Взех количка на Ясен. Няма такава радост
а и като гледам Ясен как налита на млади девойки...млади, млади - моя възраст Днеска съм като парцал..какво ми става
а и като гледам Ясен как налита на млади девойки...млади, млади - моя възраст
Диди е просто невероятна 
Голяма съм патка онзи ден като го почнах от паниката когато почнах да и го давам съвсем съм изключила да и взема и ПроБиотик...дали пък от там идва проблема с дриса...

. Йони е добре. Вчера сутринта се засякохме в Южния парк със Стефи и Ели и се радвам, че ги видяхме
.
. Тича измежду колите като невидял и се чудеше на коя по напред да остави отпечатък от ръчичка
. Отвори работа на хората да си лъскат отново колите
.
. Хич не мога да го оставям някъде...
. В петък бяхме на лекар за първи път и в 6та седмица чухме сърчице! Направо не мога да повярвам! След 2 седмици ме вика пак, за да го чуем още по-ясно
.
. 

Вече нямаме проблем с излизането по заведения, стига да има млади сервитьорки. Ако пък му и обърнат внимание, което винаги се случва, можем да забравим, че имаме дете.
Вчера ми беше много отпаднало и само ми се лежеше. С мъжа ми се скарахме защото все иска да каним хора вечер...да сме се разнообразявали. Първо това не е голямо разнообразие за мен, предпочитам да излезем навън, второ къщата ни е много малка и ако се съберем повече от 5 човека става голяма дандания. Ясен се буди и плаче. Не са свикнали да се съобразяват със спящо дете и ми е тъпо да им казвам "по-тихо, не се смей толкова силно и т.н". Мъжа ми започна да ми обяснява как това било единствения вариант да съм излезла от депресия и едва ли не ще ми спаси живота да се изтърсят приятелите му вечерта. Като му намекна за майка му и баща му, че може да се погрижат за детето, да го гледат и т.н - сменя темата. Иска да влачим Ясен на Рилските езера. Там лифта не е кабинков и не мога да си представя как ще се качим с бебе...дали ще ни пуснат въобще. Казвам му да се обади на техните да ги пита дали ще гледат Ясен за една вечер. Трябвало да идем лично да им се помолим, сигурно цветя и бонбони ще трябва да нося
Така ми е писнало от всичко...Извинете, че ви занимавам 
Почти цялата ми втора бременност мина в описаното от теб състояние - на мен адски много ми помагаше водичка, а в нея изстискано лимонче малко (1-2 ч.л.) или просто вътре да плува резенче лимон. Опитай, ако не помогне, поне няма да навреди
Много се радвам за сърчицето, ехх какви емоции прекрасни са това
Не се ядосвай, нЕма сми ... Колкото до лифта - може би, ако е в кенгуро, вързан за тати... 

АБ-то дето давам на Алина е Клацид,давам и пробиотик Линекс бейби от днес както и Хидрасек 10 и Ентерол,обаче....днес поне 10 пъти мия аки-та ...не е много като количество,обаче е редичко и миризливо...Звъняхме на педи-каза да сме продължавали с АБ-то,че дриса бил от вируса..
Направо вече съм тотоално отчаяна...дано скоро му се види края на това чудо щот наистина вече съм адски изтощена и в същото време сърцето ми се къса като си гледам детето така

Дано по-бързо мине периода на неразположение! 

Сигурна съм, че правиш всичко както трябва иначе и полагаш много грижи за Алина. 
За колите съм напълно наясно х2
Мъжлета, спор няма. 
Страх ме е и туй то, то и аз едва се мятам и все имам чувството, че ще се пребия. 

Дано и при вас се окаже това, търпение му е майката. Но Ника е права, пуснете изследвания на ако, за да не ходиш до ХЕИ, ще ти кажа, че ги правят и в Поликлиника "Младост", бл. 37Б.

Приятни разходки!

Ти си знаеш най-добре от какво имаш нужда, ние сме с теб! 

И вие сте много готини с Калинчица! Дребната е усвоила една много специфична усмивка, дето не може да ѝ се откаже нищо!
И моя налиташе да кани гости, в началото кат се роди Калината (признавам, че тогава и аз още имах мерак), ама мноо бързо сам се осъзна, че тая работа не е работа.

Препоръчани теми