Лято, боси крачета, бира в халба голяма, смях от ФЕВРУАРЧЕТО – идилията на мама!

• 32 460
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
  • offshore & overseas
Пина, ще липсваш много на всички, но може пък отнейде да капне нетче и да драснеш как сте, нищо се не знае...

Котич, пробва ли коризалия да му сложиш да посмуче (или разтваряш във вода), или ако я изплюе - пулмекс бебе (мажеш гърдичките и ако не помогне - лек масаж м/у веждите с точица от мазта). Трети вариант е с мед в нослето - отпушва веднагически.

Ние нашата каручка я купихме от автокъща и част от разправиите като че ли ги спестихме по тоя начин, но пак си имаше врътня. Помня, че платихме на някакъв младеж да свърши част от работата, ама коя част, убийте мъ, не повна.

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 11:26 от Мяуче

# 541
Мерси много за съветите!  Hug
Снощи налагах с лук. Но мисля да не му правя нищо повече. Времето ще го излекува. Боли ме малко, но поне отока не е по-голям от вчера и не куцам.
Държа крака на високо на работа и така.

Пина, много хубаво да си изкарате!
Коте, бързо да се оправя Акулчо  Heart Eyes

# 542
  • София
Здравейте,

Първо на честитя на Рали  хубавата новина, да се пази много и да мине безпроблемно! За глезена, на мен ми помага лед при изкъл4ено. Hug

Слънчи Честита годишнина! Пожелавам Ви да се обичате, да сте щастливи заедно и да се уважавате! Hug  Честита кола!  Simple Smile

Аз освен, 4е ходя на работа и нямам време да Ви 4ета много, но и Марти не ме оставя да спя, никнат му много зъби над 15 има и реве и се върти и вече съм на ръба на нервна криза! Спя по малко, после н а работа после вкъщи пак на работа.. абе ужасТ ама няма как. Crazy

Щях да Ви попитам някои купувал ли си е от Еником М нещо и дали е доволен? Искам да си взема кухнята от там, но не знам дали са качествени... Ако някои има впе4атления да сподели!

# 543
  • София
Здравейте компания,  Hug

мнооооого отдавна не съм писала,даже и за четене не остава време,че малкия разбойник иска той да сърфира.Сега влезнах да ви нагледам и какво да видя !!! Ралипо чака бебеее!!! Не устоях на вълнението и искам да я поздравя и да й пожелая лека бременност!  Heart Eyes Рали,браво ,мила!  Party Боже,искрено се зарадвах... Crazy м-у другото ,пак ли февруарче се очертава ?

И сега да ви почерпя за племенницата,която се роди в петък.  Wink

[/url]

иначе ние сме добре,чакам да влезна в сесия след 2 седмици и точно майка ми да гледа малкия,а аз да уча и от вчера е с температура - педката каза от зъби.Ми не мога да го пратя ,че и бебето е там да не стане беля.Знам ли. Тия проклети предкътници и в болница ни вкараха и пак не могат да избият,м...ка му...  Close

Поздрави на всички !

Hug

# 544
ДД,

Уф и Аля е с Т от вчера...Водих я днес до спешното да и теглят една слушалка че нашето педи е отпуска...гърди и гърло чисти...Най-вероятно е втория проклет кучешки...мале докато избият тия пусти кучешки ще побелея съвсем...с първия 10 дни имаше дрис и 1 ден Т с тоя за са е само Т ма не знам да се радвам ли за сега....
Това за сега от нас,че пак се пробуди...  Sad

# 545
Мяу, нищо не пробвам. Пръскам от време на време "Дисне Мар" и толкоз. Убедих се, че и да го мъча ('щото да вадиш сополи от бебешки нос си е живо мъчение) и да не го мъча, големият зор е 1 ден, после още 1 горе-долу, след това започва постепенно подобрение и е нужна седмица за пълно. Wink
Пеперудке, къде ходиш? Никаква те няма! Crossing Arms
Честита ти племенница!  bouquet
Ради, дано бързо избиват зъбите и да се приключва! Hug

# 546
  • София
Пухи, 99% съм сигурна, че няма да стане с удостоверение за настоящ адрес, за съжаление. Една приятелка така скорострелно сменяха лична карта, че беше изпуснала всякакви срокове.
Иначе за старите данъци, те са си за стария собственик, но ако искате да свършите работа, той моЕ да се запъне и да не иска да ги плати и манджата с грозде станА. А и имаше една драма с познат, дето староя собственик почина, а децата му - емигранти, че май и нелегални в Канада. Беше чудо драма, та тез неща настоявам да се направят Овреме.  Rolling Eyes
Сашкова, сестра ми си купи маса и спалня от Еником М. Доволна е, сега доколко са качествени... Но не пречи да огледаш механизми, все има някакви сглобени мостри. Виж също дебелината на ПДЧ, МДФ и т.н. А и все пак се зареди със здрави, ама много здрави нерви. Нямам познат, на който поне нещо мъъъничко да не са объркали - говоря генерално за всички фирми. Успех и дано вие имате късмет  Peace
Рали, радвам се, че краченцето ти е по-добре. Дано ни се похвалиш скоро, че си здрава!  Praynig
Коте, що така Акулчо? Бързо да оздравява миличкото  Hug
Ради, кучешките са много гадни. То не, че кътниците не са, де  Confused Още ми държи от каката - 4-те кътника избиха с пневмония  Embarassed+ гъбична инфекция от подсичане, всичкото развило се за по-малко от 8 часа  #2gunfire А кучешките избиха и те с много зор, пак не се пропусна антибиотика, ама беше чудо. Черпих в работата колежките, като изби последния зъб  Crazy Бързо да се оправя Алечка  Praynig
Пеперудке, честита ти племенничка и от тук! И бързо да оздравя дребен, че да покориш де що е изпит  Hug
Пина, аз що си мислех, че нета ти го спират малко преди морето?  Rolling Eyes Хубаво лято ти желая и на есен пак тук  Peace
Ла вида, що така посТно?  Flutter
Айде, изпратих каката на езда, Калина спи. А за мен форОм + пералня.  ooooh!

# 547
  • offshore & overseas
Котич, аз по принцип нищо не правя при хрема (това отдавна се знае за мен, ква майкиня съм), но понеже се оплака, реших да дам акъл, как бих постъпила, ако положението стане нетърпимо.

На Люс в момента ѝ растат четири предкътника, като единият вече е почти изцяло пробил, другият се е показал бая, третият е направил венеца кървав, четвъртият съвсем леко е надул венеца. Малко е крива, нощем реве, обаче ние сме свикнали, еле па я.

Вчера забелЕзах, че и кучешките горе прозират вече. ooooh!

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 13:48 от Мяуче

# 548
Здравейте! Нашето детско обзавеждане е от Еником, нямам никакви оплаквания, всичко беше точно и нищо не се е счупило още, като се има предвид че Александра ми е като слон в стъкларски магазин и всичко потрошва, но е тия мебели са и се опънали. Което за мен означава че са много здрави.

Иначе напоследък както вече писах ми е много нервно, напрегнато ми е, нищо не ми се прави, в нищо не виждам смисъл, на моменти съм отчаяна, да не говорим че се чувствам отпаднала и от време на време ме боли глава, която не минава от нищо.. Нощем не мога и да спя, ревливо ми е, абе всички екстри! Обаче тая нощ сънувах един близък, който почина преди две години и половина и който съм се молела да сънувам, само и само да го видя.. И сега хем ми е мъчно, защото го няма, хем от една страна се радвам че най-накрая го видях и си поговорихме, дори успях и да го прегърна. Извинявайте, че ви занимавам с такива неща, но това ме вълнува...

# 549
  • offshore & overseas
Wink

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 15:45 от Мяуче

# 550
  • София
Бръм, Мяу  Hug
В такова състояние подобно, бях изпаднала с каката, тя беше над годинката и се бях видяла в приключение, че и по цял ден седях и ревях. Мъжа ми се беше видял в чудо, мъкнеше ме насила по магазини да ми купува разни неща, макар че бяхме много зле финансово...
Помогна ми честото излизане на разходка и приказки за глупости с приятелки. Опитайте... ако искате, у село Младост съм и мога да го измисля накак си да се видим  Peace
При мен мина от самосебе си  Peace

# 551
Момичета, я, да се стягате! Hug
Всички имаме такива моменти и периоди - погледнете слънцата до себе си - ако не помогне, разсейте се с нещо приятно (макар да подозирам, че ще е нужно повечко разсейване), но бъдете упорити! Grinning

Бръм, специално в твоя случай, бих се зарадвала на подобен сън. Това е една особена горчиво-сладка болка, но я смятам за полезна и разтоварваща. Hug

# 552
Здравейте, мацки!

Чак сега ми остана малко временце да се отчета.

Първо да честитя хубавите поводи, които пропуснах- племенничето на Малвинка, новата кола на Слънчи (май Слънчезарка и още един повод имаше, ама забравих  newsm78) и всички други, които ми изфирясаха от мозъка! Да ви е честито!   bouquet
Да пожелая бързо да се оправят болните, сдуханите и ранените- Ралипо, Бръмби, Акулчо, Алина и всички останали, ако има още такива.  Hug
Със сигурност изпускам още важни неща, но ме извинете, моля!  Hug

Аз бях на ЖК във вторник- всичко е ок. На 24.06 съм на ФМ. Доста се уморих от еднодневния маратон във Варна, но и се поразнообразих доста. Аля обаче никак не слуша. От няколко дни е сууупер инатлива- тръшка се за всичко. В Морската и в парка събираше топките на всички деца и не им ги даваше, сякаш са нейни. Така правеше и с детенцето, на което гостувахме. Никак не ми харесва този инат и тръшкане за всичко. адски е жива и пъргава- само бяга и щурее- абсолютна хала.
Иначе свеки се връща в неделя. Може да ходим до София да я вземаме от летището. Нещо не съм особено развълнувана. В събота пък моят танцов клуб ще участва (и организира) ежегоден фестивал за клубовете за народни хора, та аз ще се включа в организацията по откриването (защото по обективни причини не мога да тропам на състезанието  Wink ). Изобщо около седмица ми се събраха доста нещица за вършене. Главоболие ме мъчи почти всеки ден, ама то от 15-годишна съм така, та не се впечатлявам вече. Общо взето- туй то!  Mr. Green

Хубав горещ четвъртък на всички! Целуваме ви!
  Heart Eyes

# 553
  • София
Да ви кажа аз отдавна съм си за консулт....ама нищо не правя по въпроса. Малки неща ме изкарват от релси, нямам енергия, отчаяна, объркана, тъпча се и много рядко плача ( това не е нормално за мен, преди си плачех за каквото се сетя). Странното е, че не всеки ден съм така. Един ден така, един иначе...луда работа. Отдавам го на това, че живота ми се промени на 180 градуса за 2 години и още се нагаждам Thinking Това със стягането не върши работа..поле падаш още по дълбоко. Радвам се на детето си,  на мъжа си, че сме здрави и се оправяме ама нещо издиша..както и да е..

Бръм, Мяу  Hug Hug Hug

Да ви споделя, че Ясен няма да проговори скоро, но вече се изчервява от гаджето на чичо си Joy Ка то я види започва да гледа в земята, да рови с пръсти и става червен като домат. Поглежда я свенливо и идва да се крие в мен с лека усмивчица. След около половин час се е отпуснал и каката не може и да мръдне без него hahaha Другото което прави е ,че се научи а плюе  Confused Дала съм му шише със сламка и вчера изплю малко вода. Видя, че се смеем и сега само това прави ooooh! Докопа ли шишето идва и започва д ме плюе с най-щастливата усмивка. Днеска съм го преобличала 5 пъти...как можах да се засмея пуууу.

Рали, да се оправяш бързо Hug

Да се оправят по най-бързия начин всички болни Naughty Hug

Танче, браво на вас. Синеочка сигурно е в някакъв период Hug...А пол няма ли бебчо вече Rolling Eyes Mr. Green

# 554
Танче, браво на вас. Синеочка сигурно е в някакъв период Hug...А пол няма ли бебчо вече Rolling Eyes Mr. Green
Ели, пол сигурно другата седмица на ФМ-то ще разбера.

Общи условия

Активация на акаунт