Лято, боси крачета, бира в халба голяма, смях от ФЕВРУАРЧЕТО – идилията на мама!

• 32 488
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
Хей- хей!

Честит ти рожденик на патеричка, Пухи!   bouquet Здрав, щастлив и послушен да ти е!  Hug
Адашче, честита половин годинка на малчо!  Hug Сладък като черешките да му е животът!
Ники, а дано скоро приключите с "глупостите"!  Wink
Виктоар, не се наболедува Криско значи!  Sad Да ви оставят скоро всякакви неволи!  Praynig Много интересно това с работата в затвора. Приключение си е!  Wink
За зъбките- ние ги мием по веднъж дневно, но понякога забравям. Миенето се изразява в оставяне Аля сама да си ги търка, да дъвче четката и това е!  Laughing Е, понякога и аз се включвам, но не винаги Лекси е съгласна да вземам участие в тоя процес.  Laughing
С гърнето напоследък нямаме големи успехи- често се сърди като я слагам и предпочита да се изака в пампито.  Sad
Откакто се развали времето преди ден-два  Синеочка е киселяк. Само виси на входната врата и мрънка да излиза или пък ми виси по краката, по врата и хленчи. Иначе я пиша към умерено палавите, но пък адски енергични и ужааасно инатливи деца.  #Cussing out Е, няма излизане на глава с нея и това си е! Понякога ми иде да я напердаша едно хубаво за ината и тръшкането й. Като си науми нещо няма отказване. От известно време например иска да яде само краставици и да храни кучето с корички и нищо не е в състояние да я накара да се наяде като човек. Проклето човече! Нервичките ми къса с това неядене!  #Cussing out Ама моЙто си е- ще си го търпя каквото е!  Mr. Green А иначе е тооолкова обичлива, гальовна, понякога чак мазна-мазна Гана.  Laughing От едно казване и се научи какво има на мама в коремчето- "Бебиии!" Опасна е копирка! Сега спи, та имам малко време да ви понагледам и да се запиша, но вече мисля да се тръшвам при нея. Хубав следобед!  Hug

# 451
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Хей, голямо затишие ... като пред буря  Wink
Нещо сватби, близнаци, печалби ... хайде похвалете се  Whistling

Вечерта е добра и с по чаша вино Simple Smile Шаренко, че да има за всекиго по нещо  Party

# 452
Мами, включвам се с едно спешно питане: преди малко съблякох Алето да я къпя и като събухме чорапчето на едното краче, видях, че е адски нахапана от нещо Sad - има много едри червени пъпки по ходилото и сводчето на крачето. Не знам с какво да я мажа и мисля да пратя Ники до денонощната аптека в града, но имам нужда от вашия съвет... Благодаря ви предварително! Hug

# 453
  • някъде тук
Танче,аз мажа с Фенистил PeaceДа не от бълха Rolling Eyes

# 454
Танче мила не съм много веща по въпроса, но мисля че фенистил за мазане или алергозан ще свършат работа. Целувам ви и ви гушкам

# 455
  • До Балкана
Танче-Г, честита половин годинка на малкото адашче! Да е много здрав, късмет да го следва и да ви радва цялото семейство!  party006
Сега видях във фейса, че Пеперудката е станала леля! Да им е жива и здрава малката Емануела!  ylinfant
Танюшче, аз мажа с фенистил и определено има ефект при нас! Дано бързо и минат на Алето пъпките! Hug

# 456
Танче и на мен ми звучи като от бълха-обикновено хапят на пътечка...фенестил е добре ,но всяко противоалергично което имат в аптеката трябва да свърши работа.Не се притеснявай...А описанието ти за Алето е  все едно описваш Криси-от краставиците,през неяденето и ината,до глезенето  Laughing .Що срам съм брала с изблиците му по улиците...
Да е жива и здрава Емануела на Пеперудка   bouquet

# 457
# 458
Добър ден!  Confused
Аз съм тук, размина ни се ходенето на гости на баба ми, пропускаме панаира...  Rolling Eyes Не че съм за него, но така ми се ходеше малко някъде, от половин година не съм мърдала от Русе и вече пощурявам.  Rolling Eyes
Тази нощ не съм спала, че имахме малък инцидент с едната ни кола и днес съм размазана.... А настроението ми е като времето на вън -  #Cussing out ... ?:/№§/$^**^@*&+_~$%& ..... (както понякога пише ЮхууTired
Децата са добре, днес в Русе се провежда традиционното рали и поне мъжО отиде с тях малко да се разходят и да погледат колите, а аз да поошетам малко...

Хубав ден, момичета!  Simple Smile

П.П. Танче, аз съм много доволна от добрия стар Алергозан (за мазане).  Simple Smile

# 459
ДД,

Юхуу какво винаги е сервирала кафенцето и закуската на едно страхотно място...  Peace
Аз влизам за да помоля хората които нямат работа да дадат по едно гласче за моето гардже,че пари за такава наградка няма да можем да отделим колкото и да ми се искаше  Tired та малко да си помечтая че можем пък да си я спечелим  Flutter

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=135150949896069&set=a … ype=1&theater Може да подкрепите Алина като първо харесате страницата на "Най-лъчезарно дете"  http://www.facebook.com/luchezarno.dete  и след това отворите и натиснете "Харесва ми"под снимката на дребната.Благодаря!

# 460
МикиHug!
Ника, хахаха не ми се вярва да налучкам датата, защото терминът ми (по калкулаторите) е с 10 дни по-рано от РД на Йони  Laughing. Да видим живот и здраве дали и това бебоче ще се роди на термин като батко си  Heart Eyes. Аз къде отидох чак  Mr. Green. Да сме живи и здрави само!
Танче, какво стана с Аленцето? Как са пъпчиците днес?

Днес водих Йони на фризьор и орева квартала  Laughing. Такова мятане и въртене, страшна работа значи. Но браво все пак на жената, че успя да му оформи косата  Mr. Green.

Днес ни е като цяло мързелив ден, защото снощи не спахме хич. Йони не ходи по голяма нужда вчера и през нощта така го боля коремчето миличкото ми  #Crazy, чак се превиваше. След като плака неутешимо 30 мин. Емо му помогна с термометъра  Confused. Това не го бяхме прилагали никога, но сега добре че го направи, за да се успокои детето и да може да заспи  Rolling Eyes.

# 461
  • София
ДД!  Grinning
Рали, не си казала, че имаш нужда от детски фризьор - да ти пратех мъжа ми.  Laughing Той милия толкова деца е подстригал вече - нашите през месец, племенници, приятелски деца... Така се е специализирал, че дори не му реват.  hahaha
Кофти е това за запека, добре, че сте сес правили.  Hug
Ради, гласувах!
Танче, на бълха и на мен ми намирисва, фенистил става, ама вие вече сигурно сте се оправили.  Peace

Дребното се отспа, 4 часа вече.  Crazy

# 462
Здравейте, душички!

Благодаря ви много за съветите за мазилото.  Hug Взехме днес Фенистил и се мажем, но няма промяна във вида на пъпките. и предишният обрив си стои, само прегарят пъпките и стават с коричка, но сев появяват и нови, та утре вече ще я заведем на педиатърката.
Утре вечер заминаваме за Варна, че във вторник съм на преглед. Аля ще е с нас и ще преспим в наши приятели с малко момиченце да си поиграят с Алекс двечките. Програмата ще е много натоварена, защото за кратко време много хора трябва да видим и много работи да свършим, но пооне ще се разнообразим.
Рали, честита прическа на Йо!  И дано запекът минава бързо!  Hug
Сега отивам да приготвям багаж, че утре ще ми дойде всичко нанагорнище. Лека нощ!

# 463
  • До Балкана
Здравейте и от мен!
Честита прическа на Йо! И Бо вчера беше на фризура - аз го окастрих, за пръв път ми въртя номера, но по-скоро го плашеше звука на машинката иначе стоя по-кротко и успях да подстрижа много добре.
Да ви го похваля, че си казва името, отговаря: Бо! Преливам от щастие! Heart Eyes
Танче, ще имате емоции в предстоящите дни, ще чакаме отчета и дано на Алето утре педито и измисли нещо за пъпчиците! Hug
Успешна седмица на всички ви от утре!  bouquet

# 464

Общи условия

Активация на акаунт