Лято, боси крачета, бира в халба голяма, смях от ФЕВРУАРЧЕТО – идилията на мама!

• 32 471
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
  • offshore & overseas
Слънчи, няма проблем, те хората ме знаят колко съм зле. Joy Каляската е супер! Желая ви безаварийно (и бързо, защо не)!

Котич, честит ти стар аватар (ако нема римъ, утрепи мъ)! Да я науча, и аз тва искам, ама нямам си идея как да стане, защото тя видимо се забавлява, а по никъв начин не мога да ѝ покажа незабавната страна (без да я травмирам обаче). Мани-мани!

# 511
Здравейте!  Simple Smile
Моите последни часове с интернет текат, така че да се изкажа като за последно.  Flutter

Слънчи, честито ви возило! Много е хубава и лъскава, кой знае колко много пари сте дали! Да си я карате безаварийно!  Hug
Честита да ви е и годишнината! Пожелавам ви много да се обичате и уважавате!  Hug
Коте, на мен пък този ник по ми харесва! Някак си по- диво е ...  Laughing
Мяу, с циганите трябва много да се внимава.  Rolling Eyes Както могат да бъдат големи приятели, така се обединяват и правят големи бели. По- добре да си нямаш работа с тях!  Naughty
Юхуу, май всичките февруарчета са такива бесове. И аз Ина трудно я опазвам от травми, но какво да се прави, така растат децата.  ooooh!
Ника, и Ина прави опити за трашкане, но... внимава  Joy Пуска се на дупе, и от там нататък леееко си полягва назад, много е интересна.  Mr. Green
Малвинка, честито бебе на братовчедката! Да е здравичко и умерено палавичко!  Hug Весело да си изкарате на кръщенето на Марти. Нагушкай го от Ина!  Hug

Друго, друго...  newsm78 за сега не се сещам. Сега излизаме малко, по- късно пак ще се включа. Хубава вечер, момичета! Наздраве!  Simple Smile

# 512
Котич, честит ти стар аватар (ако нема римъ, утрепи мъ)!
Да те утрепя, ама 'къв аватар те гони, за никове става дума тука! Joy
Колкото до научаването, опитай с емпиричния метод - давай личен пример, обясни как могат нея да наричат и така, знаеш си урока...Късмет! Peace

Пина, мерси за комплиментиту! Hug
А, на таз' биричка и виждам сметката от раз! Как ми се е допило, ако знаеш! Twisted Evil

# 513
Мами, да се оплача...Днес си изкълчих жестоко глезена слизайки от едно стъпало и се е подул. Ходя нормално иначе, не е счупен, но се чудех с какво мога да мажа в моето положение, за да не боли и да спадне отока  Rolling Eyes.

Ако някой се сеща нещо, да сподели, моля  Hug

# 514
  • Бургас
Ради,късмет в конкурса.  Hug

Слънчи,честита годишнина ! Още много по толкова години,изпълнени с обич и разбирателство ! И честита нова каляска ! Пожелавам ви да посетите много красиви места с нея.  Hug Hug

Ходихме днес на разходка из морската и свалихме Димана и тя да върви с нас. То добре ,ама тя не иска нито да я държим за ръка,нито иска да върви в нашата посока. Винаги трябва да е посока ,обратна на тази ,която ние искаме.  ooooh! Гледам майките тука до магазина ходят с децата си,кротко хванали ги за ръчичка, пък аз все с това гюле - количката трябва да мъкна с нас.  Mr. Green Чудя се дали мога да я вкарам в пътя?  hahaha

Чудех се скоро дали да не я подстрижа,ама й са толкова сладки къдричките,че ми се свиди. Може би ако почне да се изпотява лятото ще ги махнем.

Другоо, ,както казва Юху когато е удома Димана мрънка и иска навън ,а като е навън е съвсем различно дете.

Другия месец може би ще идем да видим племенницата Вики и много се вълнувам.

Пина,ммм чудна биричка.  Hug

Хубава вечер !

п.с. Рали , аз съм си правила компреси с риванол , но не знам дали е подходящо?  Rolling Eyes Другото,което се сещам е компрес с начукан лук - много помага! Дано да ти мине бързо !  Hug Hug

п.с.2. Поздрав от Димана и разходката ни днес.  Hug

# 515
Рали, лошо с изкълчването! Съвет не мога да ти дам, но бързо да се оправяш! Hug
Абе, Адашче, как може да е толкова сладка тази твойта щерка, беееееееееее...? Heart Eyes

# 516
  • София
Слънч, честита годишнина, здраве и щастие! Честита ви кола, безаварийно да си се возите в нея, изглежда много добре!   bouquet
Рали, лед в кърпа? Идея нямам, дано бързо ти мине.  Hug
Съни, ама много ти е сладка Диманка, да е жива и здрава!  Heart Eyes И нашия не дава ръка и не ходи в "правилната" посока.  Mr. Green Без количка сме заникъде.  Mr. Green Забелязах, че по-малко се дърпа, ако го хвана не за дланта, а между китката и лакътя - тогава що годе се водим, ама мъчна работа.  Mr. Green
Мяуска, тва пък откъде ви дойде сега.   Twisted Evil Дано бързо да и мине, че с циганите немой се оправи...  Hug

На Максо устата му помина. Иначе и аз го придържам като се тръшка, уж плавно да пада, ама снощи го оставих да видим докъде ще стигне.  Blush Голем звер. Преди малко от обич така ухапа големия, че Бо рева половин час, а през туй време Хапещия много състрадателно го галеше по гърба и викаше: "Оооо-ооо!"  Mr. Green

# 517
  • София
Слънчи, и колата, и децата (барабар с Мяучето  Crazy ) са супер!  Hug И аз качих малко снимки у снимка.бг на дребното, в чест на тез' дет не съм успяла да им досадя във фейсбук с новата (поредната  Blush ) фотосесия.  bowuu

Съни, Диманка е страхотна просто, да не си посмяла да я подстрижеш, просто се разтапям като я видя.  Heart Eyes Какво да ти кажа, аз също пускам Диди да ходи и в резултат по разходките тя ходи във всевъзможни посоки, а аз търча с празната количка след нея. Положителното на тази иначе комична гледка е, че видимо съм отслабнала.  bowuu hahaha

Иначе моето го броя към кротките като цяло.  Thinking Е, мрънка, недоволства и каквото още получаваме там в "пакета" на едногодишните ама и аз на нейно място бих негодувала - не стига, че тъкмо се е научила на малко независимост (да се придвижва сама и да се докопва до разни интересни работи, за нас боклуци), ами и научава, че с тая свобода неизменно идват куп ограничения - не може да се пипа това, не може да се яде онова, "елаведнагатукабеее", не може да излиза на разходка когато на нея ѝ е удобно, трябва да яде, спи и т.н. едва ли не под час, не може да се изкаже като хората - ми това живот ли е?  Crossing Arms

Пинааа, гълтам биричката на екс и си поръчвам още една, мерси!  Hug

А, забравих да ви кажа за двете приятни мании на Диди - 1) да изкачва стъпала - не може и все ме търси да ѝ помагам (аз не се оплаквам, полезно е за Д-то  Flutter ) и 2) да си потропва на народна музика. Второто случайно го открих като я видях да се поклаща (да се разбира танцува) на някаква случайна мелодия. Еми пуснах едно клипче от ютуб - нашата почна да прикляка и да тропа.  smile3539 Па потропах и аз  Crazy(дунавско хоро) и дребната умря от кеф - тропа с мен, киска се, лигави се, голяма забава.  newsm19

Та който иска да отслабва, връчвам му Диди - гонене с количка на свободен електрон, безкрайно изкачване на стъпала и за десерт потропване на хорца - гарантиран успех!  bowuu

п.с. Доникъде съм с писането на моите си неща, но с нетърпение чакам да тръшна дребната и да почета малко разкази на Удхаус, много добре ми се отразява след спорта през деня.  book

п.п.с. Мяуче, съчувствам ти за ромския въпрос, ма не мога да помогна.  Rolling Eyes Рали, на теб също, ама съм сигурна, че с повече почивка и някой друг бабин лек ще си пушка!  Hug Ника, не ти е лесно. smile3560

# 518
Ух, днес само хубави деца показвате - срам нямате!
Чудна Диди! Актриса ще стане, виждам аз... Grinning

# 519
  • София
Юхче, пак добре, че Диди те търси и чака да и помогнеш за стълбите!  Grinning Щото нашия индивидиум /по Мяуска/ си ги качва сам, без мисъл и без никаква страх - докъдето може прав, после се просва по корем и драпа ли драпа. Очи и на гърба ми поникнаха с тия стълби.  Mr. Green
Много е сладка Диди!  Crazy

# 520
  • София
Мерси за комплиментЮтЮ!  bowuu

Ам, Ника, аз малко психоза ѝ докарах на дребната с тез стълби, че по нашите маршрути са все едни разбити и опасни, но за сметка на това начесто, демек изкушенията са почти на всяка крачка. И аз използвах, че е чувствителна на предупреждението ми "Внимавай!" (по принцип много се пази и приема за личен провал случаите, когато се прецака и падне  Crazy ) и тя се научи да ме чака с вдигната ръчичка (при никой друг случай не ми подава ръка, ако аз я помоля да ми даде ръка, тя ми вика "Ненене!" и се дърпа). Естествено ако не пожелая да я придружа, тя почва да недоволства и да прави опити да се справя сама, ама аз съм отзивчива и почти винаги се съгласявам. Flutter

Иначе като ми се тръшне (в лека форма, признавам) единственото, което помага, е просто да я взема като чувал с картофи и да я преместя на друго място, никакви други тактики не помагат. Та така работя за ръце.  hahaha

Абеее,  жив фитнес - клекни, вдигни (12кг.), наклони се, тичай, танцувай, качвай стълби... Като се почне от сутринта, та до вечерта... Отслабнала съм, стегнала съм се, да не ви разправям... Мъж ми почна прекалено похотливо да ме гледа.  Joy Joy Joy

# 521
  • София
Мъж ми почна прекалено похотливо да ме гледа.  Joy Joy Joy
Дан съ увеличат лентичките ти скоро?  Blush

# 522
Рали, това с риванола е за заблюда на врага само, нищо няма да помогне. Единствено компрес с лед и това, което най-много ще помогне е да не натоварваш крака и ако може да го държиш на високо, което означава да лежиш.. което като се има предвид халите, дето ги отглеждаме, е трудн да стане...

Слънчи, честото ви возило и годишнина! И двете да си ги ползвате още дълго и безаварийно (как го измислих)! Mr. Green

Честито племенниче на Малвинка... И не знам дали не пропускам нещо..
Мен нещо ме боли главата и определено ме е хванала депресията, но да видим. Мисля да се боря с нея пък каквото стане.
 Joy > това е за Юхуу. Внимавай да не се окръглиш пак както си отслабнала. Mr. Green
Добре че сте вие да ми вдигате настроението. Grinning

# 523
  • София
Мъж ми почна прекалено похотливо да ме гледа.  Joy Joy Joy
Въх, нИдей, умирГам!  smile3544

# 524
Никич, пак изтрепа рибата, ееееееех!  rotfImbo
Бръмчо, що така депресивно, лятото дойде - дай по-ведро! spoko
Ух, на мен ми стана много криво...чак сега разбрах за автобусната катастрофа... Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт