Лято, боси крачета, бира в халба голяма, смях от ФЕВРУАРЧЕТО – идилията на мама!

• 32 124
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Добър ден!

Таньорке, не се ядосвай мила, няма сми! Предполагам, че Алекса е липсвала на свекърва ти и затова сега малко повечко й се лигави, но ще влезе в релси. Ти гледай да не се ядосваш, а ако можеш - някак си го играй как не ти е добре, попрехвърли й домакинството, а ти ги гледай Аля и тя като е заета, няма да може много да се меси във възпитателната си дейност. А ако иска да си говори колко те мързи, не шеташ и т.н. Аз така бих се опитала да превърна дефекта в ефект  Blush
Съни, много ми е неприятно да прочета това  Confused Каката съм я водила в Александровска, доколкото знам, там са най-добрите детски очни. Ако има някакви нужди от операции, знам, че там и извършват такива. Та в този смисъл, аз бих завела Калина там, ако ми се наложи да се консултирам.  Rolling Eyes Стискам палци всичко да е наред и просто на теб да ти се привиждат някакви работи (водих каката, защото лявото й око изглеждаше много по-малко от дясното и сякаш главата й беше крива. Докторката ми се изсмя тогава, показа ми как е наследила моята асиметрия, прегледа я детайлно и нея и малко мен). За това имах само направление от ЛЛ, никой не ми е искал и стотинка.
Юхи, таз масичка ако заседна на нея  Whistling и кран не мож ме повдигна  Grinning
Понякога, не знам какви са изискванията на варненските одз-та, но в софийските си ги учат на гърне, навити са съвместно да сваляме памперси, та ако е заради ДГ, то аз не бих си давала особено зор.
Пилио, браво бе мацка!   bouquet Калина още не знае за какво служи гърнето  Mr. Green
Мяу, изнасяй си лекции, на Софи памперса й го свалиха лелите в яслата. С Калина вероятно, ще трябва да се справям сама.  Rolling Eyes
Сашкова, ха дано да си се справила с аватара!  Hug
Сутринта най-после с Калина ходихме да видим как язди кака. Брях, ама тя била мноО дОбра станала. Разбира се, Калина писнА да се вози на пони, питаха ме моЕ ли на дребна порода кон да я качат, че бил по-кротък, а тя мъничка - качих я. Голям кеф, едвам я свалихме.  ooooh! Ама и аз с деца на баня съм тръгнАла. Казаха ми, че и за мен имало кон, рядко го извеждали, но ако искам да яздя и за мен ще го оседлаят, въздържах се обаче, па макар и трудно.  Mr. Green
Много яко там в тази конска база на Борисовата, голяма обиколка с пони/кон - 3лв, видя ми се съвсем приемливо. Треньорските часове вече са по-скъпи, но сестра ,ми й плаща на Софи коньовете и не знам цени.
Хубав ден ви желая, че Калина подлудЕ!

# 661
  • София
ДД!  Grinning
Танюшке, голямо гуш от мен, дано скоро се поразсеят облаците и най-вече да сте здрави!  Hug

Съни9, аз съм водила Борис при Д-р Алек Топов, координати му нямам, но предполагам, че из нета ще се намерят. Не мога да ти го препоръчам на 100% обаче, защото съм си водила детето профилактично, не е имал проблем и не знам как би се справил с вашия случай.  Hug Иначе внимание обръща, изслушва, насоки дава, но пак ти казвам, че не го знам с проблемите как се справя.  Peace

Слънч, заинтригува ме с тая конска история ти.  Thinking На Максуел 100% ще му хареса, но ми е по-интересно как би реагирал Бо. Къде точно е това?

Пустото гърне...  Embarassed за бой съм аз.  Embarassed Максуел е ацки схватлив, еле па ако види батко си седнал на гърне - веднага ще иска и той да сяда. Вече мисла е крайно време да се запознае детето с гърнето и да видим докъде ще стигнем, иначе има поле за действие, той е добър ученик.  Laughing
На Борис урината му излезна напълно чиста, ще мажем външно пишока с гентамицин и от утре е на градина, очевидно никакво сериозно възпаление няма.  Grinning

# 662
  • София

Слънч, заинтригува ме с тая конска история ти.  Thinking На Максуел 100% ще му хареса, но ми е по-интересно как би реагирал Бо. Къде точно е това?

Ники, ако ти стиска с двамата с метрото е много удобно. Има табела, входа е горе-долу срещу БНР.
Лично мнение: Бо ще е като хипнотизиран. За работа с треньор, мисля, че искат навършени 5-6 годинки, а за пони - 1 г и 7 м, но Калина на 1 г и 5 м ми казаха, че няма никакъв проблем. След като мине урока, позволяват да погалиш кончето, аз също я погалих Бети, много е сладка. Носех бучки захар, понечих да ги дам на треньора, ама той вика - що не я нахраниш ти, много е гот. Та храних Бети с бучки захар  Mr. Green Позовляват ако ти стиска да погалиш всеки кон, там има 10-ина. Включително и един състезателен, много е красив!  Heart Eyes Иначе може да носиш моркови, ябълки, бучки захар и солети да храниш. Казаха, че може и сено, но не допускам да помъкнеш бала сено  Laughing

Метрото е направено супер удобно с количка, има асансьори навсякъде, та не е проблем. Ако Бо е хипнотизиран, знам, че организират и детски рожденни дни, Софи ме беше ядосала много баш тогава, та пропуснахме. НО за именния ден ако слуша, моЕ и да се замисля за нещо такова. При детския рожден ден може да се внесе торта, почерпки и т.н., а атракциите за децата са разходка с пони/конче/голям кон (в зависимост от възрастта). За малките деца (като Калина и Макс) искат ако не те е страх да го придържаш на седлото, а ако те е страх -  едната от служителките го придържа. Видя ми се безопасно, честно казано, обиколката трае около 5- 6 мин.  Peace

# 663
  • offshore & overseas
Понеже се разрових, ето, ако някой се интересува от цените:

Конна база на Спортна София, цени

Аз също се замислям, дали да не заведа Калина и Люси.

# 664
Аз ли съм зле с цените или 300 лв. за езда ми се виждат много, да му се не види... Shocked
Иначе и Моника искаше преди някой и друг месец да ходи, когато имах неблагоразумието да я кача на кон в НДК. ooooh!

# 665
  • offshore & overseas
Аз не обмислям езда, а само раСоТка с пони за 3 лв. Mr. Green

За гърнето щях да допълня, че тя Люс мноо добре знае за какво се използва, даже ми го носи и вика „Аки!” или „Пиш!” (същото скандира и когато кака ѝ седи на него, както и когато ѝ сменям пампото, както тя го нарича). Ама а накарай я тя самата да седне на цокалото - никогаш! Тва водолеите били зверски инати ммк му! Whistling

За детски офталмолог и аз бих препоръчала който и да е в Александровска, мисля, че туй беше бившето МА, даже и направление може да се ползУва евентуално.

Последна редакция: ср, 22 юни 2011, 17:11 от Мяуче

# 666
Да, бе, Мяу, ей ся нарамвам дечурлигата, качвам ги на метрото и марш накрай София за 5-минутна раСоТка! Ай, без мен! Naughty
Смелчага си ти! Joy hahaha Joy

# 667
  • offshore & overseas
Е, как на края на Сф, бре, то си е баш у центъра, в Борисовата градина, до стадион В. Левски точно. Ти туй верно ли го имаш за накрай Сф? Shocked

Имах предвид да идем с метрото дотам, което също е кеф за моите бебета, или пък разходка до парка и после из парка (който инак недолюбвам, но зарад децата ще се жертваме, няма как).

# 668
Ако ти кажа, че всичко на повече от 500 метра диаметър от дома си възприемам за "накрай София", ще ли ми повярваш? Laughing
Какво направи с автомобилните текстове? Hug

# 669
  • София
Слънчо, мерси!  Hug С метрото е трудна работа при нас /иначе спор няма, че е помислено - асансьори, ескалатори и релси за количка/, но Максуел го е страх и врещи, та ни чуват и на лифта.  Embarassed Та ако решим ще трябва и съпружеското тяло да го водим с нас, та да не го изживявам аз тоя срам за пореден път сама.  Laughing
Кон иначе не бих хранила, не обичам да ме ближат животни.  Blush

Пф, днес с мъжо зарязахме децата и за няколко часа се поразходихме сами. Ми през цялото време за тях си говорехме, накрая се спогледахме и се разхилихме.  Laughing Иначе имало живот и извън дома, брей.  Flutter

# 670
Eййй , това Бети е "на Стоян кончето"  Naughty Laughing добре че не може да чете че ще опищи света, ако разбере че не е САМО негова  Mr. Green Като сме в София едно от първите неща дето правят с дядо му е да ходят да язди Бети и тук обяснява на ляво и на дясно как в София си имал Кон дето си бил само негов и често ме пита не може ли да си я вземем да си я гледаме тук на поляната пред входа да й построим къщичка Joy Та значи Бети била всеобща любимка.
 Аз да ви кажа , върти ми се една идея в главата да кача мойте двамата на Влак Thinking, как мислите много ли ми е ненормална идеята  newsm78 Искам като се приберем да отида за пет дена на Сндански, но плановете на кандидат шофьорите ни не си съвпадат с мойте, всички могат в петък или в неделя да ни закарат пък аз искам да отида през седмицата иначе престоя ми става или твърде дълъг за сама с двамата или твърде кратък. Вярно че и автобуса е алтернатива, но от сто години не съм се возила на влак и си мисля че ще е изживяване и за мен и за децата, само мааалко ме е страх да не е прекалено гадно изживяване. Някой возил ли се е скоро на влак да сподели опит?

# 671
# 672
  • София
Добро утро!
Боже, таз конска история направо...  Laughing
Иначе Софи си тренира езда, с треньор (бивш състезател, по мое мнение доста симпатичен е единия, другия не съм го виждала). С Бети, обаче, май ще се разделят, защото искат да я качат на голям кон. Не разбрах на кой точно, но всичките са много красиви  Heart Eyes
Роро, иначе и Софи има намерения да я прибираме Бети, но в нейната детска стая  hahaha Там има един плюшен, но Бети би ми дошла леко в повечко Mr. Green
Ники, и с кола има къде да се спре, ей го паркинга на Борисовата градина  Sunglasses Аз с грАдския транспорт с дете пътувам крайно по изключение. По всяко време е имало места, та ако решите - палите каляската и сте готови. А Бети я храних като държах салфетка, и тя си ядеше захарчетата от салфетката и аз само се суетях да не я глътне (изтрещяла майкиня, к'во да прайш)  hahaha
Само забравих да напиша. Ако искате обиколка с пони - няма обезопасяване - в сми един води кончето, а ти си държиш детето. Ако обаче решите с треньор на манежа да се учи, тогава детето се инструктира как да седне, какво да прави, дава му се специална каска.
Малии, тия така ги изрекламирах, поне да вземат да опростят няколко посещения на Софи  Crossing Arms
Юху, благодарско за кайвенцето!   bouquet
Роро, ако искаш да се возиш на Бг влак.... аз бих размислила за някаква супер кратка дестинация. Виж в Австрия, няма да е проблем, според мен. Бг влаковете са меко казано трагични като състояние, Софи ме работи да я кача, ама май най-много да се навия за 30 мин дестинация София-Банкя.  Rolling Eyesю
Оставям ви и ви желая хубав ден и приятни разходки!   bouquet

# 673
  • До Балкана
 newsm51
Пу аз спасявам тоз младеж, който се дави в кафенцето и го прибирам на топло в търбухчето! Blush

# 674
  • София
ДУ!  Grinning
Слънч, на нас тренер не ни трябва, щото Бо така или иначе няма да даде чужд човек да го пипне и ще се вкопчи да го придържам аз. Абе яко ще е, сега мъжо има много работа, че започнаха да въртят отпуските, ама като се освободи и сме там.  Hug
Ро, и аз съм си мислела, че ако се наложи да пътуваме някъде повече от час, бих предпочела влака - могат да станат да се разходят без да пречат. Не знам какви са влаковете в посока Сандански, пътувала съм с влак преди години от друг град, и влака беше много хубав и чист.  Peace
Юху, Далче  Hug

Забравих да ви кажа, че мен пък вчера ме ваксинираха.  hahaha Всички набори, завършващи на 6, подлежат на ваксиниране тази година.
Днес съм с едно дете и без мъж, леле рахатлък. Crazy Ся пия едно дъълго кафе, а Максо гледа Бон Апети в захлас.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт