Лято, боси крачета, бира в халба голяма, смях от ФЕВРУАРЧЕТО – идилията на мама!

• 32 133
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Коте пише , 4е може 160х200 Simple Smile Но е даден пример с разширение гиф:) И аз реших, 4е трябва да е гиф! Ще опитам с по малка! Мерси!

# 646
Само пример е. Някъде пишеше кои са разрешените формати. Моята е в .PNG. Wink

# 647
  • York
Дива котка, коя я мъчи бре?  Laughing Тя си ходи из къщи по без памперс просто. Да не мислиш, че ми е цел в живота. Дразни ме факта, че се изнуждава на 10см от гърнето, и после ходи да си играе с него  Laughing
До Октомври месец все пак трябва да има напредък  Thinking

# 648
Дразни ме факта, че се изнуждава на 10см от гърнето, и после ходи да си играе с него  Laughing
Сладурана! Joy
До октомври има много време - със сигурност ще има напредък!  Peace
Дотогава и аз смятам да съм въвела гърнето като домакински уред. Grinning

# 649
  • София
Изнервих се.. с н ищо не ми разрешава, а я намалих на 100х72  #Cussing out ще се занимавам от нас пууу елементарно нещо е ....

# 650
Махането на памперса стана целенасочено. Първо в къщи я оставях по гащички и я слагахна гърне през 30 мин или когато тя се съгласи да седне. После забелязах, че памперсите и са сухи след разходка и почнах и навън да я извеждам по гащички. Даже и нощтния памперс махнахме. Но заслугата е на детето. Моята е само, че от 5 месеца я слагам на гърне като я преобувам и така като дойде момента за махането на памперса, Зори знаеше какво се очаква от нея.

# 651
 #Cussing out #2gunfire smile3516 smile3515 smile3511 smile3513 smile3514 newsm61 smile3512 smile3543 Ill yu5
Не ми стигат иконките да си излея негативните емоции... Алето е със сополки и кашля, дави се от секрета, моят синузит е супер зле, гърлото- също, свекърва ми е ужасно нетактична и буквално ми навлиза в най-личното пространство, докато съм с детето си (вре ми се в ръцете да милва Алята, докато аз я гушкам и просто ми диша в лицето), понякога си прави оглушки какво казвам аз, че трябва да прави Алекса и я мъкне където и когато на нея й скимне, говори й като на полу-идиот и се лигави до Бога.... Ще гръмнаааааааааа!  newsm61 Или ще гръмна някогоооо!  #2gunfire

Пилио, браво за пампито! Мисля и аз другия есец да опитам, но напоследък нямаме големи успехи с гърнето, та да видим...

Простете, че ви натоварвам, ама няма на кого друг да споделя...  Hug

# 652
Танче, пращам ти много положителна енергия и голямо гуш за малката! Hug Hug Hug

# 653
  • offshore & overseas
Пилио, прощавай, ама аз мисля, че заслугата е предимно твоя (та ти си го описала много ясно!), детето само нямаше да реши да сяда на гърнето, нито пък щеше да се сети какво да прави там, за създаването на навик пък въобще да не говорим. Социалните умения, и въобще социално приемливото поведение, не са ни вродени, то се придобива чрез усилия и понякога горчив опит. Не че има значение, де.

Вече друг е въпросът, че има деца, които няма да възприемат „учението”. И аз дълбоко подозирам, че моето ще е от по-трудните ученици. Mr. Green

Понякога, защо ще мъчиш малката маймунка? Зарад яслите ли? Не знам при вас, но тук няма такова изискване (да пишкат и да акат на гърне). Даже напротив, аз лично съм чувала, че в яслите ги учат на гърне.

Виж, вече за ДГ има, там трябва да могат да се изхождат на тоалетна, затуй Халята на бърза ръка я научих какво, що и къде.

Наистина, за който не знае и не го е изпитал, така се започва, с елиминиране на памперса (и търчане с парцала и обиране на барабонки из парковете) първо през деня, а после и нощния. Но нощния памперс се сваля след три седмици сухота (това е с три удивителни). Аз наруших тва правило и доста си изпатих, но... минало-бешело.

Обикновено около месец след сваляне на памперса нещата са овладяни, това при по-инатливите дечурлигИ, а при по-послушните, като щерката на Пилио, става за дни, обаче, както тя е отбелязала, всичко си иска подготовката.

Простете за лекцията, дето я изнесох, и то пред толкова втори майкини. Blush

Ама днес имах нужда да се изкажа някъде, защото ще се пръсна, първо -- ГОРДОСТТА ми ме сломи и сега страдам, второ -- превеждам един текст с автомобилна тематика и... бляк...

Танюша, съчувствам ти - има хора, които просто ни дразнят и това си е. За жалост няма друго спасение, освен да ги избягваме, или пък да се примирим със задушаващото им присъствие, особено ако е временно. Ти си такава душичка, а сега и бременна, предполагам колко ужасно се чувстваш... Дано по-бързичко да минат тия месеци за теб!

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 17:00 от Мяуче

# 654
  • някъде тук
Танче,прегръдка и от мен HugПредставям си колко ти е гадно  Tired бързо да ви минава и на двечките с Алето  Praynig Hug

Пилио,поздравления ,супер си се справила с памперса Hug
И аз мисля да  се пробвам  Peace

# 655
  • York
ТаняHug

А относно памперсите - още от зимата бях решила като дойде лятото да правя постъпки за премахването им. Дойде лятото и започнахме  Wink

# 656
# 657
  • София

Танче, сигурна съм, че някак ще привикнете със свекървата!  Peace Все пак си пази нервичките!  Hug

Чета с интерес за махането на памперсите при вас. Диди е далеч от този етап. На гърнето сяда, но няма акъл да вдене за какво се използва. Здраве да е. В яслата ще са с памперси на първо време. Иначе и аз ще я пускам от време на време да ходи из къщи без памперс, ей така, хем да ѝ олекне малко, хем да види кво е.  Peace

# 658
Добро утро Hug
Юхуу прекрасен изглед!Чак ми се прииска там да си изпия кафето!
Таничка голямо гуш мила Hug Hug HugДа оздравеете с Алето,пък дано другото се нареди и свеки да разбере какво може и какво не Hug
Вчера не заведох Сиянка на ваксина,засега е добре и утре сигурно ще я заведа.
Мъжа ми отиде на профилактични изследвания на сърцето,че нали си има проблем с него и док се е усъмнил в нещо,сега чакаме да видим какво е,като излязат изследванията Confused

# 659
  • София
Момичета, някой може ли да ми препоръча детска очна клиника, гледам има и частни и в Александровска болница, ама не знам къде са добри, на Ния едното оче и бяга настрани, мислех че с порастването ще се оправи, но не, особено когато е сънена много и личи, поне аз го виждам така и реших, че е време да я заведа на лекар.

Hug

Общи условия

Активация на акаунт