Лято, боси крачета, бира в халба голяма, смях от ФЕВРУАРЧЕТО – идилията на мама!

• 32 077
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
 smile3507
Ей ме и мен,завърахме се предсрочно от вилата.Явор ми изкара акъла през ноща и баща му дойде в 23:30 да си ни прибира.Вдигна Т 39,4-5 и няма сваляне ,нито нурофен,нито хексалгин ,нищо... Tired .Докато чакахме баща му почна още да вдига и отнесе 2 сеанса с мокар чаршаф,сърцето ми се скъса .И така в 2 ч. кацнахме в Токуда ,където ми взеха 40 лв. за да ми обясняват ,ами май му е червено гърлото и има налепи,ама май няма ,ама ухото му е червено  Close .Цяла нощ е я с 38 Т, я 39 ,3 едва седя вече.Ще го водя при педи в 12 .
А на вилата няма нито аптека,нито нищо.Най-близката болница е в Дупница където няма дежурен педиатър,голям кошмар изживях момичета  Cry .
Ние за малко да махнем памперса на вилата,първия и втория ден нито веднъж не се напика,казваше си ,ама след това се изнерви и само да му сваля гащите и реве в ужас.Здраве да е ,по нататък пак ще пробвам  Peace

# 691
  • offshore & overseas
Аре, да драсна два реда и аз, данмъ забрайте!

Мики, кош-мар на куб!! Дано да е било нещо инцидентно и да се размине без последствия!! Hug

Никич, какво е туй чудо, бре, къде ги дават тия, само два часа да спи туй примерно момче твоето? Laughing

Малвинка, да ти е жив и здрав християнина и Господ да бди над него!

Слънчи, натрий му нослето на твоя Ники! Ти си кърмачка и не подлежиш на ваксинация, аз тъй пропуснах миналогодишната (че нали завършвам на 5) и сега пак ще пасувам.

Не се стрескай, че не ти щат памперса, същата работа е у нас, така беше и преди 3 години, дебнат ме, свалят, пикаят и джапкат - купон! Party

Мисля днес еБентуално да подстрижа Калината, но ще видим. Нещо мноо ѝ пречи туй косище, а и непрекъснато е в манджите. smile3511

Котич, още се нося на авто-вълна, ама туй не е като да се носиш спокойно по течението Wink

Така че, поемам курса...

# 692
  • София
За тези, които са конна вълна:) Ето един ваучер предложение за Хиподрума:

http://grabo.bg/sofia/letni-emotzii-s-urok-po-konna-ezda-na-polovin-tzena-0vgn4st

# 693
  • София
ДД!  Grinning
Сашкова, честито ти сертификат!  Hug
Мики, дано бързо се оправи Явко!  Praynig Наистина е много гадно да нямаш лекар и аптека наблизо.  Hug
Пухи, да, набора трябва да се ваксинира. Личната ми каза, че и ПКК се полагало на 35-годишна възраст.  Grinning Какво му е на сърцето на твоя младеж? Моя нали и той беше извън строя бая годинки, след един грип, ама от тази година му спряха люкарствата и е наред.

Максуел засега изглежда, че ще изкара само с едни сандалки, май-май съм му ги взела бая големшки. Големия традиционно си кара с по едни чифт обувки на сезон и после ги изхвърлям все едно не са носени - той милия нали не тича почти, не рита, не пада, та няма от какво да ги развали - просто му умаляват.
Днес нямаме държавна кухня и реших да не излизам навън по жегите с Максо. Поизчистих и измих /замазах/ два прозореца. Тъкмо прострях и простора падна, барабар с дюбелите.  Joy Време ми е да спирам май.  hahaha

# 694
  • София
Ника Разсмя ме с твоя простор smile3532  Нещо си го претоварила. Аз карам мъжа ми да ми сложи такъв на терасата, но той се помотва и още нямам Simple Smile

Последна редакция: пт, 24 юни 2011, 12:05 от Sashkova

# 695
  • offshore & overseas
Къв е тоя специален простор, бре, дами?  Shocked

Аз онзи ден скъсах цели две въжета от нашия (и ми ги опростиха), ама вашия ще да е друг явно. Thinking

Оказва се, че давам кръв и урина (и секрет), само докато съм бременна, иначе не мож ме накара и капка телесна течност да „споделя”. Талията ми ще си я замеря и сама, няма страшно, само да открия шивашкия метър. Whistling

Калина носи обувките цял сезон, но ги съсипва за половин, нали ми е принцеска, явно ходи и танцува с гяволите Wink

За Люс още нямам наблюдения.

П.П. Аз пусках статиите за соковете, които не се харесаха на всички в темата, но ще изровя постинга и ще се цитирам, все ще послужи.

Последна редакция: пт, 24 юни 2011, 12:02 от Мяуче

# 696
  • София
А аз понеже съм албански реотан  ooooh! та забравих, че днес е Еньовден!
Понякога - честит имен ден! Да си жива и здрава и много щастлива!   bouquet
Честито и на всички, които носят името Яна, Янко, Енчо, Еньо!   bouquet

Ника, с твоя простор ме разби  hahaha Предполагам, на теб никак не ти е било смешно, че трябва да се пере наново, но така си го разказала... ама на тия дюбели, дето ги слагат в комплекта, за нищо не стават. Следващия път миОто да сложи по-големи и да пробва да увисне на винта, за да е сигурен, че няма да падне пак.  Hug
Ей, Мяу  Hug Добре, че ми напомни.Че съм кърмачка, имам предвид  Laughing Щях да ходя да се ваксинирам, като стой та гледай. МноО съм зле, това си е рисково  ooooh!

Айде, хубав ви ден, а аз довършвам започнатото и дано ми остане и време да се изкъпя  Peace

# 697
  • offshore & overseas
Ей ви обещания линк към мнението ми за сокОвете

Абре, хора, поВните ли как миналата година по тва време се чудехме кой кога ще захранва и каква драма беше тогава, а сега - сякаш няма никакво значение, както и дали децата си вдигат главичката, дали седят, дали стават, дали ходят...

Ето още по въпроса от Шамана

Последна редакция: пт, 24 юни 2011, 12:17 от Мяуче

# 698
Мики, много гадна случка  Confused. Гуш за теб и Яворчо  Hug

Ника, що простираш бе, жена? Да не ти се счупи сушилната?

Аз съм на работа, но едва гледам...Пазете се по жегите  Hug

# 699
  • София
Мяуска, от този тип е простора

Много удобно, за втори път си купуваме такъв, стария изкара 5-6 години и от слънцето се беше поизкривил, та реших да купим нов.
Уж съквартиранта го бива в тия неща, сложи специални дюбели по-големи, ползвах го вече няколко пъти. Днес имам бая за пране и нещата, дето не са ми спешни за сушене - одеала, покривала и други такива, реших да ги простра навън, а в сушилнята да пусна дрехите. Да, ама не - тъъъкмо се завъртях да влизам и простора се изтресе зад мен. Добре, че не беше върху мен де.
Ама веднага се обадих на съквартиранта да му изсъскам, че единственото свестно нещо, дето е направил, са двете му деца.  Twisted Evil Mr. Green
Сега препирам и ще ги мушкам в сушилнята, то се видя.  Laughing

Честито на именниците и от мен!   bouquet

Бе кви сокове на 2 месеца бе! Не вярвах, че толкова затрити педиатри са останали. Щом една дълбоко-провинциална педиатърка накара една позната да се отпише, направо си я изгони като пациент, щото на 3-месечно беше дала крем ванилия - домашен с яйца, брашно, прясно мляко и т.н.
Ако е добър диагностик бих останала при такава педиатърка, но за захранването ще си карам както карат по белия свят, а на нея само ще поклащам умно глава и толкоз. Mr. Green

Рали, пази се и ти!  Hug

# 700
Благодаря момичета  Peace !Върнахме се от педи,оказа се,че налепи има и то доста,абе гнойна ангина та дрънка  Cry !Педи вдигна дозата на АБ и беше възмутена,че лекарката от Токуда е изписала толква малка.Каза,че 2-3 дни ще е с висока Т и ми начерта план за борба с нея.
Сега ще полягваме,че и двамата сме парцали  Rolling Eyes

# 701
  • София
ДД! Уф, мноЛ жега днес, направо се чувствам като в климакс.  Crazy  А на това дребното само се чудя какви забавления да му измислям - оказа се, че смотаните ни балкони са идеални за игра и за пличкане с вода (сутрин пече на единия, следобед - на другия). Та директно с коритото за баня се плацикаме. Мислех специален басейн да купувам, но после размислих - едно време все едно не сме се пличкали в легени и корита.  Mr. Green Това нашето корито стана легендарно, за 6лв. се държи като пушка.  Crazy Друго, друго... А да, сапунените мехури също много се тачат, Диди ги гони и ги пука с див кикот.  Mr. Green

Чета ви иначе редовно, ама няма какво толкова да коментирам. Въпреки това ви мисля до една!  Heart Eyes Мики, стискам палци Явко да се оправи! Ника, леко с простирането, да не се  контузиш по никое време!  Peace Който е болен - да оздравява, който трябва да се ваксинира (дърт, млад  Crazy) - да минава леко! Бременните специално да се пазят!  Naughty Успех с конете (СлънчиHug ), тез животни са ми много симпатични, ама отдалече... Иначе за разходката в Борисова съм навита (май Мяучето предложи) - нищо, че пътя дотам (и съответно после обратно) ми е към 45 минути.  Crazy Котето да н' сЪ прави на буржоа (че не било в центъра, ми накрая на града) и да дойде и тя!  Hug Мяуче, мен и миналата година ми бяха леко чужди тез терзания - сяда ли чавето, кога и с какво да го захраня и т.н., мислите ми бяха заети с това как да поспя още мъничко и как, аджеба, да накарам дребното да преживее една свястна 15-20-минутна разходка.  hahaha А дано догодина по това време да са ни тъкмо толкова чужди и далечни терзанията по свалянето на памперсите!  Praynig Joy

Ха, честит ви Еньовден, който го стопля този празник по някакъв начин!  Hug

Уф, ние утре отиваме към Балкана. Стискайте палци времето да не е чак толкова ужасно, колкото предричат синоптиците (щях да кажа астролозите  Crazy ). Лошо, не лошо време, най-много ме е яд, че пътуването ще е кратко. Ама няма начин, задачите зоват.  Rolling Eyes Ей, много ме е яд, едно време парите ме спираха да хойкам (даже и те не са ме спирали, заминавала съм с билет за влак и 10лв. кеш към морето и съм стояла по 2 месеца  Whistling ), сега имаме пари (е, не сме цъфнали, но можем да си позволим определено), но време нямаме, времеее...  Tired

Ей, стана лято и пак се покрихте!  Crossing Arms

# 702
Добра вечер, мамчета!

Само бегло ви прегледах, че тия дни са ми натоварени. Не сме си вкъщи, защото свеки гледа племенника, който е с вирусен конюнктивит, силно заразен, та сме в изолация у нашите.

Мики, бързо да се оправя сладкото Яворче!  Hug И ние сме още болнички, но минава... Кашлицата почти изчезна, останаха сополките и моето зачервено гърло, но на подобрение вървят нещата.

Днес ходих до Варна за пренатална диагностика. Прегледахме вътрешните органи- всичко с бебчо е наред, слава Богу! Разбрахме и пола, така че заложилите в анкетата на девойче да ликуват!
  stork-girl

Много сме щастливи с Ники... Ние някакси си знаехме... Само здравичка да ни е беболинка!  Praynig

Сега ще се ориентирам към леглото да почивам... Спокойна нощ!
Hug

# 703
Здравейте момичета Simple Smile

При нас няма нищо интересно, освен, че вчера праснаха на Александра шаркавата ваксина и сега ми е едно свито на душата....

Танче, много се радвам за вас мила Hug Супер, супер, супер!!! Да сте живи и здрави всички и края да посрещнете още едно прекрасно, мъничко момиченце! Ей много се развълнувах ся аз  Heart Eyes

Аз другата седмица съм на ФМ, дано и на мен кажат какво аджеба ще е  Crazy Аз също искам момиченце, пък да видим Онзи отгоре как я мисли тая работа  Whistling Нещо с тази бременност прегледите ми се бавят като че ли...още не съм била на БХС...и такааааа

Айде мацки хубав ден ви пожелавам  Hug

# 704
Танче, честита новина! Hug
Много се радвам, че ще имате още една мъничка принцеса! stork-girl

Общи условия

Активация на акаунт