Пелени и гащички за многократна употреба 6

• 33 444
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
За Бейбиленд има и добри, и лоши отзиви, както и за всички останали. Wink

ВяраВики, не им изсъхва кожата. Изсушаването става не от водата, а от измиващите средства, които ползваме и които нарушават естествения баланс на кожата. Wink

Вълнените кавъри изглеждат ок.  Peace

# 76
Вяравики, аз първия един месец карах на еднократни пелени, бях твърде изтощена да се занимавам, все пак се сменят на всеки два часа, а и моите бяха твърде големи и неудобни. А за козметиката и аз почти не ползвам. За мазане-можеш да си купиш бадемово масло, че като го масажираш да не е на сухо. Иначе за шампоан-аз съм на Калифорния бейби, но и него го ползвам рядко-макс. веднъж в седмицата. Съответно и моето е със супер кожа Simple Smile

# 77
  • София
А тези гащички, които служат за вътрешни, те могат ли да остискат едно-две напишквания без да пропуснат? Защото много ми се ще лятото да не слагам непромокаемите отгоре. а щом нямам безопасни игли, няма да мога да ползвам тензухена пелена и ще трябва да си взема от тези вътрешни гащички(ако успеят да задържат поне едно-две напишквания де). Примерно тези: http://www.matatama.com/product?key=agptYXRhdGFtYWJncg8LEgdQcm9kdWN0GKi5Bww
   Просто малко не вярвам, че найлон или гума или шушляк ли е... там каквото ще да е непромокаемото, ще дават на дупето да диша.

На Бамбино Мио гащите могат ли да се комбинират с  вътрешните на Литллемб?

# 78
А тези гащички, които служат за вътрешни, те могат ли да остискат едно-две напишквания без да пропуснат?

Могат.

Просто малко не вярвам, че найлон или гума или шушляк ли е... там каквото ще да е непромокаемото, ще дават на дупето да диша.

Много повече диша отколкото с еднократни (дори и през зимата  Joy)!  Peace

# 79
Получих си конопените подложки, които вече ги бях отписала като изгубена пратка. Какво да ви кажа, все едно от Трабант, се качих на Ферари! Mr. Green Страшно много издържат. Обаче-подложих ги тази вечер на супер hard test: от 8 вечерта до 8 сутринта и не издържаха! Whistling
Приципно последно го преобувам към 11, но искам да тествам и нарочно го оставих. Ще видя тази вечер как ще е.

# 80
Еййй спестихте ми някое паундче Laughing
Ще си поръчам вълнени кавъри и  и туй си е.
Терминатор - това бадемово масло от този тип ли :
http://www.eterika.eu/?cid=6

# 81
Аз като черна станция да се обадя,  Embarassed че бадемовото масло е сладко и предразполага развитието на гъбички, които могат да направят обриви по дупето. Трябва да се ползва внимателно, особено ако детето има проблеми в дупе-областта. По-добре да се полва друго базово масло, примерно сусамово или пък силно разреден (със зехтин) екстракт от невен. По-концентрирания екстракт от невен може да се ползва срещу обриви и подсичане и всякакви ранички и сухота по кожата.

# 82
Получих си конопените подложки, които вече ги бях отписала като изгубена пратка. Какво да ви кажа, все едно от Трабант, се качих на Ферари! Mr. Green Страшно много издържат. Обаче-подложих ги тази вечер на супер hard test: от 8 вечерта до 8 сутринта и не издържаха! Whistling
Приципно последно го преобувам към 11, но искам да тествам и нарочно го оставих. Ще видя тази вечер как ще е.
Кьол, а от 1 до 8 издържат ли?

# 83
Ще ти кажа утре! Wink

# 84
не съм ви навестявала откакто ходим с гащи  Mr. Green, то нова тема имало че и 6 стр сте стигнали

# 85
  • Edinburgh-UK
нашата кожа е супер суха,въпреки че и аз 1-път в седмицата използвам шампоан,мажа с олио от невен -препоръка от Solley,доволна съм ,сега кожичката му е по-добре
да дам отчет bumgenius спряха да ми пропускат през нощта,слагам надолу и на право пишлето,явно проблема е бил в пишлето
гледах в един сайт Baby BeeHinds hemp fitted?някой да ги е пробвал?

# 86

Тук имат добри ревюта, но са скъпи.  Peace

Радвам се много, Светле, че сте намерили решение.  Hug

Един път в седмицата шампоан ми се струва много честно на мен.  Crazy В месеца - по-добре звучи, макар аз и по-рядко да ползвам.  Sunglasses

# 87
Специално за Патенцето, защото искаше коментар: сложих в пелената две конопени подложки и съм почти доволна Simple Smile. Може да се каже на 95%.  Grinning Синковецът почти беше сух, имаше само малко мокро около краченцата. Като се има предвид обаче, че издържа от 11 часа до 9 сутринта, а малкият суче по няколко пъти нощем и поради това сигурно пишка два пъти повече  Mr. Green, това си е добър резултат.  Peace
       Обмислям да взема едни ПУЛ гащички за през нощта, защото си мисля, че подложките са задържали, но самите гащички са пропуснали ( с китайските съм). Може ли да ми препоръчате някоя марка, защото досега не обръщах внимание, когато сте коментирали.  Blush

# 88
О, много благодаря  Hug Hug Hug
Да идват и нашите, че нямам търпение вече! Simple Smile

# 89
       Обмислям да взема едни ПУЛ гащички за през нощта, защото си мисля, че подложките са задържали, но самите гащички са пропуснали ( с китайските съм). Може ли да ми препоръчате някоя марка, защото досега не обръщах внимание, когато сте коментирали.  Blush
Ако ще ги ползваш само с подложка между крачетата, вземи някои с велкро, че по-плътно придържат. LittleLamb и TotsBots са ОК. Ако пък искаш да слагаш върху по-обемиста пелена (напр. върху джоб), вземи с копчета - MotherEase или Popolini (тези двете всъщност са една и съща фирма за различни пазари).
Аз ти препоръчвам първия вариант.

Общи условия

Активация на акаунт