вече се правя че не съм я чула...
Пина-удари едно малко(голямо) тази вечер-голямо събитие като виждам какво СВЕКЪРВИЩЕ си имаш(аз да не се оплаквам от моята тогава...)В тая връзка -Пухич успех и много здрави нерви със свекърите и гостуването им..
Съни-аз имам бръчки около очите от 20 годишна-просто много се усмихвам,а и явно такъв тип ми е лицето.Честно да ти кажа каквото и да ползваш,няма да има голяма разлика.Въпреки това препоръчвам нещо по-скоро хидратиращо...Имаше една серия ДЕКУБАЛ на актавис с хиалуронова к-на и средна цена-потърси ако искаш ,но чух некакви слухове че нещо вноса спрян.Иначе са за чувствителна кожа.
Вела-ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИЛА-само щастие и много положителни емоции ти пожелавам...
Таничка-радвам с че сте ОК-усещаш ли вече бебка да рита-казват че вторите по-рано се усещали.Да ти кажа че имам чуство че ще е пак момиченце... Heart Eyes
Слънчезара-чакаме снимки...
Ох,някой беше пуснал преведени БГ поговорки-не е истина как се смях...Той моя мъж доста често ги превежда и ги ползва тук и голям смях пада докато обясни какъв е смисъла-англичаните доста се веселят Mr. Green
Юху,и ние сме киселяци днес-сутринта всичко беше ОК-закуска,разходка,пазаруване,сън 1 час,после още 2 върху цицата на мама... #Crazy и след това стой и гледай рев...отказва да яде и само да стои в мен на гърдата ми...чак сега вечерта хапна малко и се пооправи.Дали пак зъбки  newsm78
Да се отчетем и ние.Вече сме 12 кг,имаме 12 зъба и ходим  стабилно,Kриси се опитва да пее TWINKLE,TWINKLE,LITTLE STAR  Joy .ходихме 3 пъти на плуване засега и вече ни харесва...подготвяме се за поморийското летуване в края на юли-някой случайно да не се отправя натам по това време  Party .
Ох,исках още да пиша,но забравих...айде до следващия месец от мен... hahaha
п.с. абе пеперудката май се губи-кво става с нея?

# 143
  • София
Добро утро и успешна и усмихната нова седмица!

# 144
Морнинг! Grinning
Таня, мерси за кафето! Hug
Миме, честити ти християнчета!  bouquet И ние отложихме за по-натам, пък да видим докога... Wink
Вела, честит рожден ден! Всичко най-най от мен!  bouquet
Слънце в душите и вятър в косите на всички! Laughing

# 145
Добро утро!
Вики дано наистина да е временно и скоро започнат пак да си заспиват самички Hug
Тази нощ хич не можах да спя.
Тук при нас духа един гаден вятър,дано постихне малко ooooh!

# 146
  • София
ДУ!  Grinning Heart Eyes
Любезна, да ти е жива и здрава Дина, много щастливо детство и пожелавам! Честити ти християнчета!   bouquet
Мяу, много е сладка малката Шарка!  Crazy
Ради, как е Али днес?  Hug
Пина, честито ти освобождение, дано да е за по-дълго!  Twisted Evil
Карли, караме се и ние покрай ремонтите.  Mr. Green Много.  Mr. Green Това всъщност ни е не знам и аз кое поред жилище, което ремонтираме, та горе-долу се стиковахме и не си обръщаме внимание, но като цяло е олелия бесна.  Twisted Evil Сега това което правим поне е само "козметично" - жилището е идеално шпакловано и с направена баня, та не ни остана много какво да се джанкаме, освен за боядисването и мебелите.  Laughing

Бързо оздравяване на всички болнички!  Praynig

Ние сме добре, на Бо му завяхват пъпките, Максо засега не е шаркав, да видим. Изчезваме по разходки сега.  Hug Hug

# 147
Добро утрооо!
ВЕЛА, ЧРД и тук, макар и със закъснение, много щастие ти пожелавам  Hug
Снощи грачих безспир на концерта, днес нямам глас  Mr. Green Пак имаше сериозна драма,нооо всичко завърши благополучно  Crazy Започна 90 мин. по-късно,валя ни дъжд, но беше страхотно  Laughing
Радина ми е настинала на кръщенето и е със сериозна хрема, а преди малко ми вдигна и Т  Rolling Eyes Сдобихме се с какви ли не играчки покрай този празник и олекнахме значително финансово, ма здраве да е , по-точно да е жив и здрав половинката, че аз нямам никакъв принос в тази област  Wink
Много се радвам,че ви изоставя проклетата варицела  Hug
Пина, пожелавам ти бабето да се залюби с някой дъртел на село и да не я видиш никога повече, само да праща по един багажник зарзават за дечицата  Hug Hug Hug
За бръчиците- и аз имам,засилват се лятото покрай силното слънце, но и аз се усмихвам със всичкото зъб навън и постоянно, та много ми се бяха задълбочили, ако си спомняте ви питах какви кремове ползвате и дори ревах от козметичните съвети на "красива мама" ... Сега си взех един крем на Гарние, някакъв с 24 часа хидратация,и вече второ бурканче привършвам ,ами осезаемо намаляха  Crossing Armsмажа сутрин и вечер и сега си давам сметка, че от известно време не ги виждам в огледалото  Thinking преди много ми се набиваха на очи  newsm78
Ходих до огледалото  Embarassed там са си но не са така дълбоки и дразнещи  Mr. Green
Ей този http://www.ivis.bg/garnier-total-fresh-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC- … D0%BB.-p3096.html
Коте, като решите с 4 ръце ти препоръчвам нашите църква (Св.Николай Чудотворец срещу централния кореком) и свещеник  Peace много спокойно протече церемонията и много приятно,което бе заслуга само на свещеника, защото все пак говорим за моята Дина  ooooh!

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 11:31 от Любезна

# 148
Вела, ЧРД! Много здраве, щастие, късмет и усмивки!   bouquet
Миме любезно, честити ви християнчета! Бог да ги пази!  Praynig
Танче, мерси за кафенцето и спорна седмица и на теб!  Hug
И като казах кафенце- аз не пия кафе, не обичам никак. Но напоследък имам още по-чести главоболия, които по принцип при мен са си нещо нормално заради ниско кръвно. Вземам парацетамол, но понякога го замествам с 3-в-1, като дори добавям още сметана и захар (пия го на екс и със запушен нос, че ми е адски неприятен вкуса на кафе  Laughing ). Надявам се да не вредя на бебчо...
Виктоар, предполагам, че е временно явление незаспиването сам. При нас обаче е вече с месеци и надали ще се оправи.   Mr. Green На въпроса ти за бебчо- сякаш на няколко пъти го усетих, но усещането е още някак не толкова осезаемо. Предполагам, че е още раничко за разпознаване на отчетливо движение. Сега е по-скоро някакво бъркане на стомаха. И аз имам усещане за момиченце или по-скоро е желание.  Wink В тая връзка нещо любопитно- имам си една позната с ясновидски способности, която предния път ми позна и сега пак каза, че ще е девойка. Да видим сега права ли ще излезе!  Wink

Бягам да правя омлет на Супер тати! Хубав ден!  Hug

# 149
Деси, за бръчките- аз още не съм си купувала такъв крем, но ползвам като Мимето хидратиращи на Гарниер и Нивеа. Преди да се роди Аля, като имаше повече пари за мен, ползвах на Eucerin, но сега 30 лв. не мога да отделя.

Забравих да се похваля, че от 2 седмици с Алекс се къпем в банята на душа. Така сякаш по-малко я е страх от водата. И освен това от 2 дни казва "топтити", с което обозначава "топка" и всичко кръгло- копче, глобус и какво ли не още.  Laughing

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 12:00 от Таньорчето

Общи условия

Активация на акаунт