Честита племенничка на Пеперудката! Да е жива и здрава малката Емануела и много да радва родителите и близките си

Рали, честита прическа на Йони! Сигурно зетко е станал още по-красив така! Чакаме снимков материал

Ники, кажи, моля те, какво им правиш на тия твоите дребосъци, че са толкова послушни дечица и спят по толкова време. Да взема да приложа и на моите хуни....
Ради, гласувАх. Успех желая на Аля.

Юху, що така постно, мацка?

Таньорке, за обривите те разбирам чудесно. Ама ако е животинка - фенистила помага, ама ако е АД... минавате на диета. А моЕ да е и даже от краставиците, да ти кажа аз. Софи ми се е изривала от краставици, ама твоите сигурно са натЮрел, така де, домашно производство и едва ли е химикал от обработките.

Вики, много да нацелуваш Криско. Почват едни ей такива периоди, дето и те самичките не знаят какво искат. Бързо да влизате в релси

Пина, дано всички сте добре, че като чуя инцидент с кола и ме разтриса треска

Още нещо щях да пиша, ама забравих к'во. Старост нерадост, какво да се прави
Желая ви хубав ден и приятни разходки
Та затова тук съм в режим "четене".
Аз си се вълнувам с вас, де - нови прически на дребните, нови братовчеди (Пеперудке,
). 
Пина, да знаеш, че ще ни липсваш!
Едвам ще се изчегъртаме с мъжа ми, че толкова работа имаме... 

Много са сладки
И все пак, чакам си отзивите да видим колко точно съм се ос*ала и ша ли ме бъде от тука насетне. Чакам и треперя, разбира се, най-вероватно денеска шмъ бомбарднат.