Лято, боси крачета, бира в халба голяма, смях от ФЕВРУАРЧЕТО – идилията на мама!

• 32 493
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
Ел, аз не съм се и пробвала още да му мия зъбите  Embarassed
Той доскоро нямаше. Сега имаме скромните 8 зъба (ако не са станали повече без да забележа), но той не дава въобще да му се наднича в устата. Напоследък трудно успяваме да се къпем (добре че това е ангажимент на таткото), защото някой път отваря вратата и иска да бяга от банята Simple Smile Та не мисля за момента, че бих успяла да му измия зъбите. Като му се понапълни обаче устата със зъби се надявам да е станал по-разбран ( Laughing) и да се разберем някак с миенето им.

# 436
Пухи,да ти е жив и здрав рожденникът!
Аз не мога да се оплача от моето дете,е не е от най-кротките,рядко се застоява,но навън си играе около мен и рядко захожда нанякъде Mr. GreenИначе е голям ревльо,като не стане на неговата се дере,та нервичките ми изкарва,а ако баща му или аз излезем и той ни види може да хлипа безспир CrazyАз пък съм била свръх кротко,че чак загубено дете,с часове съм си ровела около един кестен и майка спокойно си е пушела цигарки и пиела кафенце Wink
Чакам съквартирантът да се прибере и да отидем до ресторанта,че кръщенето чука на вратата,а ние не сме уточнили ни меню,ни колко хора ще са ooooh!А и трябва да се пазарува,че вечерта купона ще продължи на село Crazy
Оо и аз не мия зъби,мислех да започна,ама все се отплесвам и забравям да му купя четка,а и засега има само 6 зъба Mr. Green

# 437
Здрастиии!!!  Flutter

Моите пък и двете са умерено палави, но и аз не съм чак толкова взискателна да ми стоят до полата, така понятието "палавост" е доста разтегливо... според мен.  Mr. Green Ей тая УФСЪ, дето се заяжда с моя син на площадката е такъв цербер, че дори най- обикновенното бягане на 3-годишния й син за нея това е палаво и невъзпитано дете...  #Crazy
Преслав поне се водеше за ръчичка, а Ина си ходи сама, въобще не иска да се хване за ръката ми. Пада, става, качва се на пързалката, спуска се, отвреме- навреме подтичва към някоя локва, но избере ли си посока, нищо не е в състояние да я отклони, което мен лично много ме дразни понякога, защото започва да се тръшка, да реве и изобщо...  ooooh! Така че или склонявам и вървя след нея кротко, или обирам срамотите като подскача в ръцете ми, докато не я забаламосам с нещо друго.   Rolling Eyes  Абе лудетина си е, общо взето!  Mr. Green
Зъбките ги мием редовно вечер като я къпя. Много й харесва, даже като дойде момента и сама ми подава накрайника и пастата.  Simple Smile
Пухи, да ти е жив и здрав рожденника! Пожелавам ви много да се обичате и уважавате!   bouquet
Аз утре хващам децата и отиваме на баба ми на гости в малък град на 80 км от Русе на гости. Има и панаир!  Mr. Green Ще постоим една седмица и ще се приберем да празнуваме РД на Преско и да се гласим за морето.
Това лято пак няма да имам нет, като се прибера ще е изключен и няма да мога да ви чета, но на есен ще наваксвам.  Rolling Eyes

# 438
Влизам само да кажа за зъбите на Ел. Мием ги по 2 пъти на ден, майка ми през деня, аз вечер. Хич не обича да му се бърка в устата, но майка ми му хвана цаката  Mr. Green. Мием ги на мивката в банята (той стъпил върху нещо пред мивката) и вече изтрайва процедурата, защото докато му мием зъбите му даваме да си играе с течащата вода + още нещо, за да му се отвлече вниманието от омразната процедура  Grinning. Не гъква, а преди се дереше от рев.
Въпросът е да го разсееш с нещо, което му е интересно. Небезизвестната манипулация на бебета  Mr. Green. Дано проработи и при вас.  Hug

Целувки на всички, продължавам да работя  Heart Eyes.

# 439
Ехоо момичета здравейте  Flutter !Първо ме извинете,че не съм се мяркала отдавна,чесно казано нямам уважителна причина  Blush .Ама така се бях зачела в разни книги ,че всеки миг това правех  Crazy !
РалиИИИ честитоооо  Hug .Много ме зарадва !
Гледам за дивотия говорите и да ви кажа,Явор леко се укроти или пък аз му свикнах  Thinking !Пада ,въргаля се по земята ,постоянно е в цицини и рани  Whistling .Поне в къщи сме установили правила ,от контактите бяга като от дявол и рядко си позволява да рови по шкафвете,но отварянето и затваряне на врати си е проблем Crazy.
Ново при нас е че дърдори неудържимо и има богат речник,абе всеки ден ме изненадва  Shocked !Днес трябваше да гледам племеницата и понеже беше гладна отидохме да и вземем хот-дог,Явор със стигането там започна да вика "ба-те дай дог-доггг" ,взех и за него и момчето му го подава а нашият вика "бодая"(благодаря)  Joy .Ей вярвайте ми паднах и всички на опашката мигаха на парцали  hahaha .Лошото е че с готвената храна хич не се разбира,може с дни да не яде, ама неще да вкуси  Tired ,в чудо съм се видяла и правя всякакви глупости та поне по 1 супа на ден да хапне. ooooh!
Другата седмица сме на вилата,та пак ще зачезна ,че нямаме нет ,но ще ми липсвате  Blush

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 21:50 от Мики

# 440
Здравейте,мами! newsm03
 Аз както винаги редовно чета и рядко пиша:) Видях,че обсъждате морета и океани   grinning039 и реших да се вмъкна в темата относно с.Крапец.
Мястото е разкошно,ние къмпингуваме там редовно,но мое лично мнение е ,че не става за деца....плажът е неохраняем,доста мръсен в основната си част,почти винаги има силно вълнение,тъй като плажът е открит до Дуранкулак,т.е. около 7-9 км открит плаж, много бързо става дълбоко и в самото море....
Ако няма да се ползва плажа и си стоите във вилите за гости и ползвате плажната ивица за разходка и лек плаж,да
Иначе за къмпинг е страхотно!  newsm41
Наблизо има и къде да се организират екскурзийки - н.Шабла,Дуранкулашко езеро,мидената ферма Дълбока,н.Калиакра и т.н.
Дано съм била полезна newsm78

# 441
Благодаря на всички за пожеланията за миото Hug
Ел аз още не мия зъбите на Сияна,въпреки,че са 16 Embarassed Но като посегна да и бъркам в устата така хапе ooooh! Трябва да и намеря цаката някак...
Пина весело изкарване Hug Ще ни липсваш и дано намериш някой път нет да драснеш два-три реда Hug
Мики браво на Явор!
Пишете и Сияна към най-най-дивите Crazy Това дете не се спира дори като спи.Свекитата казаха,че такова чудо не са виждали Mr. Green

# 442
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ирина се влюби в бебешката четка за зъби на Чико и във вкуса на пастата им за зъби Simple Smile Та вечер след хранене, слагам малко паста на четката (колкото лещено зърно) и й я връчвам Simple Smile Следва разхождане из стаята и "ядене" на четката Simple Smile после мия аз и тя се радва и така ... Абе, кеф й е да си мия зъбите Simple Smile

# 443
  • Бургас
Сузи,как е Борянка

Пухи,честит рожден ден на най-добрия татко !  Wink Да ви е жив и здрав и много да ви слуша !

След колко броя зъби почнахте да ги миете ?  Mr. Green И как става номера? Не гълтат ли пастата децата? Диманка е още със 5 зъба + 2 кътника показали се наполовина .Та май е рано.  Rolling Eyes

Мики,браво на Явко. Димана и тя много приказва , записвам си ги.

Да се похваля ,че днес за първи път не пищеше истерично от гърнето и поседя малко,даже успя и да пишка. Да не ви казвам ,че правих какви ли не маймунджълъци да я залъжа да стои.

Хубава вечер.  Hug

# 444
  • някъде тук
Да кажа и аз за зъбките Laughing Миенето(ако може да се нарече миене) при нас по скоро е като игра LaughingПравим го два пъти на ден и Жоро се забавлява много защото обича да стои на мивката и да "хваща" водата с ръце CrazyДавам му четката и той търка нещо  ама какво и аз не знам,след това аз малко и така.

# 445
  • Бургас
Добро утро!  Hug Дъждовно е при нас...   umbrella

# 446
  • някъде тук
Добро утро Hug При нас е студено,духа ,още няма дъжд ,гадно време Tired

# 447
Хелоу и от нас.Да знаете че ви чета през телефона си редовно,но оттам не мога да отговарям newsm78 и аз незнам защо...и съответно като дойде врем да отговоря от компа си съм забравила какво исках да пиша  Embarassed
Ние също си мием зъбите,още откакто се появи първия.Някой път е кеф друг път не-при нас минава номера да мием зъбките и на някоя играчка...Криси пак нещо не е добре-имаше некакви пъпчици по езика,което вече според мен преминава в някакава гъбична инфекция-ще се мажем май с Нистатин че не иска да  се храни мишока  Sad . А и Т има-вчера дори ми звъняха от градината да го прибера че не е добре,но му дали парацетамол и той за около час се оправил...ама с работодателя си се ядосах-като му казах че ще трябва да напусна аптеката и да прибера дететео че не  едобре ,''състрадателно'' ме пита защо Денис( мъжа ми) не отидел да го вземе  #2gunfire #Cussing out ....добре че само от време на време работя с него ,че иначе как щях да се сдържам незнам-отврат човек...
Пухи-честит рожден ден на голямото ти момче-да е здрав и ''послушен''  Laughing
Извинявам се че не честитих на всички със събития,но наистина рядко сядам да пиша на компа...
Да споделя тия дни ми се наложи да работя в аптека в местния мъжки затвор...  #Crazy
Интерестно преживяване и добър опит за мен,но не искам да лекувам престъпниците определено...Особено като отидохме в сектора за затворници със сексуални престъпления ми се искаше да стрелям наред...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire,а ако знаете повечето как си приличат на най-обикновени хорица-чак страшно да ти стане..както и да е...
Приятни почивки на вече започналите,а на другите като мен-здрави нервички до заветната почивка

# 448
  • София
ДД!  Heart Eyes
Рали, тоооолкова много се радвам за вас!  Hug Лека бременност и здраво бебче ти пожелавам! Видях, че момиченце си си поръчала /в подписа/.  Laughing Сега ако и датата на раждане на Йони налучкаш, като при теб и брат ти - те признавам!  Laughing Hug
Амика, с малко закъснение, но честит рожден ден!
Пухи, здраве и щастие на твоя рожденник!

Котич, много се радвам за твоето постижение с цигарите, имаш повод да се гордееш със себе си!  Heart Eyes
Вики, много неприятно преживяване си имала  Mr. Green Бързо оздравяване на Крис!

Моите деца бих ги определила като кротки и двете, еле па Борис. Зъби не мием все още, на Макси определено не му е приятно и не го насилвам.
Тия дни се занимавам с ацки глупости, толкова нерви потрошихме с мъжо, че ще ни трябва верно почивка след това.  Twisted Evil Дано в понеделник да приключим с всичко.

# 449
  • София
Здравейте!
Влизам само да почерпя за моя любим племеник, който днес става на 1/2 годинка и отивам да го намачкам Simple Smile

Пухич, да ти е жив и здрав рожденика! Много да ви обича и слуша! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт