Теди, другата седмица живот и здраве ще се похвали с пол

Нещо любопитно (Ника ме подсети относно светлия ген
. Преди ви бях споменала за това, но сега имам и нагледен материал
.http://fevruari2010.snimka.bg/other/yoni.602473

. Преди ви бях споменала за това, но сега имам и нагледен материал
.
!Днес се освести моя син
!Вчера изкарахме много тежко,цял ден на ръце,температурата не падаше и се принудих отново да ползвам метода мокър чаршаф
,а да ви кажа психически не ми понася тая процедура.След нея изкарахме спокойни 2 часа с 37,3-4 Т. И щом стана 20 ч. започна отново 39 Т и рев на умирачка ,явно го болеше много
.
. Таничка честито!
!
Да са живи и здрави младежите, а как се оправяш с него?
Питай педката, ако пак ви споходи такова чудо, дали освен Аб-то, дава да го мажеш с грануфорин, защото тая зеленилка облекчава гърлото за нула време и Т пада още същия ден, а на АБ-то наистина му трябват поне 2 дни за да почне да действа.
Просто дали може и двете едновременно да се прилагат не ми е ясно, а то щом има инфекция с толкова висока и дълготрайна Т ,е ясно, че без АБ не може да се оправи. 
Ще бъдеш прекрасна мамана две госпожички
Радвай се на хубавите поводи които ти предстоят 

Отдавам го на двата кътника които избиват едновременно.Виси ми на ръцете нон -стоп,само се глезоти и реве за щяло и нещяло,а във понеделник сме на ваксина чудя се дали да го водя или да чакам да му премине кривотията 

Някоя и тема във форума ще изровя,харесала съм си една екскурзия до Истанбул и о-в Тасос 

Поне кашлицата понамаля 
При нас думите са тата-с ударение на втората сричка,ам-ам и мама по погрешка,баба,дядя и кака прави магаренцето,кученцето и патето
Браво на махналите памперса 
Много ще ти отива да си мама на две кукли!
Щастлива съм, че растящият в теб живот е от пола, който предпочиташ! Това, че не съм познала, няма никакво значение...
Мики, да пуска незабавно и Явко! Впечатляващи говорни умения демонстрира той - браво на него, на Люсил и на Крис, който очевидно се очертава като шампион и при ползването на гърне!
Както си върви по плажа, без да забавя крачка влиза във водата, разбира се с мен или баща си. Няма обаче никакъв уплах от "световния океан", независимо дали е спокоен или развълнуван. Наддава боен вик, пуска камбанен смях и само чака да го завъртя във водата - ту по корем, ту по гръб. А после пак и пак, и пак...
Дадох ентерол снощи и хидрасек сутринта ,обаче неще да ги пие,със спинцовката от нурофенаги давам ,сутринта почти го повърна,някакъв начин да ми кажете да ги пие,че се турих в чудо
Стискам палци за Мони да свикне бързо в Цветенцето. 
Знаех си ! 
Теди, при теб - момък !

И остави някой друг лев. 
) не се появи скоро,по-късно ще пусна нова темичка. Хубав и усмихнат ден на всички ! И лека седмица на работещите мами !

Дано педагозите в яслата намерят верния подход към него да се чувства той добре и щастлив там. Обикновено периода на адаптация е от 2 седмици до около 2 месеца, надявам се при вас да е 2 дни!
Много ще ти е трудно, но трябва да успееш да не се разплакваш пред него, там трябва да си усмихната, спокойна и видимо щастлива (постига се много трудно). А след като излезеш... Като се сетя какви ревове ревах за каката, сега за малката... направо ми е свито сърцето от сега.
Честно казано си мисля, че за хигиената и дезинфекцията не се следи достатъчно стриктно, някак си не върви да идеш на почивка и всеки ден да викаш РИОКОЗ да проверява... то почивката ти ще стане една голяма разправия вместо почивка. Специални поздрави на Пина! 
Как е той, надявам се антибиотика му действа и вече е по-добре? 
, после заспа към 6 и нещо и към 7,30 аз станах да си изпратя мъжа на работа и да пием едно кафе... няма друго време да се видим 
Ти пооправи ли си настроението? 

Не знам колко имам основание, но се притеснявам.

Иначе си казва мама,татт(тати),какк(кака),на пъпа казва бук,ам-ам,баба на лампата,като и кажеш че я обичаш и тя вика бичи,бичи и се гушка,на котарака вика Пух....От животните казва ау-ау,как прави кончето и тсс на писето...

Прибрахме се, добре се поразходихме, в Балкана е страхотно просто.
Иначе не беше кой знае какъв студ, малко дъжд ни валя, но с нищо не ни е попречил. Самата сватба си беше на открито - красива полянка с рекичка на 50 метра. И като се има предвид, че сме празнували от 12 на обед, та чак до вечерта, си беше супер. Диди умря от кеф - търча по полянката като луда, в деня след сватбата от 7:30 часа сутринта е почнала да я преброжда. Бунгалата бяха около полянката, до тях се стигаше по стъпала и като знаете манията на Диди по изкачване и слизане на стълби, мисля ще се досетите, че тя просто попадна в нейния рай.
На връщане минахме през Троянския манастир и направо завиждам на Бръмби за кръщенето, което подготвя! 
). Щом и име си имате вече - перфектно!
Само внимавай с празнуването, щади се и използвай максимално свекървата да ти помага. 

Много ми се ходи там - това е родния ми град и там е любимата ми баба.
Между другото, като спомена Шумен, се сетих, че манията на Диди по изкачване на стълби и въобще по ходене, вероятно е наследена (ако не съм ви казала - Диди само обикаля, никога не си седи на Д-то, по площадките и пясъчниците я оставям, тя отделя минута да огледа обстановката и почва да търчи наляво и надясно и аз съответно след нея). Нали в Шумен е паметника "Създатели на българската държава", до където водят 1300 стъпала. Любимата ми разходка по принцип е да се кача (небрежно
) до горе и вече по желание и дали съм с компания - разходка по платото. По-интересното е, че първото ми катерене по стълбите съм направила на възраст 2 (две) години. Е, с помощ и малко по малко, но съм отказвала да ме носят и съм се катерела сама. Та, явно Диди е прихванала. 
Извинете, ако съм пропуснала нещо драматично.
Всички сте ужасно красиви!!
Но най-драматичното е, че аз не съм я чула изобще. Предполагам причинта затва е, че предходната нощ ме вдигна на ура, с нейните си съселски щуротии в 2 часа и някъде до 3 - 3:30 не заспа, което просто ме съсипа. След това естествено се събуди и Люсил, а аз трябваше да поизчакам и тя да зАспи, та да ида да се изпишкам. Абе... жива да не бях.
...
От снимките е повече от видно, че Калината се е забавлявала.
При нея няма средно положение - настроенията са или дива еуфория, или дълбока печал (или поне такова ми е вЧеПатлението от снимките).
Може пък с времето да се засили още повече приликата.