Лято, боси крачета, бира в халба голяма, смях от ФЕВРУАРЧЕТО – идилията на мама!

• 32 452
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
  • София
ДД!

Взех количка на Ясен. Няма такава радост LaughingАз нямам притеснения на тема педе.. Simple Smile а и като гледам Ясен как налита на млади девойки...млади, млади - моя възраст  Laughing. Той му се кефи защото го хваща с 2 ръце и го бута, колелата тракат и може да се блъска в хора и предмети с тая количка. Още в магазина като я видя и започна да пищи от радост. Та така, първата му искана играчка е количка за бебета  Laughing

Днеска съм като парцал..какво ми става Tired

# 601
  • София
'Брютру!  Hug

Кафенца, шампанско, цветя - да им имам масата!  Mr. Green Ама нищо де, какво пречи да се почерпим? На мен тази дата ми е скъпа, преди 2 години си направих тест за бременност. И така изтръпнах при резултата, че още не ме е пуснало. Blush  Joy

# 602
ДУ,

Юхуу-както винаги страхотно кафе си ни сервирала,Благодаря и Честит ти малак празник...2 години-хем скоро...но в същото време толкова много  Hug Диди е просто невероятна  Heart Eyes

Уф при нас черната серия продължава...Алина вчера не вдига Т и тъкмо се зарадвах и днес сутринта в 6 се събуди с рев,пръц и накрая дрис(2 пъти един след друг и то редичко)като видимо си я болеше коремчето...Аз дадох хидрасек 10мг и Ентеролче и се успокои и заспа пак...Душицата ми малка направо се измъчи.Чудя се този дрис дали е от вируса или може да е от АБ-то и има ли начин да разбера от кое може да е...Направо се чудя да и го давам ли изобщо още това АБ,дали ще и стане нещо ако го спрем на 3-тия ден...  Sad Голяма съм патка онзи ден като го почнах от паниката когато почнах да и го давам съвсем съм изключила да и взема и ПроБиотик...дали пък от там идва проблема с дриса...
Извинявайте че само мрънкам и ви се оплаквам,но вече съвсем се здухах,общо взето сама си гледам Аля и вече ми е едно тежко тежко...да не пък аз да не правя нещо както трябва и да не я глеам добре  Sad

# 603
Здравейте!  Heart Eyes

Съни, мерси, че питаш  Hug. Йони е добре. Вчера сутринта се засякохме в Южния парк със Стефи и Ели и се радвам, че ги видяхме  Heart Eyes.
Ходихме после на авто изложението и Йони беше като Алиса в страната на чудесата  Laughing. Понеже е луд фен на коли, гуми и т.н. (направо притреперва и мисля, че му е ген от вуйчо му, който е главен редактор на сайт за коли и фен на тунинг и т.н  Mr. Green) и там за него беше РАЯ  Mr. Green. Ние и затова го заведохме  Wink. Тича измежду колите като невидял и се чудеше на коя по напред да остави отпечатък от ръчичка  Joy. Отвори работа на хората да си лъскат отново колите  hahaha.
Вечерта го закарахме при нашите в полите на Витоша, за да отидем на кино. Не бяхме ходили от...година и повече. Ако щете вярвайте, но за сефте ходихме на 3Д и много ни хареса. Гледахме Карибски пирати.
Днес до обяд ще мързелуваме и отиваме да си вземем детето, че вече ми липсва  Blush. Хич не мога да го оставям някъде...

Колкото до мен, ами пак ми е зле (и то много) по цял ден, но пак не повръщам. Екстра, която нямах е, че ми се вие и свят, но ще изтърпя, няма къде да ходя  Heart Eyes. В петък бяхме на лекар за първи път и в 6та седмица чухме сърчице! Направо не мога да повярвам! След 2 седмици ме вика пак, за да го чуем още по-ясно  Heart Eyes.

Това от нас засега. Аз се отдавам на спокойствие на маникюр и т.н. женски удоволствия, докато съм "насаме"  Grinning.

# 604
  • София
Ради, не се обвинявай! Дано скоро се отървете от тия болести. Сигурно ти е много трудно на моменти, но и това ще мине. Съжалявам, че няма кой да ти помогне. В някой моменти е толкова важно някой да те отмени, та дори и за смяната на един памерси или пускането на пералня.  spoko

Юхуу, мерси за закуската и честит празник Hug

Рали, голям сладур е Йони. Страхотно забавления сте му спретнали.

На Ясен за сега най-голямата му страст са жените. Какъв ли женкар ще излезе ooooh! Вече нямаме проблем с излизането по заведения, стига да има млади сервитьорки. Ако пък му и обърнат внимание, което винаги се случва, можем да забравим, че имаме дете.

На мен ми е криво Sad Вчера ми беше много отпаднало и само ми се лежеше. С мъжа ми се скарахме защото все иска да каним хора вечер...да сме се разнообразявали. Първо това не е голямо разнообразие за мен, предпочитам да излезем навън, второ къщата ни е много малка и ако се съберем повече от 5 човека става голяма дандания. Ясен се буди и плаче. Не са свикнали да се съобразяват със спящо дете и ми е тъпо да им казвам "по-тихо, не се смей толкова силно и т.н". Мъжа ми започна да ми обяснява как това било единствения вариант да съм излезла от депресия и едва ли не ще ми спаси живота да се изтърсят приятелите му вечерта.  Като му намекна за майка му и баща му, че може да се погрижат за детето, да го гледат и т.н - сменя темата. Иска да влачим Ясен на Рилските езера. Там лифта не е кабинков и не мога да си представя как ще се качим с бебе...дали ще ни пуснат въобще. Казвам му да се обади на техните да ги пита дали ще гледат Ясен за една вечер. Трябвало да идем лично да им се помолим, сигурно цветя и бонбони ще трябва да нося #2gunfire Така ми е писнало от всичко...Извинете, че ви занимавам

# 605
  • София
Ха добър ви ден   bouquet
Юхи, честита ти мини годишнина  Mr. Green
Рали  Hug Почти цялата ми втора бременност мина в описаното от теб състояние - на мен адски много ми помагаше водичка, а в нея изстискано лимонче малко (1-2 ч.л.) или просто вътре да плува резенче лимон. Опитай, ако не помогне, поне няма да навреди   bouquet  Много се радвам за сърчицето, ехх какви емоции прекрасни са това
Колкото до Йони - прекрасен е, а и щом автоманиак го раздава, значи ще влезе и под кожата на тъст си  Laughing
Ел, отчасти твоето миО е прав, че ако си между хора, то ще ти се размине налегналата те тъга. Но проблемът е, че трябва да релаксираш, а не да се сдухваш от слугинаж. Колкото до техните - аз лично не само, че не бих занесла букет/бонбони, ами не бих се и помолила. В крайна сметка, това дете не си го носиш зестра, а е и негово и когато иска да сте само двама, е редно да помисли и за гледачи. Ако ли не - то си сяда на четирибуквийцето и си уплътнявате ежедневието отглеждайки Ясен.  Hug Не се ядосвай, нЕма сми ... Колкото до лифта - може би, ако е в кенгуро, вързан за тати... newsm78
Ради, не си спомням кой антибиотик беше написала, че пие Аля, но при Калина всеки прием е свързан с много газове и яко дрис. Досега е пила 2 бр. Яко биогайа, аз давах не по 5, а по 10 капки (пише на биогайа-та, че ако се предозира не може да ти стане нищо) и пресича. Не спирай на 3-я ден АБ, защото може да добие резистентност, помъчи се поне до 5 дни да го докарате. Ако ака много на често и много водно тогава нали спираме да мислим за резистентност, но ако са 3-4 акания дневно - прецени. Най-добре звънни на педиатърката.  Peace
Във всеки случай, Калина по 7 дни е пиела АБ с дрис, след спирането му всичко сев нормализира и така  Hug

# 606
Слънчи  Hug АБ-то дето давам на Алина е Клацид,давам и пробиотик Линекс бейби от днес както и Хидрасек 10 и Ентерол,обаче....днес поне 10 пъти мия аки-та ...не е много като количество,обаче е редичко и миризливо...Звъняхме на педи-каза да сме продължавали с АБ-то,че дриса бил от вируса..  Tired Направо вече съм тотоално отчаяна...дано скоро му се види края на това чудо щот наистина вече съм адски изтощена и в същото време сърцето ми се къса като си гледам детето така  Sad

# 607
Здрасти!
Юхче, нищо й няма на масата - добре си е! Grinning
Честита ти дата!  bouquet
РадиHug
Рали, ех, че чуден звук е да чуеш това "туп-туп"!  Heart Eyes Дано по-бързо мине периода на неразположение! Hug
Ел, много лошо, че срещаш неразбирателство в половинката! Но се бори за своето и потърси разнообразие! Имаш нужда!  bouquet

# 608
  • София
ДД!  Grinning
Ради, дриса по време на АБ се приема за нормален едва ли не.  Mr. Green Дано бързо се оправи Алята, че се измъчихте и вие. Защо не поискаш /да понатиснеш/ педката за едни по-пълни изследвания на акото - за паразити и микробиология? Вашия случай ми напомня тук на едно съседско хлапе, дрис след дрис месеци наред, измъчиха се хората, пуснаха изследвания всякакви - нищо не откриха и накрая като му избиха зъбаците забравиха всичко.  Hug Сигурна съм, че правиш всичко както трябва иначе и полагаш много грижи за Алина.  Hug

Рали, много се радвам за сърчицето!  Hug За колите съм напълно наясно х2  Twisted Evil за какво говориш.  hahaha Мъжлета, спор няма.  Laughing
Юхче, мили спомени са това!  Hug
Аз теста го пазя, но датата - убий мъ, не помня.
el_P, баси... не е честно към теб, аз ако съм в депресия и всяка вечер ми се влачат гости из вкъщи - най-много да затъна още повече или да ги изгоня и дан съ погледнем скоро.  Embarassed И мъжо иначе много ги, хм... пази техните /от мен/, но обикновено се оправям бързо - като неще да ги викне му казвам, че ще се обадя на Леля Гинче /детегледачката, а моичкият милия знаете колко е стиснат/ и да видиш как бързо-бързо се оправят нещата, ама-ха.  Twisted Evil
На открит лифт не мога да ги кача моите, дори Борис, кво остава за Максим.  Crazy Страх ме е и туй то, то и аз едва се мятам и все имам чувството, че ще се пребия.  Embarassed

Мъжо снощи подстрига Борис нула номер, че с това къпане по два пъти на ден... Дребния има някоя и друга пъпка по тиквето, но и неговият ред иде, на всичкото отгоре косата му се къдри.  Crazy
Сандали не взехме, но вече имаме фотоапарат - този. bowuu
http://www.canon.bg/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_Came … werShot_SX210_IS/
Ся остава някой да му прочете упътването  Laughing или ще си снимаме в Ауто режим и ще си свиркаме  Whistling hahaha

# 609
Ай, честита ви покупка Никич, много снимки да нащракате и с кеф да показвате тука на форумското братство! Laughing

# 610
# 611
  • До Балкана
 bye smile3507
Малееей, душата ми спи, Бо е в кофти период и сънят е мираж!
Всичко изчитам и се вълнувам както за хубавите, така и са кофти моментите, но не мога да пиша. И мен не хвана масовата депресия и хич не ми се диша, да си призная!Обичам ви и ще се включвам по-нататък!
Мауче, има едно младо майче с бебче на почти 4 месеца и има проблемация с кърменето и е много притеснена. Ако си свободна и може да отделиш някоя и друга минутка з аконсултация по скайп, мога ли да те изтормозя??? Ако да, ще минем на лични!
Спорна седмица, момичета, болните да оздравяват и само положителни емоции! Hug

# 612
  • София
Добро утро Simple Smile

Юху, добре, че тия закуски са само на снимки, че не ми се мисли  Crazy
Далче, бързо да минава кофти периода на Бо, да можеш да се понаспиш и да погледнеш с по-ведри очи на живота  Hug
Ради, Клацида е много добър антибиотик и много  ефикасен, премъчете се! Софи по същия начин й избиваха зъбите - зверско разстройство и като избие зъба виноевник - като отрязано с нож.  Peace Дано и при вас се окаже това, търпение му е майката. Но Ника е права, пуснете изследвания на ако, за да не ходиш до ХЕИ, ще ти кажа, че ги правят и в Поликлиника "Младост", бл. 37Б.
Ника, ха честита ви придобивка. Много е готин, ама ми се видЕ мноО сложен  Rolling Eyes
Далче, ако искаш да помогнем дружно на мамчето - пиши тук. Доколкото знам и Понякога е инструктор по кърмене, Мяу ще помогне, ако има време, а и някоя от нас кърмещите моЕ да й помогне със съвет. Нали - не мога и да си помисля да знам колкото Мяу, но ако тя е заета е решение  Hug

Аз пък, да ви кажа, вчера видях Юху и Диди на живо. Много са готини и  двете  smile3534

Хубав ден ви желая, отивам да стягам каката за езда, че като съм го подкарала мотайки се, ще закъснее  ooooh! Приятни разходки!   bouquet

# 613
  • София
Уф, Далче, съчувствам ти! И при нас сън няма. Не ми се мисли ако трябваше и на работа да ходя. Аз не че си нямам работа за вършене, ама мога да поскатая вкъщи.  Blush

Ника, честито фото! Със здраве да си го ползвате!  Peace

Рали, много мили моменти! Heart Eyes

Ел, айде и аз да оплюя мъж ти, много нахално от негова страна да си мисли, че ще бори депресията ти със слугинаж!  Crossing Arms Ти си знаеш най-добре от какво имаш нужда, ние сме с теб!  Hug

Ради, как е днес АлиPraynig

Аз пък, да ви кажа, вчера видях Юху и Диди на живо. Много са готини и  двете  smile3534
Така, така!  pletka И вие сте много готини с Калинчица! Дребната е усвоила една много специфична усмивка, дето не може да ѝ се откаже нищо!  Heart Eyes

# 614
  • offshore & overseas
ДЮ и от мен!

Оставих дребната да спи и сядам да бачкам, обаче нещо не ме лови концентрацията, та реших поне да ви прочета.

Ради, давай пробиотик, не спирай АБ-то и си свиркай. Изведи я Аля на разходка днес поне за час, да видиш, че има разлика.

Ел, ядосах се аз на твоя мъж мноо сИриозно. #Cussing out И моя налиташе да кани гости, в началото кат се роди Калината (признавам, че тогава и аз още имах мерак), ама мноо бързо сам се осъзна, че тая работа не е работа. Joy

Ама и аз не мога да трая той да си се забавлява питейно и ядивно (къвто му е адета), а аз да тичам след децата и чат-пат да ми щракне с пръсти. Ай сиктир! Приемам само такива гости, които искат да играят с децата, при това в подходящо време (подчертано дебело). Такива, които ще ми осерат къщата и ще си тръгнат доволни и щастливи -- твърдо и категорично нье.

Рали, ама направо ти завидях, туй нещо без дете за повече от 2 часа аз не съм го виждАла от 2006-то лето насам. И аз не мога да ги оставям, но и никой не ги ще, еле па и двете накуп, даже собствения им баща се страхува да остане да ги забавлява сам. Е, кажете ми, това на какво прилича?! И после, що съм крещяла... #2gunfire

Всъщност, майка ми ми е обещала някоя неделя да гледат двенките за няколко часа, точно за да идем на кино, обаче още не е дошъл тоя момент явно. А и сигурно трябва да натисна. Тя сама няма да се навие, но с баща ми двамата все ще сколасат.

Аре, спирам с глюпостите!

Далче, дай си скипето на лични и ще видим какво може да се направи. Дано да успея да помогна!

Ние вчера пак бяхме в МакдОналдс (най-вече заради пързалката-тунел), това като бонус към едно доста неприятно, но краткотрайно и без последствия, сджавкване с майка ми.  Rolling Eyes Отсега ме дрънкат за следващата неделя, че даже за събота се водят преговори (дядо ѝ да я заведе).

Никич, честито фото!

Юхуу, изключително сантиментален момент и... закуска! Отдай се на сладки спомени, мене нещо не ме ловят и те, както и концентрацията.

Ненам кво стана, но се олях и ся жгу закъсам, тъй че, изчезвам. След малко ще ви приложа малко снемки, преди да съм се отказала окончателно да снимам.

П.П. Аз и двете ги качвам на лифта и око ми не трепва, само че наистина за Люс нещо като колан или слинг или раница ще се мисли... Тя Калината е много смела що се отнася до екстремни изживявания, не я мислА. Виж, кучетата са мноо по-страшни. hahaha

П.П.1 Ето ги и нашите снемки.

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 11:05 от Мяуче

Общи условия

Активация на акаунт