Таньорке, не се ядосвай мила, няма сми! Предполагам, че Алекса е липсвала на свекърва ти и затова сега малко повечко й се лигави, но ще влезе в релси. Ти гледай да не се ядосваш, а ако можеш - някак си го играй как не ти е добре, попрехвърли й домакинството, а ти ги гледай Аля и тя като е заета, няма да може много да се меси във възпитателната си дейност. А ако иска да си говори колко те мързи, не шеташ и т.н. Аз така бих се опитала да превърна дефекта в ефект

Съни, много ми е неприятно да прочета това
Юхи, таз масичка ако заседна на нея
и кран не мож ме повдигна 
Понякога, не знам какви са изискванията на варненските одз-та, но в софийските си ги учат на гърне, навити са съвместно да сваляме памперси, та ако е заради ДГ, то аз не бих си давала особено зор.
Пилио, браво бе мацка!
Калина още не знае за какво служи гърнето Мяу, изнасяй си лекции, на Софи памперса й го свалиха лелите в яслата. С Калина вероятно, ще трябва да се справям сама.
Сашкова, ха дано да си се справила с аватара!

Сутринта най-после с Калина ходихме да видим как язди кака. Брях, ама тя била мноО дОбра станала. Разбира се, Калина писнА да се вози на пони, питаха ме моЕ ли на дребна порода кон да я качат, че бил по-кротък, а тя мъничка - качих я. Голям кеф, едвам я свалихме.
Ама и аз с деца на баня съм тръгнАла. Казаха ми, че и за мен имало кон, рядко го извеждали, но ако искам да яздя и за мен ще го оседлаят, въздържах се обаче, па макар и трудно. Много яко там в тази конска база на Борисовата, голяма обиколка с пони/кон - 3лв, видя ми се съвсем приемливо. Треньорските часове вече са по-скъпи, но сестра ,ми й плаща на Софи коньовете и не знам цени.
Хубав ден ви желая, че Калина подлудЕ!

На Максуел 100% ще му хареса, но ми е по-интересно как би реагирал Бо. Къде точно е това?
Иначе може да носиш моркови, ябълки, бучки захар и солети да храниш. Казаха, че може и сено, но не допускам да помъкнеш бала сено 
Искам като се приберем да отида за пет дена на Сндански, но плановете на кандидат шофьорите ни не си съвпадат с мойте, всички могат в петък или в неделя да ни закарат пък аз искам да отида през седмицата иначе престоя ми става или твърде дълъг за сама с двамата или твърде кратък. Вярно че и автобуса е алтернатива, но от сто години не съм се возила на влак и си мисля че ще е изживяване и за мен и за децата, само мааалко ме е страх да не е прекалено гадно изживяване. Някой возил ли се е скоро на влак да сподели опит?
Аз с грАдския транспорт с дете пътувам крайно по изключение. По всяко време е имало места, та ако решите - палите каляската и сте готови. А Бети я храних като държах салфетка, и тя си ядеше захарчетата от салфетката и аз само се суетях да не я глътне (изтрещяла майкиня, к'во да прайш) 

Ся пия едно дъълго кафе, а Максо гледа Бон Апети в захлас.