Съни76, какво стана, приеха ли ви?

Не
Трите деца са тези с многото точки и ние останахме 35 за едно място, ама Борис не беше късметлия - падна ни се много голям номер. Здраве да е - другото все ще го наредим. Аз вчера писах и на тези от исодг (или както там се водят) как така 3 класирания може да си с 8 точки и точно като се отпуснат допълнителни места да станеш със 10+. И те ми отговориха, че за някои градини сега се подавали точките по К4, което не мисля че е така, защото местата бяха свършили и е ако е така тези деца щяха да са ощетени при условие че не се отпуснат нови места. Но както и да е явно и тези които трябва да следят да не се опорочава системата са в играта и си затварят очите.Ради, радвам се че Алята е по-добре днес. Дано утре вече да са съвсем наред нещата.

Софи е рожденничка на 05.06. (дИмек следуЮщата неделя) и аз няма да мога, че ще посрещам баби и деди. Ако искате 12-ти - ЗА с всичкото ми налично крайник 

От петък сме така и нямаше спане през ноща като му се запуши нослето ,капя Виброцил и Коларгол ,дано ги разкараме гадните сАполи по бързо.