Лято, боси крачета, бира в халба голяма, смях от ФЕВРУАРЧЕТО – идилията на мама!

• 32 483
  • 735
  •   1
Отговори
# 120

Съни76, какво стана, приеха ли ви?  Hug

Не Simple Smile Трите деца са тези с многото точки и ние останахме 35 за едно място, ама Борис не беше късметлия - падна ни се много голям номер. Здраве да е - другото все ще го наредим. Аз вчера писах и на тези от исодг (или както там се водят) как така 3 класирания може да си с 8 точки и точно като се отпуснат допълнителни места да станеш със 10+. И те ми отговориха, че за някои градини сега се подавали точките по К4, което не мисля че е така, защото местата бяха свършили и е ако е така тези деца щяха да са ощетени при условие че не се отпуснат нови места. Но както и да е явно и тези които трябва да следят да не се опорочава системата са в играта и си затварят очите.

Ради, радвам се че Алята е по-добре днес. Дано утре вече да са съвсем наред нещата.

# 121
  • offshore & overseas
Добър горещ следобед, мили дами!

Любезна, честит ти празник, милейди! Дано малката красавица преживее още 1 приказен рд!! Много здраве и весели игри й желая за цялата й следваща година!! Не щя пак да ни спретнеш едно парти на пернишки бейлис ти и тва си е! Twisted Evil

Ради, радвам се, че Алята е вече добре, не че не бях убедена в доброто развитие на нещата...

Хм, само ние ли не се караме при ремонти? Единственият път, когато правихме гранд ремонт, напротив -- много по-задружни станахме. А ся кажете ми кой не е у ред? Crazy

Относно кухнята, взимам, за да има нещо, ако не мога да сготвя (което, срам не срам, се случва в 90% от случаите), в никакъв случай не съм преценила, че така е по-добре, а по-скоро сме на с-мата „все е нещо”.

Съни (76), на теб поне са ти отговорили, а аз 2 пъти писах и получих отговор, чак когато приеха Люсил, на трето класиране, получих вест от исодг, отговорът гласеше „Честито!” Е, мерси! Joy

М/у другото, в страстната тема случайно попаднах на писания от майки, които след второ класиране, бяха добавили К4, защото преди това не е можело ли, не разбрах съвсем, така че... може да е истина, друг е въпросът как фабрикуват документи.

Слънчи, айде, другата неделя да видим дали ще се видим, ние още тази излизаме от карантината, ама нека да отложим, джъст ин кейс. Ради, Ники, ЛЮбезна и всички, на които им се идва, да заповядВат към МладоС Wink

Пина, напълно разбираемо е твоето напрежение и в двата случая. Проблемът със свекървата за жалост не го виждам като разрешаем, докато не се отделите от нея. Тя просто ти е влязла под ноктите, дет се вика, и вечно ще ти е трън в очите.

Колкото до жената в градинката, правилно си постъпила, не мисля, че би могла да направиш нещо повече. Освен може би да добавиш, че разбираш причината за нейната реакция, но не и самата реакция, защото.... и т.н. Нямаш представа как се променят някои хора, когато си искрен, но мек с тях. Тя трябва да разбере, че децата са деца и си имат свой свят и свои реакции, които са неприкосновени, не можеш ти да му диктуваш всяка стъпка, еле па заради една кукувица...

# 122
Добър ден, мацки!  Simple Smile

Честит рожден ден на малката порастнала Радина! Да расте здрава, щастлива и красива, и да радва много мама и тате!!!  Hug

За яденето - да, karlie тук съм много съгласна с теб, и точно затова ще спра кухнята вече. Хем да ми отпадне като ангажимент, хем да си яде това, което аз съм сготвила, с продукти, които аз съм измила, нарязала и изчистила. В кухнята използват консерви, а като знам как се правят...  Sick
Малвинка, гледам, че и ти се вълнуваш от яденето на мъниците. Аз АМ не съм давала, но кисело още давам като добавка/десерт вечер, но основно си яде супата от кухнята или ядене от нашето, ако е подходящо за нея, ако не - кус-кус (обожава го). Но не съм стриктна в спазването на часовете, четири пъти на ден яде, като в промеждутъците й давам солети, плодове или нещо сладичко, покрай батко си.
katyanen , да, първо дете й е, и с него ще си остане. Тя го е казвала, че не й жал за него, освен ако нещо много се удари и е зле положението. И че не можела да търпи детски плач вече, и че въобще не мисли за второ дете, отчела се била вече...  ooooh!
И аз бях стрикна в отглеждането на Преслав, за разлика сега с Ина, но чак пък толкова ...

Изчезвам, че моята майка дойде и дама зор да излизаме...  Simple Smile

# 123
# 124
  • Варна
Наблюдавам ви!  Laughing

# 125
  • София
Цитат
Слънчи, айде, другата неделя да видим дали ще се видим, ние още тази излизаме от карантината, ама нека да отложим, джъст ин кейс. Ради, Ники, ЛЮбезна и всички, на които им се идва, да заповядВат към МладоС Wink

Мяу, айде, моля ви сА, отложете го... плийз  Praynig Софи е рожденничка на 05.06. (дИмек следуЮщата неделя) и аз няма да мога, че ще посрещам баби и деди. Ако искате 12-ти - ЗА с всичкото ми налично крайник Wink

Сиянче, а ти напиши как сте, недей само да ни гледаш  Crossing Arms
Съни (76)  Hug Следващата кампания ще се подкрепяме я тука, я в страстната тема...  Hug Crazy

# 126
Влизам да черпя...  Flutter
Свекърва ми си замина на селото за лятото (то мина вече, ама няма значение... 3-4 месеца са си файда) ...  Twisted Evil Ще дишам спокойно до октомври месец...  Mr. Green
Преди малко влязох в стаята й да занеса една празна саксия на нейния балкон, която тя беше оставила на нашия балкон, че Ина си я е нацелила и рови в нея... Гледам, няма го телевизорааа... Светна ми крушката, че тая сутрин като се изнасяха с мъж ми, той слезе преди нея, а той е носил телевизора й в колата. А това е сигурен знак, че ще остане по- дълго на селото си, защото тя е пристрастена към него...  Mr. Green
Хайде ударете по едно по случай случката. Ми то си е повод, колко ви рева тука...  Embarassed

Wink
Лека нощ!  Hug

# 127
здравейте
честит рожден ден на ради  bouquet
пина мерси за почерпката,а дано остане и за по дълго там/и следващата зима/изобщо да не се връща
чета ви,но нямам сила да коментирам,вечер съм скапана,но така е в хубавото време,постоянно сме навън
лека нощ

# 128
Добро утро,
Слънчи, да ще чакаме за следващата кампания или в едната градина май имаме минимални шансове ако през зимата почнат да се отписват дечица, че там сме изтеглили по-малък номер. При нас свекървата има възможност да го гледа и тя ще го поеме като се върна на работа, но ми се иска до градината да успее да влезе, за да се социализира Simple Smile
Пина, честито! То си е за почерпка, че ти отрови живота тая жена.
Хайде и едно кафенце, че то стана никое време вече и да палим към парка Simple Smile

Лек ден на всички!

# 129
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
ДУ, д/мами  Hug

Кафе?

Пина, ЧЕСТИТО  Wink

Аз да ви помрънкам ... и да ви кажа, че на дечковците ни хич не им е лесно Simple Smile
Снощи към 10, като слагах Ирина да спи, реших да й събера играчките от земята и се джаснах в нощното шкафче Simple Smile Много силно по челото ... то било отвратително изживяване Simple Smile Последваха олио и замразен пакет с месо на челото за половин час ... Това със студеното на челото е меко казано гадно - не се издържа за повече от секунда и те заболява от студеното всичко - очи, синуси ... цялото лице ... Е сега съм с малка цицина и синьолилава Simple Smile Голяма картинка съм, но вече и от собствен опит знам какво е да се "челосаш" Simple Smile Горките ни дечковци ...
Така ... наоплаквах се Simple Smile

Лек ден!

ПП: Съни ме изпревари с кафето Simple Smile Мерси   bouquet

# 130
Привет-мривет!
Прегледах последните страници само отгоре-отгоре, но за толкова ми стигна времето...

Честит рожден ден на патерички, Звездичке!
Прекрасни моменти, прекрасни емоции и прекрасен живот, защото го заслужаваш! 
bouquet

Любезноу, и на теб на патерички, честит рожден ден на твоята принцеса!
Нека расте дива, красива и много щастлива!
  Heart Eyes

# 131
  • София
Аз да се обознача, че съм тук. Чета ви от балкона, че нещо не ми се пише тия дни. Само да отбележа, че завиждам страшно много на програмата на Любезна тия дни - Виена, рожден ден на Динката, доколкото си спомням ѝ остават само двойното кръщене и Роксет - жива да я ожалим, а?  bishop

Диди е киселяк тия дни, даже седмици. Ама умерен киселяк.  Crazy Аз пък съм изморен киселяк.  Crossing Arms Утре трябва да я водя дребната на консултация и ваксина. Дано не забравя.  fiuuuuuu

Айде да ви почерпя неделно, ей тъй, без повод.  Hug

# 132
  • някъде тук
ДД Hug

И аз съм тук ,вися на балконЯ Rolling Eyes няма с какво да се похваля освен ,че сме сополиви и двамата с Жорето Tired От петък сме така  и нямаше спане през ноща като му се запуши нослето ,капя Виброцил и Коларгол ,дано ги разкараме гадните сАполи по бързо.

Пина,честито и от мен Wink

Юхуу,права си,наистина е за завиждане програмата на Любезното Миме Simple Smile

# 133
  • offshore & overseas
Аз пък не знам що, ма гледам фотосесии на сватби?!?!?! oops

Пина, честито!  bouquet

Не знаех за богатата програма на любезния адаш, тогава и аз се числя към завистниците. Mr. Green

Юхууууу, аз се полакомих и изедох 2 парчета кекс с вишни, за да спася лъв ми от изкушението. Пък нека ми е зле сега, не ща да виждам сладко в следващите пет деня поне, даже и на снемка. Sick

Отивам да видя кви ги дроби големия дзвер, щото от малкия съм временно освободена, майка ми го изведе да спи уж.

Поздрави от Малката Шарка:

Познайте кой измисли прякора. hahaha

# 134
Здравейте, милички!

Сколасах и аз най-после да се разпиша!  Wink
Мяу, и тук да кажа колко безумно прекрасна е Малката Шарка!  Heart Eyes Чуден прякор й е измислила кака й!  Wink
Иринче, дано на Диди да й минава скоро киселяка!  Hug
Бела, да се оттървате от сополите бърже!  Hug
Коте, и аз тъй напоследък съм несериозна, ама не зависи от мен за съжаление.  Sad
Ла вида, да минава цицината!  Hug
Пинааа, честито, бе, жена! А дано по-дълго трае тоз' късмет!  Mr. Green Моята пък на 19.06 се връща и 3 месеца ще трябва да се траем лятото. Поне ще донесе пак дрешки на Аля и шоколади за нас!  Twisted Evil Mr. Green
Сиянко, много сладуранчеста иконка!  Heart Eyes Как са мъниците?
Ради, радвам се, че Алинка е по-добре!
Камбанчо, честити ви зъбета!

При нас нищо ново- по цял ден скиторим по улиците селски и по гости.  Mr. Green Снощи ходихме у кумовете да гледаме финала на Шампионска лига и оставихме Алето при нашите. За пръв път спахме вкъщи без нея и леглото й ми беше тоооолкова празно.  Sad Иначе все забравям да кажа, че изследванията ми са ок, няма нищо притеснително. Даже и хемоглобинът ми е 125, което ме изненада- мислех, че ще е нисичък.

Ами, това е от мен! Желая ви хубав ден и предстояща седмица (за някои- работна)! Аз се заемам малко с ноктите си, че съм ги запуснала от доста време. 
Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт