Лято, боси крачета, бира в халба голяма, смях от ФЕВРУАРЧЕТО – идилията на мама!

• 32 449
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Моят фаворит (така да се каже на чист български език) е Let's rise our hammers... Joy

Вела, и Алекс ходи по чорапи (т.е. стои и пълзи). hahaha

# 76
нащо с Радина е Your grandmother's kite!
Да ,имаше много екшън и Дината беше превъзбудена през цялото време  ooooh! , но видя любимите си животни, вози се на самолет и тича на воля боса и гола в отсъствието на кучета,фъшкии,фасове и стъкла... Аз първите две от тез три неща ги свърших след 25-годишна възраст, та мисля да няма от какво да се оплаква  hahaha

# 77
Добре, че и третото не си го правила, че щеше да стане интересно! Grinning
Аз имам нов фаворит: Aman of you, be! Няма да го превеждам, пък! Joy

# 78
 Joy
Любезно Миме,добре сте се завърнали!Кога ли и мен ще ме огрее да посетя Виена,18 години живях в малката Виена(Русе),време е и да видя голямата Виена Wink
Марти вкъщи ходи със сандалки на сандик с чорапче засега,доволна съм,приятно съм изненадана че запарват крачето колкото буйките на КК,което за мен е приемливо Peace
Днес бях по софийско за няколко часа и да ви кажа направи ми впечатление че е доста чисто,тревата е окосена и не видях много псета Wink
А за дечицата,наистина са ни прекрасни Mr. Green

# 79
Малвинка, сега му е майката  Crazy, имало някакви "колективни" двудневни пътувания по 370 лв. ... Беше пълно с наши хора във Виена...
Аз от кога ги гледам тези колективни оферти,тъй ме блазни един педикюр за 12 лв. ,на имам сериозни притеснения дали е качествена услугата...
Аааа даааа, аз след 2 месеца опити прекратих налагането с пчелен клей, освен че си изпилих табаните до толкоз,че се напукаха нищо друго не направих и за 4 дни пак са започнали да ми се образуват мазоли, а може би това наистина не са кокоши тръни, и ортопеда ще излезе прав, че тъй шси умра  Cry

# 80
  • York
 wavey
Включвам се да кажа, че често ползвам оферти от колективните сайтове. До сега не съм попадала на некачествена услуга, а в неделя заминаваме  семейно на планина с такава оферта  Peace
Вела, Анета в къщи е боса. Не търпи да има нещо на краката  ooooh!

Днес моето диване падна по нос, като последния в момента е подут и зачервен.  Cry Съвсем не прилиича на себе си. Няма ден без нови травми. Колената и са като на участник във виетнамската война  ooooh! Обмислям вариант за наколенки.  newsm78

Ние се разбиваме от разходки напоследък и нямам никакво желание да пиша, само чета преди лягане.  Hug

# 81
  • Бургас
Добро утро !  Hug

# 82
Добро утро!
И ние сме вече боси в къщи  Thinking
Да й минава бързо нослето на Анека... Аз съм купила два ифта панталони 7/8-ми с мекичко на коленцата, да видим какво ще спасят  Crazy
Нямам в какво да се сложа за кръщенето, ама съвсем нищо нямам и май няма да мине без купуване
Хубав ден   bouquet

# 83
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
ДД, д/мами  Hug

Влизам, за да ви кажа, че в Била памперсите са с 25% отстъпка (всички видове Simple Smile) днес и утре. Аз купих Памперс 4-ка за 19.50

Лек ден  Wink

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 11:51 от la vida loca

# 84
  • някъде тук
Привет Hug

Ла вида,благодаря за инфото,ще гледам да се занеса до Била днес Simple Smile

# 85
ДД,
Както във форума така и тук ще си излея мъката...Моята щерка сигурно от една седмица немога да и заттегна дриса и вече ми е много притеснено...На лечебна хумана и строга диета е,пие Сумотролим и Хидрасек и продължава да дриска...ту го стегне малко,ту пак е воднисто и по 4-5-6 пъти на ден...Иначе Т имаше онзи ден от следобяда до призори и от тогава няма нито Т нито сопол обаче дриса си остана...Звънях на педи и тя ми каза да продължавам по този начин и евентуално ако стане по зле да и дам въглен...което ми стана странно и не съм давала...Иначе малката си е жизнена,играе с децата(явно не е заразна)и като изключим тоя проклет дрис щеше да си е екстра...Имате ли идеи как да я позапека че вече тотлно се отчаях от къде пък това чудо ни сполетя...Отделно аз пък настинах и от два дни съм с Т,няма кой да гледа Аля и аз едвам кретам след нея...и разни куп друго проблеми ме сполетяха тази седмица,но най ми е притеснено за Аля.. Sad((

# 86
Ла Вида, благодаря за полезната информация, тъкмо се чудех къде има промоции на памперсите, че взеха да намаляват   bouquet Като се наспим ще се метнем до Билата да видим какво е положението Simple Smile

Вкъщи Борис ходи вече по чорапи, ако е по-хладно с терлици отгоре, но те не се задържат дълго на краката му Simple Smile Зимата и докато проходи стабилно беше с буйките на КиК, но забелязах че и на двете крачета показалците му леко стоят върху средните пръстчета. Лекарката ни каза да му вземам по-широки обувки и че няма страшно, но вече повече от месец е с обувки само навън и няма никаква промяна Sad Май ще трябва да го водим на ортопед, че ми е притеснено вече.

РадиHug, бързо да се оправяш, както и дриса на Аля. Пробвала ли си по-бабешките методи като оризова вода или каша, компот от дренки или от дюли. Може ли да е от зъбче - Боби преди избиването на всеки зъб почти почва да дриска няколко дни по-често и по-редичко, но не е чак на водичка.

# 87
Ради, и аз съм за компота от дренки. Много запича! Потърси ако си навита, ако не намериш аз имам две бурканчета и утре вечерта ще ходя към Младост и мога да ти дам едното.
Аз всяка година карам майка ми да прави ей така да има за всеки случай.

А, и честит рожден ден на Стар, дето се спотайва и неще да почерпи. Mr. Green Да си здрава, все така красива и обичана!

# 88
  • София
Здервейте, момичета

Ради, оправяйте се бързо. Hug Hug Hug Съвети не мога да дам . Компот от дренки ми е направила майка ми за всеки случай да имам под ръка, но до сега не съм ползвала.

Ла вида, мерси, че сподели за памперсите Simple Smile

Не ми остава никакво време напоследък. Ясен с всеки ден става все по-див. Бяхме на море за 4 дни, но последния ден ми дойде в повече вече. Ако ми беше по-кротко детето, нямаше да ми се прибира. Даже не ми се ходи повече на море тази година. Плажа беше голям гърч - Ясен се втурва към морето ( тичайки, падайки и минавайки през хората) , влиза в ледената вода, аз или баща му го взимаме и се започва истеричен рев, дърпане към морето, пищене и тръшкане. И така докато не ни хванат нервите, прибираме си багажа и си тръгваме. Май трябваше да му взема надуваем басейн да се цапкоти в него, но пък морето е доста по интересно Thinking На закуска, обяд и вечеря - крещене, хвърляне на лъжици и вилици а пуснеш ли го започва едно разместване на маси и столове Crazy

# 89
Честит рожден ден на Стар и от нас - да е здрава, все така усмихната, много щастлива и обичана.

Да се оплача тук, че то няма май къде другаде, а ми писна от това чакане и надяване нещо да ни огрее за детска ясла  - как деца, които до вчера на всички класирания бяха с по 8.1 т. за първо желание изведнъж за утрешното класиране станаха с по 10+ Sad Да ме убеди после някой, че не се фалшифицират документи

Ел_П, и Боби е много див, ще видя и аз какво море ще караме след няколко седмици. Може би наистина с басейнче, ще е по-лесно поне на плажа. Но пък винаги непозволеното е най-интересно Simple Smile За следващо море по към септември вероятно ще са по-разбрани децата и може даже да успееш и да си починеш малко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт