. Ето и днес - тъкмо алергията започна да и минава и днес падна и си рани носа и мустачето. Повърхностно е, но докато не падне коричката си изглежда страшно. Иначе расте, хубавее и дивее. Правоговор ни липсва с изключение на Баууу, Па па, тати и кака 

Да се оправяте бързо с Аля!
А Ентерол-а не й ли действа?
Предчувствам, че и нашето ще е такова, но аз от сега съм нагласила басейн, лодка, лопати, кофи и други такива, че и Ина какъвто е свободен електрон, ще има да се гоним из целия плаж... Ще пращам мъж ми да я гони, че да не правя модно дефиле на следбременни паласки. Малки са ни децата още не разбират, друго е 4-5-6 годишното, вече се заиграва, по- самостоятелни са. Но пък и ние като сме зажаднели за почивка, ще го преживеем някак... Аз затова не исках повече от 5 нощувки, дано и толкова да устискаме! 

Седнала на пейката, чопли семки и крещи като ненормална, ми стани покажи му как да общува, как да играе, как да се социализира, то само с викане не става! Уф, ядосах се пак! 
Яд ме е че си плащам като поп всички данъци и задължения на тази държава и не мога да получа нищо от нея, когато имам нужда.
А за догодина, освен тези пожелания, да получиш и лентата отличник на класа от бъдещата първокласничка! 

Дано се поразчупи тая ситуация, защото съм сигурна, че е крайно неприятна за всички участници в нея. 
Нищо не можем да направим тия "стандартните". 
/между другото онзи ден с онзи емотикон нещо се обърках а и дани натискаше клавиатурата,за което моля да ме извините/
Прекрасни снимки!Радина е много сладка! 
Пробвай с компота от дренки,наистина много помага 

Да и каже няколко приказки на майка си!А за другата майка какво да ти кажа-чайки всякакви 

Водих преди малко Аля до спешното след като за около час се изходи около 5-6 пъти...Направо се шашнах съвсем...За сега още ни се разминава болницата след като лекарката видя колко всъщност е жизнена дребната нищо че дриси толкова...Та явно проблем е било това че давах сок от морков и ябълка купен и не е трябвало да давам плода на дренките(трябвало само сока)Каза че и кучешките зъби са тръгнали та и те сигурно допринасят кам цялата работа...До днес не смеех да давам Ентерол че преди много го повръщаше,но сега се престраших и дадох и не го повърна та дано стане чудо вече...
Спирай всичко купено, давай само вода и ентерол, сварен ориз и солети, може и банан (извинявай, че се повтарям), нищо друго, да й се изчисти стомахчето ако е от храна, вече не знам какво да ти кажа... Много лошо, поне вода да пие, че да не обезводни, милата...
Дано "позатегнете" положението, тази нощ, пиши задължително утре как сте?
Че аз за какво ги изкарвам тогава? 
на майната й, при което й забраних да сяда на сложената от мен маса... Мъж ми първоначално ми беше обиден, после й направи забележка, поне малко да помага за нещо, а тя се направи на още по- обидена... Е, оттогава е така!
Сигурна съм, че не му е хубаво така, но да е взел нещата в свои ръце, когато още "менчето не се беше преобърнало"! Защото това не е от вчера за днес, това е вече 9-та година така... живот и чудо, намерила слугинята и "шапка на тояга"...