Вела, и Алекс ходи по чорапи (т.е. стои и пълзи).
, но видя любимите си животни, вози се на самолет и тича на воля боса и гола в отсъствието на кучета,фъшкии,фасове и стъкла... Аз първите две от тез три неща ги свърших след 25-годишна възраст, та мисля да няма от какво да се оплаква

, имало някакви "колективни" двудневни пътувания по 370 лв. ... Беше пълно с наши хора във Виена...

Съвсем не прилиича на себе си. Няма ден без нови травми. Колената и са като на участник във виетнамската война
Обмислям вариант за наколенки. 
((
Като се наспим ще се метнем до Билата да видим какво е положението 
Зимата и докато проходи стабилно беше с буйките на КиК, но забелязах че и на двете крачета показалците му леко стоят върху средните пръстчета. Лекарката ни каза да му вземам по-широки обувки и че няма страшно, но вече повече от месец е с обувки само навън и няма никаква промяна
Май ще трябва да го водим на ортопед, че ми е притеснено вече.
, бързо да се оправяш, както и дриса на Аля. Пробвала ли си по-бабешките методи като оризова вода или каша, компот от дренки или от дюли. Може ли да е от зъбче - Боби преди избиването на всеки зъб почти почва да дриска няколко дни по-често и по-редичко, но не е чак на водичка.
Съвети не мога да дам . Компот от дренки ми е направила майка ми за всеки случай да имам под ръка, но до сега не съм ползвала.
На закуска, обяд и вечеря - крещене, хвърляне на лъжици и вилици а пуснеш ли го започва едно разместване на маси и столове
Да ме убеди после някой, че не се фалшифицират документи
За следващо море по към септември вероятно ще са по-разбрани децата и може даже да успееш и да си починеш малко
Препоръчани теми