Лято, боси крачета, бира в халба голяма, смях от ФЕВРУАРЧЕТО – идилията на мама!

• 32 482
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Добро утро Simple Smile

Честита племенничка на Пеперудката! Да е жива и здрава малката Емануела и много да радва родителите и близките си   bouquet
Рали, честита прическа на Йони! Сигурно зетко е станал още по-красив така! Чакаме снимков материал  Mr. Green Дано да му нормализирате коремчето, аз Калина я лекувам със Зрънчо. Отразява й се чудесно. Лошото е, че няма отказване после  ooooh!
Ники, кажи, моля те, какво им правиш на тия твоите дребосъци, че са толкова послушни дечица и спят по толкова време. Да взема да приложа и на моите хуни....  Rolling Eyes
Ради, гласувАх. Успех желая на Аля.  Peace
Юху, що така постно, мацка?  Hug
Таньорке, за обривите те разбирам чудесно. Ама ако е животинка - фенистила помага, ама ако е АД... минавате на диета. А моЕ да е и даже от краставиците, да ти кажа аз. Софи ми се е изривала от краставици, ама твоите сигурно са натЮрел, така де, домашно производство и едва ли е химикал от обработките.  Rolling Eyes Бързо да се оправя  Praynig
Вики, много да нацелуваш Криско. Почват едни ей такива периоди, дето и те самичките не знаят какво искат. Бързо да влизате в релси  Hug
Пина, дано всички сте добре, че като чуя инцидент с кола и ме разтриса треска  Hug
Още нещо щях да пиша, ама забравих к'во. Старост нерадост, какво да се прави  Laughing
Желая ви хубав ден и приятни разходки  Hug

# 466
ДОБРЮТРУ  Mr. Green
Игрицата ми се разказа тази седмица, само се разписвам и ще ви чета някой ден...
Много целуфани от нас на всики сладури!
Хубав ден на всички   bouquet

# 467
  • София
Уф, ми напоследък хич не ми се пише. Вълнуват ме разни професионални проблеми, писането е трудно, още много ми остава, въпреки че отметнах бая работа...  Tired Та затова тук съм в режим "четене".  Blush Аз си се вълнувам с вас, де - нови прически на дребните, нови братовчеди (ПеперудкеHeart Eyes ).  Crazy

То няма и какво особено да споделя.  Rolling Eyes Диди расте, здрава е, собственик е на 5 зъба, повече мрънка, но и повече се хили, абе съвсем нормално е всичко.  Mr. Green Малко ми е криво заради времето, защото дребната е коренно различна вкъщи и навън. Вкъщи е нервна, мрънка, скучно ѝ е, а когато види някой непознат за нея (на гости), се вкопчва в мен иии няма отърване. Иначе реве, дори и баща ѝ не може да я успокои. Навън пък, обратното, се кефи на всяка тревичка, разсейва се лесно (дотук съвсем нормално), а като види непознати само гледа с интерес, дори и да са враждебни (визирам някои по-големи дечица например).

Друго, друго...  Thinking Пина, да знаеш, че ще ни липсваш!  Hug Танче, нагушкай нахапаното дребно и успех на прегледа!  Peace

Ааа, забравих да ви се похваля - и ние ще ходим за 2 дена на Балкан!  bowuu  Едвам ще се изчегъртаме с мъжа ми, че толкова работа имаме...  ooooh!

# 468
Добро утро момичета!
Да ви почерпя, че и аз вече съм леля на една малка принцеса

Честита племенничка на Пеперудка! Да расте здрава, усмихната и щастлива малката Ема.
Честита прическа на Йо!
И друго май много не запомних от прочетеното набързо Simple Smile

# 469
  • До Балкана
Да ви е жива и здрава малката принцеса! Да е послушна и а расте с голям късмет!  party006

# 470
Здравейте!
Юхуу мерси за кафенцето!Да си изкарате хубаво Hug И Сияна вкъщи е много мрънкаща-навън все едно е друго дете.
Рали честита прическа на Йо!Със закъснение да честитя рд-то на Емо!Да ти е жив и здрав и все така романтичен!Ние на Сиянка до сега само бретончето сме и подстригвали и много плаче.Пробвах и аз дали от мен ще плаче-ми същата работа.Само дето сега и е крив бретона Mr. GreenНика май ще я пращам на мъжо ти Simple Smile
Пеперудке да ви е жива и здрава принцесата!
Далче браво на Бо Heart Eyes
Сиянка  се научи като и кажеш ела да те цункам и да ядва и си прави устничките като за целувка,чак звук издава муууц Grinning Много са сладки Heart Eyes
Танче как са пъпчиците на Алето?
Пина съжелявам,че ви се е развалило ходенето Hug
Съни76 да ви е жива и здрава малката сладуранка!

# 471
  • offshore & overseas
Ох, много принцеси, много чудо! Да са ви/ни честити, да растат щастливи и нищо да не им липсва никога. Сладък, розов живот им желая!!

Разкошната Емануела я видях, сега остава да ни покажат и племенничето на Съни.

Раличке, браво че все пак сте успяли да подстрижете къдравелкото, не се тревожи, те всички се дърпат и реват. Халюшка помните кога за пръв път я подстригахме на фризьор и пак беше много трудно и с много уговорки и условия (при все че сама пожела ужким). Инак, бритона ѝ го подстригвахме редовно, но сега го пускам, щото реших да не крия туй хубаво чЕло. Малката веднъж отнесе и тя един кръцнат бритон, ама не ме изкефи и пак си караме на прически ала Пебълс.

Аз общо взето неам с кво да се поФалА, освен, дето си взех един черен бански за 12 лв., тотално мой размер, сега остава и да се харесам с него и... пей сърце. Най-накрая намерих горнище 75Д и долнище 34, аЦки нереални размери извадих, ееей!

ГледАх снемките на Теди (и от Кушадасъ, тъй ли се пише, ненам), тая малка къдравелка е направо като захарен памук, ще я ям! А вие сте изкарали прекрасна почивка. Тръпна в очакване на нашето море, почивка не дръзвам да го нарека, да видим колко нерва ше исабим тъз година. Laughing

Юхуу с теб сме, аз чак сега направих първата стъпка по мойте теми, тоест в петък, просто обстоятелствата никак не ме обичат, и това не е само този път. Дет се вика, толкова съм независима, че пцолютно нищо не зависи от мене. hahaha И все пак, чакам си отзивите да видим колко точно съм се ос*ала и ша ли ме бъде от тука насетне. Чакам и треперя, разбира се, най-вероватно денеска шмъ бомбарднат. Praynig

Любезна, освен че си концертувала и си излизала вилата+бЕЙсена, кво друго свърши, бре жено-тайфун?

Ние вчера се видяхме с Тонито Heart Eyes, ама срещата беше толкоз мимолетна, че две думи на кръст не си рекохме (извинявай, Слънчи, че се проявих кат темерут и летящ холандец, ама...). Все пак, тя успя да направи няколко прекрасни снемки на младежта, пък да видим.

Халята не ме остави на мира докле не я заведох в МакдонАлдс-а, след което за пръв път се пусна през ужасяющия тунел, след много кандърми и след като се намери една прелюбезна кака да я гушне. Веднъж пуснАла се обаче, не мож я изкара, ама и жилава е станала, не мога да я сборя, та трябваше да я изнеса на конче от там. УжасТ и шоу. Пък тая пързалка-тунел мноо страшна ми се видя, може би щот съм лекинко клаустрофобична. Не знам дали бих запецнала вътре, но като видях какво е, направо ми призля. Sick

Ха, сполай ви, че ме чакат купища домакинска работа. (Май нема им се сбъдне на тия прогнозата, а дано!)

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 10:29 от Мяуче

# 472
  • София
Ние вчера се видяхме с Тонито Heart Eyes, ама срещата беше толкоз мимолетна, че две думи на кръст не си рекохме (извинявай, Слънчи, че се проявих кат темерут и летящ холандец, ама...). Все пак, тя успя да направи няколко прекрасни снемки на младежта, пък да видим.

Халята не ме остави на мира докле не я заведох в МакдонАлдс-а, след което за пръв път се пусна през ужасяющия тунел, след много кандърми и след като се намери една прелюбезна кака да я гушне. Веднъж пуснАла се обаче, не мож я изкара, ама и жилава е станала, не мога да я сборя, та трябваше да я изнеса на конче от там. УжасТ и шоу. Пък тая пързалка-тунел мноо страшна ми се видя, може би щот съм лекинко клаустрофобична. Не знам дали бих запецнала вътре, но като видях какво е, направо ми призля. Sick

Чудех се дали да го напиша аз, че да nе се сърдиш. Свалила съм снимките, остава само да събера сили морални да ги кАчим някъде. Много ми е досадно и много ме мързи  Mr. Green Но тука до 2-3-4 дена ще се организирам, че сега малко организационна работа ми се събра.
А колкото до темерутщината ти - ай стига глупости  Laughing Мисля, че и на двете ни беше ясно, че нито ще можем да пием кафе, нито да се наприказваме... къде ти с тия бесове около нас.  Mr. Green
А пък на широката форОмска общественост искам да кажа, че Люси и Халюшка са прекрасни  Heart Eyes

Съни76, честита ти племенничка! Дай малко ТТ данни   bouquet Да ти е жива и здрава и много да радва и теб и родителите си   bouquet

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 12:31 от slanchezara

# 473
Съни76, честита ти племенничка! Здрава, щастлива, обичана и безгрижна да расте!  Hug
ПухиHug !
На Аля пъпките от ухапаното май минават, но другото обривче си стои. На обяд отиваме на лекар. Сега гладя и стягам куфара за Варна. Доскоро!  Hug

# 474
На това му се вика бебевалеж! Crazy Все едно сме миналата година януари-февруари, много яко! Grinning Да са ви живи и здрави племенничките, да са късметлийки и красиви!
Аз няма от какво да се похваля-оплача, освен да споделя че в нас по мистериозен начин всичко електрическо изгаря.. Crazy Фурната не ще да пече на едната от програмите, вчера всички крушки в коридора изгоряха и телевизора в спалнята и той го хвана тая тайнствена болест и сега не работи. Crazy Очаквам с нетърпение следващия епизод! Mr. Green

# 475
Слънчи, освен че девойката е 3300 друго не знам още. Наложи се се сестра ми да ражда секцио и операцията беше насрочена за 8.30 тази сутрин. Но докато не я изкарат от реанимацията не мога да я чуя. Надявам се довечера да имам повече инфо, че и аз съм нетърпелива за подробности.
Мяу, и снимки ще споделя, само и аз да я зърна Simple Smile

Таничка, добре да си изкарате на Варна и ще чакаме отчет от прегледа да знаем как се развива бебчо Simple Smile

# 476
Привет, момичета!
Честити бебоци - Пеперудке и Съни - живи и здрави да са принцесите! Heart Eyes
Минавам на бърз отчет, че хем не ми се пише, хем време нямам, хем работа имам...абе, и мойта не е лесна. Grinning
Алекс отнесе реимунизацията със Синфлорикс и бях уведомена, че за следващата реимунизация (Пентаксим) след три месеца ваксини няма, има някаква друга ваксина, т.е. ще се реимунизираме с нещо, което не е бито изобщо. Twisted Evil
Мерки и теглилки - 78 см/9,820 кг.
Поздрави от нас, скоро пак ще пиша! Hug

# 477
  • София
ДД!  Grinning
Честити племенници на Пеперудката и Съни, да са ви живи и здрави!   bouquet

Танче, приятно прекарване във Варна и чакаме пол!  Laughing
Бръмби, дано спре тая черна серия у вас!  Mr. Green

Току що влазаме ний у дома, детето още не е обядвало пф.

# 478
Пеперудка и Съни честити да са ви племенничките.Да са ви живи и здрави.
Танче,весело изкарване във Варна.Радвам се че пъпчиците на Аля вече отшумяват.
И ние сме малко болни.Две вечери вдигна температура и му е малко червено гърлото и нослето ни хърка ама поне не текат сополи,ама вече сме малко по-добре.Дано да минава бързо.
Бръмби,какво е това чудо у вас бе.Дано да е свършило вече.
Много  Hug на всички

# 479

Общи условия

Активация на акаунт