Да почиват в мир хорицата !

Като си помисля,че винаги съм пътувала с тази фирма като съм идвала до София на интервютата за виза. А последния път идвах до София за ФМ и пак пътувахме с нея....

Горките хорица и близките им...
А за журналистите ...
Напоследък всяко нещо се отразява така, по най- безкрупулния начин. И нищят, и пощят вече... дали е минал формален технически преглед автобуса?! Че кое в България не е формално?!
Лечението ни ли, образованието ни ли, или техническите прегледи на колите ни??? Питам........
Жалко за хората, че има и доста млади! 

Най- вече по спортно ходене и качване на стъпала.
Ама го издекламирах...
Вчера в суматохата, докато миОто оправяше документите, съвсем ме забрави и си нямах китка, но се надявам, да се намери адекватна компенсация. Е, снощи ми поръча Кентъки, за да не готвя, та не съм особено разстроена. Много сме горди, че в рамките на 1 ден успяхме да оправим абсолютно всички формалности - нотариус, КАТ, Данъчно и застраховател. 

Дано бързо да се оправяш 

Колкото до журналистите - не ги упреквам, това им е работата. Да дълбаят и да изясняват. Самата аз съм работила около 6 месеца в медия (една кабелна ТВ, която фалира) и всякакви такива неща, случващи се, бяха просто събитие за запълване на новинарския блок. Избори, войни, тероризъм... просто факти. Вярно е, че напоследък са доста агресивни, но явно е нова мода това.
).

Дано ти мине бързо!

хич не му се щеше да става софиянец.
Е сега ние ще берем плодовете на неговата незаинтересованост,защото ако той си я беше прехвърлил като я е вземал,нямаше да имаме никакъв проблем да я прехвърлим.А някой работен ден Светльо,ще трябва да си загуби деня и нервите да търси този непознат за нас човек,че всичко да е като трябва.
Препоръчани теми