Лято, боси крачета, бира в халба голяма, смях от ФЕВРУАРЧЕТО – идилията на мама!

• 32 464
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря ви,Бръмб тук една жена ми даде дренки в буркан ама нямат сок особенно та дадох на Аля преди малко няколко дренчици (2-3) дали са достатъчни и дали самите дренки стават(като не са на сок)...

# 91
  • Най-зеленият остров
Звездичке, наша - Честит рожден ден. Много усмивки и споделени чувства.
Вие се оплаквате, че децата ви са дива но са все момчета. А в нашата къща уж сме само моми но какви... Ния май не и се събират два, три дни без травми  Tired . Ето и днес  - тъкмо алергията започна да и минава и днес падна и си рани носа и мустачето. Повърхностно е, но докато не падне коричката си изглежда страшно. Иначе расте, хубавее и дивее. Правоговор ни липсва с изключение на Баууу, Па па, тати и кака  Laughing, но японския го владеем отлично  Laughing  Heart Eyes
Миме, разгледах ти снимките у Виенско. Много хубаво сте си изкарали. Браво.
Мерси за инфото за памперси. Довечера ще се възползваме. Вие какви марки взимате? След годинката на Ния реших, че ми идват скъпи Памперс и започнах експериментите. Не се изприщва, но и пропускат /уж взимам 4+/ и май пак се връщам към Памперс.
Четох и за ваксината против Варицела и ме вкарахте в размисъл, че нашата кака / почти 8 год./ не е карала никаква шарка и ще питам нейния лекар за повече инфо.

# 92
Здравейте! Simple Smile

Честит рожден ден, Стар! Пожелавам ти много здраве, щастие и късмет! Да си все така красива и усмихната, а Рая и Стас много да те радват!

Аз съм купила на Ина наколенки и съм много доволна, предпазват, гръцки, бяло и бледо розово, 5,90 лв струват. Слагам ги в графата на необходимите покупки!  Peace
Ла вида, и аз ще ходя на Билла за памперси!  Mr. Green Голяма далавера - 19,50 лв, ама аз вземам 4+ за Ининото дупе вече, дали пак са изгодни като бройка/цена?!  Thinking
Ради, Преско като се е одрисквал два- три пъти съм го запичала с варен ориз, банан, солети. Само това като ядене, той като е болен по принцип спира да яде, но толкова продължително време, не знам дали да не пуснеш едни изследвания?! Пък и Суметролим-а може така да й действа... Як вирус ви е хванал!  Tired Да се оправяте бързо с Аля!  Hug А Ентерол-а не й ли действа?
Ел, страшно море сте изкарали!  Crazy Предчувствам, че и нашето ще е такова, но аз от сега съм нагласила басейн, лодка, лопати, кофи и други такива, че и Ина какъвто е свободен електрон, ще има да се гоним из целия плаж... Ще пращам мъж ми да я гони, че да не правя модно дефиле на следбременни паласки. Малки са ни децата още не разбират, друго е 4-5-6 годишното, вече се заиграва, по- самостоятелни са. Но пък и ние като сме зажаднели за почивка, ще го преживеем някак... Аз затова не исках повече от 5 нощувки, дано и толкова да устискаме!  Crazy
Съни 76, и документи се фалшифицират, и подкупи се дават, колкото и да се мъчат няма да се оправят с българския "връзкарски" начин. Днес срещнах една от сестрите, от яслата на Преслав, там съм подала дакументи и за Ина. Заговорихме се, дали ще я приемат февруари като навърши 2 годинки, да не ме накарат да чакам юни месец. А тя ми вика: "Най- добре върви при директорката да се разберете от сега, ама не ходи празна...!"  Shocked  NO COMMENT!!!   Sick  #Cussing out

Аз пък да се пооплача малко как ме дразнят пак едни елементи... Свекърва ми и оная на площадката, дето се е заяла със сина ми. И двете вече ми иде да.......  #2gunfire
Свекърва ми още е тук, няма и намерение да отива на село, все още не си говорим, пазарува си и си яде сама, без въобще да се притеснява, че децата ходят насам- натам и я гледат какво яде...  Close
Пак ходя подире й да оправям и да чистя... Изобщо едва я трая вече!
А оная овца на площадката вчера наобяд се е заяждала с Преслав, че дели нейното зверче от децата, търсила му е сметка защо. Аз ходих малко да пазарувам, а той си играеше с негов връстник, и онова нейното им се намесило нещо, съответно моя му казал да млъкне и да се махне. Оная като започнала да го обижда, да му крещи, добре, че е била другата майка на връстника му, че му е казала да не й обръща внимание. Вечерта като излязохме, отново, просто Преслав се отдръпна от това дете заради тъпата му майка. Тя пак, защо го бил игнорирал, защо бил толерирал другото дете, а него го отбягват, и го гонят. Да съм му направела забележка... "Абе я не ме занимавай с глупости, те са деца ще се оправят!", "Ама, това онова...", най- накрая й казах, че като държи нейния хубостник да играе на точно определени игри с точно определени деца, да се махне от площадката. Ами тъй де! Ааамаха, с нея ще се занимавам постоянно, дали ще излезе или не... Тя не си вижда детето, че заеква и прави нервни кризи, заради нейния постоянен контрол и вмешателство в игрите, то не знае как да се държи, то е като зверче направо, тръгнала да намира кусури на другите деца!  #Cussing out Седнала на пейката, чопли семки и крещи като ненормална, ми стани покажи му как да общува, как да играе, как да се социализира, то само с викане не става! Уф, ядосах се пак!  Confused

Аз мисля да спирам Ина от кухня, сега лятото е голяма лудница, пък и нали ще ходим по села и морета, а и тя както не стои на опашка, не ми се занимава вече, почти е прояла "човешка" храна вече, ако има неподходящо й правя кус-кус (обожава го), а и някои от манжите не ги иска, кремовете също не ги яде с охота, само грис като е си го хапва с кеф. И супите, толкова някаква супичка ще й измислям, пък и не е толкова малка, че да не яде два пъти едно и също вече.

Хайде стига, че стана ферман! Еей, хайманите да се разпишете как сте, що сте...  Hug

# 93
  • До Балкана
Стели, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве, множество прекрасни мигове и щастливи приключения! Хубав празник днес!

# 94
Пина, и твоята не е лесна. Мъжа ти не може ли да вземе отношение и твоя страна при проблемите със свекървата? Дано скоро все пак реши да си замине на село, че направо ти се чудя как издържаш. Аз не мога да си мълча и при подобна ситуация не ми се мисли какво ще е. А тази от площадката - тотално игнор и това е.

Ядосвам се с тия градини, защото тъкмо се зарадвах че за една, която ни е удобна отпуснаха 4 бройки допълнително и имаме макар и минимални шансове и те се стопяват със всяка секунда. Сега освен това дете което мистериозна от 8 стана с 10+ точки се появи още едно което е с входящ номер от днес и също с 10 точки. Те ако са били с толкова точки и са искали да кандидатстват щяха да се появят и да влязат на първо класиране. А не да чакат да свършат местата, да отпуснат допълнителни бройки и тогава да решат че искат детето да ходи на ясла. Още едно изведнъж се появи и то с 8.3 т. а до 18 ч. има един час. Та така от 4 места, за които се надявах че може да изкараме късмет и да влезем по случайност вече 3-те е ясно от кого ще се заемат и оставаме пак 40 човека да се борим за едно местенце, ако в оставащия един час не се появи пак някой с 10т. Явно тези места са отпуснати целево да влезе някой определен Sad Яд ме е че си плащам като поп всички данъци и задължения на тази държава и не мога да получа нищо от нея, когато имам нужда.
Сори, че толкова мрънкам, не четете Simple Smile

# 95
Благодаря ви, мили мои, за хубавите думи и пожелания  Hug !

Ш` почерпя , как няма  Laughing... Иска ми се и реално да е , ама....

# 96
  • София
Ха добра ви вечер дами!

Звездичке, честит рожден ден! Да си жива и здрава, все така позитивна и прекрасно справяща се майка!   bouquet А за догодина, освен тези пожелания, да получиш и лентата отличник на класа от бъдещата първокласничка! Wink

Пина, таз майка не можеш ли да я сложиш на място и да й обясниш, че Преско няма никакви ангажименти да общува й играе с нейното дете, а ще го прави само ако иска и му е приятно? Що не й кажеш в прав текст, че за теб като майка, е много важно детето ти да избира само средата си, та по твоя преценка, нейното драгоценно дете е далеч от средата, която ти би искала то да има. Знам, че е грубо, но простака рядко разбира от намеци и натвърди ако щеш. Режи като кисела краставичка и тъй... длъжна си да защитиш детето си от разни емоционално-нестабилни майки, амаха! Naughty
Колкото до яслата - ако е проблем при вас, вземи една кутия фигаро малка и там, не са скъпи, а и не си празна  Twisted Evil Ако иска в прав текст нещо директорката, ще мислиш допълнително!  Peace
А свекърва ти защо се държи така? В сми война ли някаква води или? Някак си не мога да си предствя, че разумен човек няма да си дава сметка, че твоят съпруг няма как да е щастлив, като вижда как двете му най-скъпи жени воюват... така или иначе, за да е щастлив той семейството му трябва да е хармонично, а това не се постига с чупки и демонстрации, знам ли...  newsm78 Дано се поразчупи тая ситуация, защото съм сигурна, че е крайно неприятна за всички участници в нея.  Praynig

Съни76, разбирам те, съчувствам ти и ти изпращам виртуални  Hug Нищо не можем да направим тия "стандартните".  Confused Аз вече се примирих... писах и преди, че и при директорката ходих да усетя ветровете как са. Еми не ми бяха попътни. Здраве... Оставих си депозита в частната, ще стягаме колените и така. Писна ми да се ядосвам, писна ми да броя и ми писна най-вече в последния момент да се явяват спортисти или да участвам в безумни лотарии... Явно тази година няма да ни огрее. Догодина март - наново... Стискам ви палци, аз изгубих надежда вече.

Ради, в мноооооого краен случай - ампула гентамицин. Дейтва безотказно, винаги като тръгна за някъде си нося...  Но дренките са за предпочитане, оризовата вода също дава добри резултати.  Peace

Хубава вечер на всички, призовавам Ники да каже как е Бо, че го мисля, и Мяу да сподели как е Люс, че ми е на грижа и тя.

# 97
Ради, няма значение дали от сока или плодовете и даваш. Даже самите плодове мисля че са по-силни, така че давай наред и дано помогне. Да кажеш после как е. Аз мисля че това е от зъбите , преди с каката съм имала такъв период. Тогава давах какво ли не и накрая се бях отчаяла, а то от самосебе си се оправи..

# 98
  • София
дв
само да си кажа, че няма да ме има известно време, че ме е подпукал поредния ремонт  Mr. Green

Стар, да си жива и здрава и мнооого щастлива!   bouquet
Ради, пробвай ентерол.  Hug

# 99
Добър вечер момичета.
Ради,много неприятна работа,пробвай Линекс,на нас много ни помага.
Нашите зъбчета смело се увеличават,вече са 16,поне доколкото мога да ги преброя,че Дани изобщо не дава.
Хайде лека и прохладна вечер от нас с Дани Hug/между другото  онзи ден с онзи емотикон нещо се обърках а и дани натискаше клавиатурата,за което моля да ме извините/

# 100
Много ми е скапано,тъпо,депресарсно,отвратително и колкото и да имам желание да напиша на всекиго по нещо, ще пропусна...
Само ЧРД и тук на Стар и принцесата на Ради да се оправя  Hug

# 101
Честит рожден ден Звездичке  bouquet
Любезна HugПрекрасни снимки!Радина е много сладка! Heart Eyes
Ради дано се оправи малката по-бързичко Praynig Пробвай с компота от дренки,наистина много помага Peace
Ники бързо приключване на ремонта Peace
Пинаа твоя мъж да се взема в ръце,как може да те подлага на това ooooh!Да и каже няколко приказки на майка си!А за другата майка какво да ти кажа-чайки всякакви Simple Smile
Сиянка вкъщи ходи боса.
Утре отивам да видя в нашата Била дали има промоция.Аз взимам 5-ца.4+ са ни малки вече Simple Smile
Моето диване не иска да яде нито череши,нито ягоди ooooh!

Предложиха на мъжа ми работа в Горна(откъдето сме),два-три умувахме дали си струва да се върнем,вярно е,че ще ни е по-лесно Сияна като тръгне на ясла и като се разболее,ще има кой да я гледа.Но решихме,че тук ни е по-спокойно,няма го това напрежение с роднините Mr. Green и дано да е за добро-решихме да си останем в Казанлък.Ще видим как ще се оправяме с дребното...

# 102
Много ви Благодаря на всички милички  Hug Водих преди малко Аля до спешното след като за около час се изходи около 5-6 пъти...Направо се шашнах съвсем...За сега още ни се разминава болницата след като лекарката видя колко всъщност е жизнена дребната нищо че дриси толкова...Та явно проблем е било това че давах сок от морков и ябълка купен и не е трябвало да давам плода на дренките(трябвало само сока)Каза че и кучешките зъби са тръгнали та и те сигурно допринасят кам цялата работа...До днес не смеех да давам Ентерол че преди много го повръщаше,но сега се престраших и дадох и не го повърна та дано стане чудо вече...
И да предупредя оглеждайте много добре дребчовците си,защото сега само за час дето чакахме дойдоха 3 деца с кърлежи...Едното от което познавах майка му и каза че ходят само в училищния двор и там го е лепнала малката която е малко по-голяма от Али и кърлежа и беше впит в торбичката под очето...направо зле ми стана като видях...
Хайде стига некативни речи от мен..Желая ви лека вечер и стиснете по едно палче за Аля да ни се размине Болницата...  Tired

# 103
Честит рожден ден и тук, Звездна Стели! Нека житейският ти път винаги е озарен от безброй звезди, които да ти светят и да те водят към доброто!

# 104
Олее, Ради, 5-6 пъти... за час!  Shocked Представям си какво ти е...  Hug Спирай всичко купено, давай само вода  и ентерол, сварен ориз и солети, може и банан (извинявай, че се повтарям), нищо друго, да й се изчисти стомахчето ако е от храна, вече не знам какво да ти кажа... Много лошо, поне вода да пие, че да не обезводни, милата...  Tired Дано "позатегнете" положението, тази нощ, пиши задължително утре как сте?
А с кърлежите, го карам на молитви да не ги лепнат. Ми как да ги спра, и аз като оная лудата да викам постоянно по Преско, че и по Ина - "не ходиии таам, излез от треватааа, не стъпвай в пясъкааа, остави пръчкатаа, не виси по клона..."  #Crazy  Crazy Че аз за какво ги изкарвам тогава?  Stop
Положението със свекърва ми излезе извън контрол, след една сутрин, когато си изми своята чаша и чиния и изчезна, по принцип само с това беше "ангажирана" от домашните задължения - миенето на чиниите, но след тая сутрин на мен ми прикипя и я пратих ...  Blush на майната й, при което й забраних да сяда на сложената от мен маса... Мъж ми първоначално ми беше обиден, после й направи забележка, поне малко да помага за нещо, а тя се направи на още по- обидена... Е, оттогава е така!  Mr. Green И така ще бъде, тя си е темерут по природа и такава ще си отиде, ама и аз не си падам по- долу... Въобще не ми пука! "Каквото почукало, такова се обадило!"  Crossing Arms Сигурна съм, че не му е хубаво така, но да е взел нещата в свои ръце, когато още "менчето не се беше преобърнало"! Защото това не е от вчера за днес, това е вече 9-та година така... живот и чудо, намерила слугинята и "шапка на тояга"...  Twisted Evil Ма не е познала! Както и оная "чайка" от площадката...  Twisted Evil Турих я съвсем на място, но сега очаквам реакция от децата, защото те... все пак са деца... Ще играят, ще се карат, Преслав ще страни от дивачето, то ще бяга след него... и така, оная ще крещи като луда...  ooooh!
Оох, с какви глупости ви занимавам, колко по- важни и страшни проблеми има на тоя свят... Вкара ме в интрига тая и сега мира не ми дава съвестта!  Rolling Eyes
Хайде стига съм ви занимавала... Лека нощ, момичета!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт