Лято, боси крачета, бира в халба голяма, смях от ФЕВРУАРЧЕТО – идилията на мама!

• 32 481
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро,момичета!
Днес моята Динка-Гадинка  навършва 3 годинки... кога мина това време Боже  Shocked Cry
Пожелавам й само да е здравичка Praynig, другото ще се погрижа да се нареди Crazy
Почерпете се за нейно здраве Heart Eyes

Хубав ден на всички!

# 106
Честита ви рожденичка, Мимс! Да ви расте здрава, щастлива, безгрижна, обичана и да изпълва сърцата ви с топлина! Весел празник!

# 107
  • До Балкана

Честит рожден ден на нежното лаленце Динка! Да е много здравичка, все така жизнерадостна и да ви радва много, Миме! Много хубав празник да си направите днес с големи изненади и вълнуващи емоции!

# 108
Честит рожден ден на прелестната Радина! Да расте здрава, много щастлива и лъчезарна, с много весели игри.

# 109
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Любезна, да ти е здраво и щастливо момиченцето! Да има прекрасно детство и щастливо бъдеще!

# 110
Добро утро!
Честит 3-ти рожден ден на Радина!Да бъде здрава,послушна и много щастливо детство и желая!

# 111
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
За мамите от София Simple Smile Темата е пусната от Mamma в "Нашите деца" - мисля, че ще е добро забавление Simple Smile

# 112
Честит Рожден Ден на Дина!Да расте много здрава и усмихната!
Ради,как е Аля,дано след тази нощ вече е добре Hug
Аз преди първия си рожден ден съм била в болница заради обезводняване вследствие вирусна диария,но определено не съм била жизнена като Аля,така че спокойно ще овладеете положението Praynig
Пина,ами така си е не може все да ги спираме децата къде да ходят и да крещим истерично след тях,остава ни само надеждата да не лепнат някой паразит Praynig
А за майката-чайка,на такива трябва да им се забрани да имат деца(не че може),те деформират мисленето и поведението на отрочетата си още в самото начало,та си представям какъв възрастен ще порасне-или много агресивен, или много затворен,дано не съм права,разбира се Rolling Eyes
Поведението на свекърва ти ще го оставя без коментар,евала за търпението ти толкова години,дано скоро излезете от тази неприятна ситуация Hug
Пухи,според мен сте взели много правилно решение да не се връщате в Горна PeaceЩе ми се и на мен да сме някъде далеч от техните и наште,защото голяма част от разправиите ни са именно за това Confused

# 113
  • София
Ха добър ви ден Simple Smile
Любезна, честит рожден ден на малката сладурка Дина! Да ти е жива и здрава, много успехи да постигне и всичките си мечти да сбъдне!   bouquet
Ради, как е Аля? Ако са тръгнали кучешки, положението е обяснимо. Преди първите два зъба Калина беше с разстройство близо месец, но понеже не ядеше нищо не беше много начесто... Щом избиха зъбите, спря като отрязано с нож. Дано бързо да се закрепите, че не си е работа
Пухи, ако съм на твое място бих била много раздвоена. Имай предвид, обаче, че помощта често излиза през носа. Казвам го от позицията на човек, чиито родители живеят в съседния вход Whistling
Пина, ама ич не се ядосвай! То и аз викам, предимно по голямата, но то нали все пак трябва да научат правила... понеже при Софи спокойното говроене от едно влиза от другото излиза, та трябва тона малко да вдигнат децибели, за да моЕ по-добре да се "вклини" в мозъка й  ooooh!
Ех, Ла вида, защо е другия уикенд ... каката би се радвала да готви с Ути, ама на 4 сме на рожден ден на приятелка нейна, а на 5 самата тя е рожденничка и ще има вкъщи струпване на баби и деди Grinning
Ники, успешен и най-вече кратък ремонт  Peace
Съни76, какво стана, приеха ли ви?  Hug
Хубав ден ви желая  Hug

# 114
ДД

Пина не се ядосвай  Hug
Да кажа че Аля уж днес е една идея е по-добре,за сега само 2 пъти прави дрис и то по кашесто не съвсем вода(но все пак давам какво ли за да запека)и дано да поспре вече това чудо че и от това а и от миенето през 5 мин гъзето и стана като светофар на мечето ми  Tired
Слънчи как мина партито от градината на Софи(или съм изпуснала ако си споделила)...

# 115
Много ви благодаря момичета  Hug

# 116
  • София
Ради, ама ти със сапунче ли и имиеш дупето? Пробвай само с вода... Иначе браво на Алето, че се оправя вече...  Peace

Честит рожден ден на Радинка!

Пина, и аз много се ядосвам, акто чета за тая кукувица на вашата площадка Sad Лошото е, че детенцето и, което с нищо не е виновно, ще страда цял живот Sad( И при нас има една майка, която е милион пъти по-добра от твоя случай, защото не се занимава с чуждите деца, но е толкова презагрижена за своето, че му вреди. Поякога ми идва да и взема детенцето и да го нагушкам, нагушкам, нагушкам и да не и го връщам. Момиченцето е супер слабичко и болнаво, вече е на година и 4 месеца и още не може да ходи само, ама това е защото майка и е супер взискателно-загрижено-строга. Не и дава да пипне нищо мръсно, когато Ели ходеше по тениска и къси панталонки вече, нейното детенце беше с пуловер, чорапогащник, панталон и пухено елече, непрекъснато я критикува, че това не може, че онова не може... Вместо да и каже "браво" за малкото неща, които може... Много е тъжно  Cry Тъжно ми е и за самата майка, че изпуска най-голямото щастие в живота си. Вместо да си се радва на детенцето, само се безпокои за него...

Ника
, успех с ремонта, че не е лесно.  Praynig Заради нашия прословут ремонт на бъдещето ни жилище, дето го правим от началото на годината вече, толкова жестоко се изпокарваме с половинката на няколко пъти вече, че не знам къде ще му излезе края Sad Последния път даже си събрах багажа (за първи път, откакто сме заедно, 7-ма година вече), грабнах детето и реших да се изнасям, но малката цял ден не спря да повтаря "татю, татю", та вечерта се върнах с подвита опашка. А като си помисля, че някои приятелки ми разправят: "Ново жилище? Блазе ви, сега ще можете да си избирате нови красиви вещи за дома, ще си го нагласите по ваш вкус, ще пазарувате, ще сте толкова щастливи!" Не знам ,те ли са много наивни, или ние двамата нещо не сме у ред, та сме готови за една кухненска маса или за едно шкафче за обувки да си издерем очите...

Фууу, много горещо взе да става, ша се мре!

# 117
  • Най-зеленият остров
Karlie, като скоро минала през този път на огромен ремонт мога да ти кажа, че хора които не са ремонтирали те не са се карали. При нас караниците бяха точно за дребни неща. Един познат и той новодомец споделя, че семейство което не се е разделило по време на ремонт ще е вечно  Laughing.
Пина, аз да те питам за викащата майка. Това първо дете ли и е? Че и аз бях много стриктна с каката. Сакън да не се изцапа или падне  Rolling Eyes. Сега съм толкова ларж - нали има пералня.
Ради,дано и минава вече на малката красавица.

# 118
  • София

...И супите, толкова някаква супичка ще й измислям, пък и не е толкова малка, че да не яде два пъти едно и също вече.

Аз пък винаги съм се чудила, защо, по дяволите, се смята за хубаво малки, току що захранени деца да ядат по 5 различни яденета на ден от детска кухня, вместо две яденета, сготвени вкъщи, качествено, с любов и съобразявайки се с вкуса на детенцето ти. Пина, изобщо не се притеснявай, Ели никогаш не е яла детска кухня (с изключение на 1 седмица, колкото да се убедя, че това не е моят вариант), и няма никакъв проблем да яде по едно и също ядене няколко пъти. Ако и харесва, яде го, докато има. И съм уверена, че в моята една манджа + една закуска, сготвени на ден има много по-полезни и хранителни вещвства, отколкото в супата, основното и
десерта от кухнята.

Katyanen, бе и аз с това се успокоявам ,че преживеем ли го, ще сме сигурни, че и много други злини ще преживеем, ама последния път бяхме на косъм да не го преживеем като двойка. Та се моля да свърши по-скоро  Praynig

# 119
  • Бургас
ДВ.

Любезна,честит рожден ден на Динката ! Да расте здрава малката чаровна госпожица !  Hug

Пина, и аз спрях Димана от кухнята. Тя не иска да яде ,всичко хвърлям.  Rolling Eyes

Карли, това за ремонта - точно така си го мислех и аз.  Mr. Green След някоя друга година и на нас това ще ни предстои , живот и здраве, тъй че ще се оплаквам и аз тогава.

Камбанчо,честити нови зъбки на Дани.  tooth

Ставам,че ще ходим на гости. Хубава вечер!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт