Ей ме и мен,завърахме се предсрочно от вилата.Явор ми изкара акъла през ноща и баща му дойде в 23:30 да си ни прибира.Вдигна Т 39,4-5 и няма сваляне ,нито нурофен,нито хексалгин ,нищо...
.Докато чакахме баща му почна още да вдига и отнесе 2 сеанса с мокар чаршаф,сърцето ми се скъса .И така в 2 ч. кацнахме в Токуда ,където ми взеха 40 лв. за да ми обясняват ,ами май му е червено гърлото и има налепи,ама май няма ,ама ухото му е червено
.Цяла нощ е я с 38 Т, я 39 ,3 едва седя вече.Ще го водя при педи в 12 .А на вилата няма нито аптека,нито нищо.Най-близката болница е в Дупница където няма дежурен педиатър,голям кошмар изживях момичета
.Ние за малко да махнем памперса на вилата,първия и втория ден нито веднъж не се напика,казваше си ,ама след това се изнерви и само да му сваля гащите и реве в ужас.Здраве да е ,по нататък пак ще пробвам

Наистина е много гадно да нямаш лекар и аптека наблизо.
Време ми е да спирам май.
Нещо си го претоварила. Аз карам мъжа ми да ми сложи такъв на терасата, но той се помотва и още нямам

та забравих, че днес е Еньовден!
А на това дребното само се чудя какви забавления да му измислям - оказа се, че смотаните ни балкони са идеални за игра и за пличкане с вода (сутрин пече на единия, следобед - на другия). Та директно с коритото за баня се плацикаме. Мислех специален басейн да купувам, но после размислих - едно време все едно не сме се пличкали в легени и корита.
Мики, стискам палци Явко да се оправи! Ника, леко с простирането, да не се контузиш по никое време!
Успех с конете (Слънчи,