Лято, боси крачета, бира в халба голяма, смях от ФЕВРУАРЧЕТО – идилията на мама!

• 32 496
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
Добро утро Hug
Стар мерси за кафенцето!
Моето мио днес има рожден ден-почерпете се за негово здраве

# 421
Пухче, честито на половинката!
Жив и здрав да ти е!  bouquet

# 422
Добро утро!
Пухче, да ти е жива и здрава половинката, много да те обича и уважава.

Коте, ти защо подивя Wink

Амика, все едно моя Борис си описала Simple Smile По тази причина пребиваваме основно в парка (добре че е наблизо). На голямата поляна имам добър зрителен контакт над него от пейката докато пийвам кафе, а и няма как да изскочи на пътя.

# 423
  • София
ДУ!

Пухи, да ти е жив и здрав мъжа  bouquet Много да те обича, слуша и да помага! Naughty Hug

Amica, Sunny76, нашите синове са от една порода Hug Много е изморително и изнервящо понякога, но до някъде се радвам на тази дивотия и жизненост. И аз се изумяван на дечицата, които си играят спокойно и припкат около майките си Shocked Това никога не може да се случи с Ясен. Винаги е като отвързано диво животно ooooh!

След като реконструирахме цялата къща за да е безопасна сега се чудя какво да правя с вратата на банята Thinking Отваря я без проблем а там си е най-опаното място. Отказах се да купувам разните джунджурии за безопасност. Ясен им видя сметката и сега всичко е залепен с лейкопласт.

# 424
Ел, и при нас го има вече проблема с отварянето на вратите и обикалянето из цялата къща. А в кухнята веднага отива до шкафа с чиниите и почва да ги вади и пуска на плочките една по една Simple Smile или да пипа копчетата на печката. Та мъжа ми разглоби бравите и завъртя дръжките така че вместо да стоят хоризонтално да стоят вертикално нагоре. Така още известно време няма да може да ги отваря. Не знам дали ме разбра, че не мога ясно да го обясня. Ако трябва ще снимам Simple Smile

# 425
  • София
Разбрах те, Съни. Добра идея. Ние сме махнали бравите на 2 прозореца(че се катери по мебелите и отваря) но на вратите няма как да ги махнем. Ще разглобяваме и вратите явно Mr. Green...поне няколко месеца спокойствие да има. Мерси, че сподели. Simple Smile

# 426
  • София
Добър ви ден!   bouquet

Пухи, честит рожден ден на половинката! Да ти е жив и здрав и много да се обичате двамата   bouquet
Звездичке, благодаря за кафенцето!   bouquet
Мяу, лека, доходна и безаварийна  Hug
Пишете и мен към майката на бесове, само дето моят порастна и вече е на 7 г.  Mr. Green Искам да ви успокоя, че светлина в тунела има!  Laughing Калина си беснее, но на фона на дивата си кака ми се види много кротка. Stop
Колкото до заключвалките - за каката купувах. И квю'во, дебнеше ме и на 3-тото отваряне се научи да ги отвяря и тя. Ние сме свалили всички дръжки вкъщи, вратите Калина все още не достига и ако имам работа тормозя каката. Няма как, просто, има и доста домашни задължения.
Хубав ден ви желая, аз трябва да ходя на пазар, ама да видя с т'ва небе как ще го организирам. Че с Калина в количка и непослушна кака нещо не ме кефи да тичам под дъжда  Mr. Green

# 427
Коте, ти защо подивя Wink
'Щото вятър ме вее на бяла кобила... Joy

# 428
  • offshore & overseas
Обичам котките, особено дивите. Twisted Evil Котич, честит ти нов никнейм, аз моя не мога да го сменя, щото вече съм много известна... и скромна. hahaha

Моите и двете са дивачки, но то с такива родители - кво искаш, еле па бащата - лъв. Но дет вика Слънчи, на фона на големия хунвейбин, малкия е ангелче.

Ето как ми отговарят, когато правя забележки или повдигам лееекинко тон (така че целия вход да чуе):

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 11:18 от Мяуче

# 429
Ох, че готино ти отговарят! Сега чакай големия дзвер да научи малкия! Smile
(ама, да не съм наблизо, чеееееееее ...   bash)

# 430
  • София
Аз съм си поръчала едно кротичко и послушно момиченце(за следващо дете)....да видим кога ще го доставят Mr. Green Даже свеки ме уговаря, че много искала момиче. Щяла да помага smile3532

Миете ли редовно зъби. Аз напоследък пропускам доста често Embarassed Не дава да му бъркам в устата и зъби му растата...

# 431
Аз какво да кажа - Стели е страшен бяс.Докато проходи само ревеше, а сега само дивее и прави бели.Но не мога да се оплача, защото то беше ясно. Алекс беше и си е супер кротка и послушна, то не може и двете деца да са кротки.Аз още като забременях с второто си мислех какво ли бясно ще е за сметка на кака си.Та поне двете неща се компенсират.Така че , на който първото сега му е много кротко , просто за второ да се готви , че ще е някой ревльо и бяс.

# 432
Мойте пък и двете са кротки-кротушани! smile3533
С риск да ме набиете ще споделя, че Алекс е именно от онези дечица, които си седят с часове и кротко ровят в пясъка (или каквото там е на разположение), докато дивеенето на  кака му опира до това да се качи на някое дърво, за да си набере джанки. Живи и здрави да са ми! fiuuuuuu
И, честно казано се радвам на енергията на околните дечица - търпение, мами! hug

(Запазвам си правото да променя становището си, когато Акулка най-сетне проходи.)

# 433
  • София
Е, Котеее, що го написа т'ва  Laughing
Ся ако знаеш колко прецакана се чувствам  Crazy

По-диво дете от каката, още не съм срещала, надявам се и да не срещна, защото иначе родителите трябва незабавно да бъддат хоспитализирани на 4 км. А Калина и тя си беснее, но понеже е по-малко от Софи, та зат'ва ми се види кротка.

Но имам една бивша колежка, нейното можеше с ЧАСОВЕ да си ришка из пясъка, през това време, аз и мъжа ми на почивки гонехме Софи  Mr. Green И затова и никога не я извеждах сама, не се издържаше физически по едно време  Embarassed

Да са живи и здрави всичките дечица, иначе са ни прекрасни!  Heart Eyes

# 434
  • offshore & overseas
...то не може и двете деца да са кротки...
За сметка на това е напълно в реда на нещата и двете да са диви и бясни. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт