Лято, боси крачета, бира в халба голяма, смях от ФЕВРУАРЧЕТО – идилията на мама!

• 32 448
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Добър ден! Hug
Юхуу мерси за кафенцето и закуската!
Рали честито ви сърчице Heart Eyes Много ви се радвам на всички бременелки Heart EyesДано неразположението ти мине скоро Hug
Ники четита придобивка!Ще чакаме нови снимки на младежите Heart Eyes
Ел обясни му на твоя мъж,че имаш нужда от разнообразие,не от слугинстване.Да те заведе някъде,а не да те затваря вкъщи да шеташ !:hug:Кво си пази толкова родителите,нали внучето си ще погледат!
Ради не може ли да смените АБ-то?Дано се оправи душичката Praynig
Ето ви малко снимки от вчерашната ни разходка http://www.facebook.com/photo.php?fbid=236018136414387&set=a … 075594&type=1

# 616
Не съм писала отдавна, ама това не мога да не го споделя, че ме изкарво от релси от радост МАХНАХМЕ ПАМПЕРСИТЕ!!!!
 Стана много лесно и без усилия от моя страна. Малкото ми съкровище се справи само за 4 дни. Сега си пишка в гърнето, а навън явно стиска, защото не дава да я събувам, а си остава суха. Вечер също не се напишква.

# 617
  • някъде тук
Плио,как така за 4 дни бе,много бързо Shocked дай повече инфо как процедираш та и ние да се учим Peace

# 618
pilio, браво на вас! Ти си от майките щастливки  Hug. Радвам се, че толкова бързо и естествено е станало и то толкова рано (поне според мен  Simple Smile)

# 619
  • offshore & overseas
pilio, страхотно постижение!

Само не разбрах, с целенасочени усилия ли е станало, или просто ей така? Grinning

# 620
  • Бургас
Юху,чудно кафенце !  Hug

Ника,честито ви ново фото !Ще чакаме снимки на двамата сладура.

Рали,спомням си как разказваше,че ако имаш девойка ще си разорена от купуване на тоалети. Пожелавам ти го от сърце !  Hug Всъщност,най-важно е да си е живо и здраво бебчето.

Таньорче,все се каня да те питам,спомняш ли в началото на темата как си обменяхме филмчета да гледаме и харесвахме един и същ жанр. Аз лично от възраста отразена в подписа ми филм не съм теглила и гледала.  Mr. Green При теб как е?  Hug

Пилио,браво на Зори.

Пфф,разходите край нямат,сега на съквартиранта телефона се прецака.  Crossing Arms Ще търсим нов.

Хубав ден и успешна седмица на работещите !  Hug

п.с.Мяуче,Пухи ,разкошни са хубавиците ви !

# 621
Привет!
Пух, аз пък не видях снимките и не мога да изакхам подобаващо! Crossing Arms
Пильо, браво на детето! bowuu Щерка ти е вундеркинд някакъв! Grinning

# 622
Съни, а дано, но каквото такова  Grinning Hug Правилно си спомняш хахах  Mr. Green
Слънчи, твоят метод за справяне с гаденето го практикувам и аз и ми помага много. А ако знаете как нагъвам кисело мляко  ooooh!.

Благодаря ви, момичета!  Hug Hug Hug

Пухче, Сиянка е прекрасна чаровница  Heart Eyes

# 623
ДД
 Hug Много сте готини ей,радвам се че ви има...
Слънчи,Ника,и аз мисля че дрис-а специално е от зъбоникненето но естествено няма как да съм 100% сигурна,обаче от както почнаха кътниците и почна и дриса...Спря за малко като избиха и сега с кучешките се започна пак..С разликата че когато излизаха кътниците 5 дни беше зора и излязоха 3 накуп,а сега за 2 седмици мъка със зор изби само 1 кучешки  ooooh!
Иначе днес е една идея по-добре,4 пъти е дрисила за сега,но сега вече е гъсто(като се има в предвид че за нея нормално е по 3 пъти на ден)може би има надежда за оправяне...
Иначе за излизането-извеждам я зад блока където няма деца,че знам ли заразни ли сме или не...
Пробиотик и давам от вчера Линекс Бейби и АБ реших 5 дни да го давам...

Искам да поздравя pilio за победата над памперса(ние сме далеч от такава)...
Ника-честито ви Фото,много прекрасни моменти да запаметите с него!
Мяу-теб вече ще знам къде да те търся в неделите...на пързалката с тунела  Flutter
Хайде това за сега от мен,лек ден желая

# 624
Здравейте!

Съвсем ви изпуснах края- от 3-4 дни не съм пипвала компа... Аля вдига висока Т в продължение на 24 часа и после- край! Все едно не е било... Веднага след нея аз се разболях- ниска Т, глава, нос, гърло... Бях като разглобена, два дни лежах. Сега съм малко по-добре, но не съвсем...  Sad
Посрещнахме свекървата снощи. Да ми е честито!  #Cussing out Донесе шоколади, армагани, летни дрешки за Алекс, но веднага започнах да се дразня от лигавенето й с Алекса. Как ще търпя, не знам....
Да се похваля и че моят клуб спечели първа награда на Втория национален фестивал на клубовете за народни хора "Капанска китка" 2011- Разград. Беше чудесно разнообразяване на деня за мен да участвам на фестивала, макар и само в организацията, но за жалост вдигхнах Т точно на събитието и не дочаках решението на журито и награждаването.

Иначе да почерпя с тематична торта, че от днес си имам брат- висшист.

Взе си държавния детето с две специалности в НСА- "Културизъм и фитнес" и "Методист по физическа подготовка към МВР и БА". Много се радвам! Паралелно и аз го завърших, защото все му пишех разни реферати и доклади.  Mr. Green Ама все пак съм горда кака. Дано и скоро да си намери работа!

Ралинко, радвам се, че сте чули сърчицето на малкото човече! Дано отмине скоро неразположението ти!  Hug
Хубав ден на всички!

# 625
  • София
ДД!  Grinning
Танче, честито на брат ти!  Hug Бързо да ти минава на теб, Алята предполагам, че вече е съвсем наред?  Hug
Ради, има и такива дечица - с всеки зъб някакъв здравословен дискомфорт.  Peace Хубавото е, че зъбите трябва да станат само 20.  Mr. Green Канех се да те питам - какво стана с онова хлапе с глистите? А иначе мисля, че 5 дни АБ са малко, днешните бактерии май-май искат по 7 дни пиенье, да не ги направите резистентни. най-добре се консултирай с педката де.  Hug
Слънчо, ми сложничък и на мен ми се види този апарат, ама мъжо си го избира, 3 нощи не спа за да чете ревюта, хак да му е.  Whistling И други кусури му намирам аз лично, ама си трая, щото се разбрахме да си поделим една кръгла сума - той си взе апарата, аз ще си накупя парцаляци и никой да не гледа в канчето на другия.  Laughing
Пухче, прекрасни сте!  Hug
Мяуска, чунни дъщери имаш! И Халята ли вдига Люс?  Mr. Green Ей, все му се карам на Борис да не вдига Максо, ще се изсипят тия деца. Twisted Evil
Пильо, я сподели опит!  Grinning Поздрави за постижението!

Тъй, аз съм  с двете хлапета, иначе по план-график Бо трябваше да е на градина. Обаче каза, че го боли пишката и го оставихме вкъщи, пуснахме и стерилна урина, да видим ще излезне ли нещо. Сега спят, а аз си пия кафето. По този повод - Юхуу, много готини картинки постваш, не те е срам!  Laughing

# 626
  • София
Здравейте,

напоследък взех да посещавам по - често форума Mr. Green

Рали Честито сърчице, направо ти завиждам! Искам и аз! Hug

Ради Дано да мине бързо вече болестта, не се тревожи толкова Марти миналото лято имаше доста време разтройство, поне 2-3 седмици и си мина само. Сигурно от зъби. Hug

Ел Какво да ти кажа, лошото е че повечето мъже не разбират за какво става дума. Просто гледат през други очи. Ти както си в депресия точно да сервираш на гости ти трябва!  Stop   Аз спрях да се дразня вече, не чувам което не ми харесва.. ина4е ще се стигне до  #2gunfire

Ника Честит ти апарат! Само хубави моменти да запе4атвате и по често Simple Smile!

Танче честито дипломиране на брат ти! Вече не се дразня и на свекърите, свикнах, аз ги викнах да гледат детето и ще си мълча.. Още малко живот и здраве зимата да тръгне детето на ясла. Но те разбирам прекрасно много е дразнещо!.

Мау Принцесите са страхотни! Heart Eyes

Марти сега е кисел леко, защото му избиват сума ти зъби накуп, но ще му мине. Чудя се така обринат дали ще мога да го водя на море, а не ми се иска да го оставя. Искам да го взема с нас! Всеки лекар казва разли4но! Сега ще ида при хомеопата да ми даде хап4е за обриването от слънцето.

Хубав ден Ви пожелавам!

П.С. Пухи страхотни сте Simple Smile Забравих да ви кажа  Blush
Пилио как успяхте, моето дете не иска да чуе за гърне , камо ли да седне отгоре

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 15:14 от Sashkova

# 627
  • София
Юхуу, много готини картинки постваш, не те е срам!  Laughing
Ааайде тогава на следобедната закуска!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Танче, честит висшист в семейството!  Peace А ти по-полека!  Hug

Мяуче, Пух, страхотни са ви девойките!  Heart Eyes

Още нещо щях да пиша...  newsm78

# 628
  • София
Ама Юхиииииииииии, давай го по-полека. Лиги ми потекоха...  Crazy
Танче, овладя ли температурата? Бързо да оздравяваш, че чакам да кажеш пола. Брех, вече нямам търпение и за трите ви - теб, Теди и Рали.
Рали, а на теб най-искрено ти желая момиченце. Няколко бабешки мнения на темата пол: Ако налиташ на сладичко, ако ти се поразреди окосмяването, ако не можеш да погледнеш портокалов сок - начи било момиченце.
Ако, обратното, налиташ на соленичко, кефи те портокаловия сок - било на момченце.  Mr. Green Тооокова ми се иска да ви се сбъднат желанията за пол  Praynig
Танче, ха честит ви вишист!   bouquet  Дано да си намери мечтаната работа!
Сашкова, недей завижда, само кажи - ако трябва Юху да праща пчеличка  Mr. Green
Колкото до слънцето - при Калина има благотворно влияние върху АД. Разнася се много бързо, така че аз съмнения в този смисъл нямам. По-скоро съм притеснена, че не знам как ще е с яденето, ама да видим. Ако на миОто му дадат отпуск, ще го мисля. Във всеки случай, без децата си аз самата не искам да ида на почивка, макар че по-точното е "почивка" с двете, та те разбирам напълно!  Peace
Цитат
Слънчо, ми сложничък и на мен ми се види този апарат, ама мъжо си го избира, 3 нощи не спа за да чете ревюта, хак да му е.  Whistling И други кусури му намирам аз лично, ама си трая, щото се разбрахме да си поделим една кръгла сума - той си взе апарата, аз ще си накупя парцаляци и никой да не гледа в канчето на другия.
Оф, слава Богу, че и на теб ти се вижда сложен, че се притесних, че явно съм много тъпа  Laughing Явно си е сложен  hahaha Поздравления за подялбата - желая ти да намериш много и желани парцаляци. А понеже не разбрах за себе си ли търсиш сандали или за децата, ако е за теб - има яки намалени в Сити Пойнт-а на Пътеките, има и готини чехли, понамалени са, аз си взех в неделя едни изцяло кожа за 65 лв.
Пухи, Сисето е прекрасна  Heart Eyes Оф, мноО сложно с гледането на бебешки снимки - Калина като ме види, че гледам друго бебе и реве  Shocked, а на живо няма проблем.  Rolling Eyes
Мяу, ще поен-тя - прекрасни са ти и двете кукли  Heart Eyes
На всички ви - леко зъбоникнене!
А за протокола - Софи разняся Калина непрекъснато, вдигнах ръце  ooooh! Калина и тя опитва да вдигне Софи, към момента е пълен абсурд да успее  hahaha
Айде, хубав ви следобяд, че нещо чувам тръшкане и рев  Crazy

# 629
  • София
Ralipo, честито ти  тупкащо, малко сърчице, колко хубаво е че ще има още едно бебче в редиците Hug , нашият татко по принцип вече се нави за второ, ама още го притеснява  финансовата страна на нещата и как ще мъкнеме две малки деца между Бг и Мк, ама мисля или по скоро се надявам че и това притеснение скоро ще му мине.

Ния иначе е станало голямо диване, катери се навсякъде, почна се с тръшкането, но за сега успявам да го овладея, дано не стане по-зле.

поздрави на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт