Пелени и гащички за многократна употреба 6

• 33 444
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
Мата Космата, тези, които си ми препоръчала, са също джобове, нали?
Тези ли са? http://cgi.ebay.co.uk/NEW-Little-Lamb-Cotton-Nappy-sz2-free-line … sh=item359ed71314
Говорих с една приятелка и тя ми каза, че не ми препоръчва ПУЛ гащички с подложки, защото кожата се допира до гащичките и за бебето няма да е много приятно.
Ти ми препоръчваш по-добри джобове, а не ПУЛ гащички, така ли да разбирам?  Heart Eyes

# 91
  • Edinburgh-UK
не мога да намеря повече от 6 слойни конопени подложки,някой беше споменал за 8 слоеви  на коя марка са?тази нощ 6 слойните не издържаха,цялата подложка беше мокра на сутринта ...искам да си взема 8 слойни ако има такива
solleyв официалният сайт на Baby BeeHinds има сега промоция,купуваш 2 +1-на безплатна,мисля да се възползвам

# 92
здравейте, случайно попаднах на тази тема, да ви питам нещо - тези пелени и гащички за многократна употреба на каква цена са горе долу, много по-скъпо ли излизат от памперсите?

# 93
Нееее  Sunglasses именно гащички от ПУЛ имах предвид. Това от твоя линк са вътрешни пелени, върху които се слагат гащичките от същата фирма. Ей така изглежда. Ползвах такива 6-7 месеца без нито едно възражение от госпожицата. Възражения съм имала само когато слагах джобове с полар вътре (от китайските) - не ги хареса и това си е. И наистина самите джобове пропускаха около крачетата, а не подложките вътре.
Значи да разбирам, че идеята ти е върху джоба да слагаш още гащички, за да няма пропуски? Тогава може просто да си вземеш гащи от винил - не пропускат, а няма да имат и контакт с кожата, за да се притесняваш от някакъв дискомфорт.

# 94
здравейте, случайно попаднах на тази тема, да ви питам нещо - тези пелени и гащички за многократна употреба на каква цена са горе долу, много по-скъпо ли излизат от памперсите?
Първоначално влагаш повече средства накуп, но за няколко месеца използване се изплащат и в крайна сметка да изгледаш едно дете с такива пелени (дори от по-скъпите модели) е 2-3 пъти по-евтино, отколкото с памперси.

# 95
Мата, не, не съм имала такава идея  Grinning Май ще стане прекалено, ако слагам ПУЛ гащички върху китайските гащички.  Thinking А тези от винил ми се струват, не знам как да ги определя,  Thinking малко афиф!  Grinning
Идеята ми беше да взема ПУЛ-гащички с конопени подложки за през нощта. Моята приятелка малко ме разубеди. Мога пък просто ей така за проба, да взема едни. През деня китайските ми вършат чудесна работа, а откакто го захраних и почнах да го слагам на гърне, си е направо супер. Днес напр. от сутринта не съм сменяла пелена, всичко е в гърнето!  bowuu
   Танчето, абсолютно подкрепям думите на Мата, дори ако ползваш по-евтиния вариант т.нар китайски пелени, за два месеца си въвръщаш инвестицията!  Peace Това е финансовия аспект. По-важното е обаче, че за детето е много по-здравословно отколкото с еднократни! Peace
     Кой търсеше снапита за вътрешните пелени? Да побърза- http://cgi.ebay.co.uk/2-Nappy-Nippas-nippers-pins-washable-cloth … sh=item35b2b146b5

# 96
Минавам да се похваля какво чудо на науката е това белината Simple Smile Изпрах си вчера всички пелени, и през нощта сменям Боби и усещам, че нещо не е както трябва, позачудих се, а то пелените му не миришат  Laughing Трябваше по-рано да попитам Simple Smile, но нали бях чела, че белина не се използва......
Хубав ден желая на всички   bouquet

# 97
а аз ползвам многократни пелени доста интензивно вече 8 месеца,но сега с еомотах пак тотално като пиле в кълчища!ами немога и немога да преценя какво точно да купя!

1.и аз бих си купила 8 слойни конопени подложки,както светла май беше писала,ако някой пусне линк.това е за джобовете ни,но.....

2.искам да ползвам възможно най-абсорбиращите пелени от памук или бамбук? newsm78,или каквото там има още.дали има конопени пелени? кои са препоръчителни? давайте ми направо марки и модели като за малоумна или начинаеща моля:)

# 98
За конопените мисля, че аз ви подведох без да искам с 8слойни,  Embarassed такива не съм виждала и аз, не че съм търсила. Моите са 6 на BabyKicks. Извинявам се!  Rolling Eyes

Марита, най-абсорбиращите са конопените, после бамбук, после памук и накрая микрофибър.
Конопени пелени има, обикновени памучни (виж горния линк, след подложките има и прифолди), както и гащички. Има и на други марки, не ми се търсят линкове в момента.

Диалогът между Мата и Кьоли не го разбрах, кой какво търси, кой какво предлага... Няма да се включвам.

tan4ento, да потвърдя и аз само каквото са писали другите. В началото се прави по-голяма инвестиция и трябва да се отделят малко повече пари на куп, но само след първите 3-4-5 месеца многократните пелени са се изплатили, а ако си с еднократни, ще трябва да се купуват дооооооста по-дълго време.

Терми, клорокс викаш готина работа.  Hug

# 99
  • Edinburgh-UK
маритке аз си взех пелените Minki супер много съм доволна,2 дена вече му ги слагам,мисля че ще ти свършат голяма работа,те са тим джоб,определено намерих най-добрите пелени за нощтно време след толкова много търсене,обаче са доста обемисти но мене не ме бърка,важно да му е сухо и да попиват много-вътре в тях може да сложиш ако искаш дори 10 конопени подложки,има ужасно много място,аз тази нощ сложих 2 конопени подложки+1 микрофибър+1 бамбукова и имаше още място за толкова,сутринта подложките бяха мокри много но той сухичък.тези дни ще си поръчам още 2-3 бройки и ще си карам с тях за нощта.и са ужасно меки и пухкави единственият недостатък е че са доста обемисти
ето линк ако решиш и ти да ги пробваш:
http://www.nappiesbyminki.co.uk/
ей този вид отдолу  имам аз:
http://www.minkinappies.co.uk/index.php?cPath=33_25&osCsid=1 … d6d8818c12e326c2a
вземи си и конопени подложки няколко бройки, 6 слойни и банбукови и мисля че проблема с тези пелени минки и мисля че няма да имаш проблем
Solleyпостарах се да потърсе 8 слойни но нищо не намерих ,явно няма такива
tan4entoи аз съм на мнението като останалите
нали не трябва да се ползва белена на пелените,или аз нещо се бъркам.при нас акото стана много токсично и не искат вече да ми се изпират добре памучните пелени на 60 градуса,тези дни ще ги пусна със сода на 90 градуса да видя дали ще се оправят

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 12:46 от swetla99

# 100
солей,мерси Hug направо ще взема да си купя от тези подложки,които си дала и да приключа "драмата". иначе поне това,че конопените са най-попивателни го помня,ама ти си го писала има сигурно 100 пъти вече тук Mr. Green аз просто незнам как се казва коноп на английски и изобщо всичките материи не ги знам много на чужди езици,че дори и на български нямам много идея от платове разни.... Blush
бамбукови имам,но са тънички и общо взето не ми вършат много работа.ползвам ги като има примерно един час до лягане з анощен сън,но с еналага да го преобуя или като допълнителна.

светле,аз не търся пелени -джоб,защото имам и то много.търсех само сностни подложки за тях,че наличните ми никога няма да издържат една нощ дори и три натъпкани вътре! иначе тези,които ми показваш ми "хващат" окото визуално,но.....аз мисля да се ориентираме към ЕБХ скоро време (мечтииии) и не ми се попълва вече колекцията ми. аз исках от тези пелени,които с еползват със защитни гащички,за да опитам с тях нощно време да видя ще издържат ли с някакви допълнителни подплатявания и за денем да му ги слагам като сме в нас без защитни гащички.когато е жега направо ми е гадно дори и пелена-джоб да му сложа в нас.пъскам го и само по боксерки често:) без нищо...като голямо момче:)

# 101
Гаца Баца, коноп на английски е hemp. Ето ти направо линк към моите

Светле, нали следвам съветите в темичката, та тези дни беше станало точно въпрос за белината и обработих моите подложки точно както са дали указание момичетата в разтвор белина:вода 1:3 и много добре се отрази на подложките! Не че са имали някаква неприятна миризма, но като че ли им се беше намалила попивателната способност и сега им се възвърна. Не знам дали си въобразявам, но определено са по-добре!

# 102
Kölsches Mädel,а дали са наистина добри? "напъна" при нас е наистина сериозен.вече и еднократните (памперс) му пропускат до сутринта:(

тези на солей,май са хубави като ги гледам,но за доставка ми искат повече пари,отколкото за артикула.аз се отказах като видях доставката.

# 103
Гаца, знаеш, всяко дете си е индивидуално, едното пишка повече другото по-малко. Моето е мисля от повечепишкащите  Grinning и от многоспящите  Grinning. Нямам още много наблюдение върху моите конопени, защото все пак ги имам от 3 дена, а вчера за вечерта нямах чисти. Първата вечер само с една подложка, малкият беше мокър, на втората вечер сложих две и тогава издържаха 10-часов сън само с много леки пропусквания около крачетата и както вече съм писала, мисля, че те не са толкова от подложките, колкото от гащичките. Ще споделя пак след няколко дена. но освен да пробваш, друго не мога да ти препоръчам.  Heart Eyes

# 104
Марита, ако искаш поръчай от тези на Кьоли. Нейните са също 6-слойни и изглеждат ок. А и цената е по-евтина в сравнение с тези на БейбиКикс.

Намерих ги тук: http://www.pooops.de/shop/article_9.001/BabyKicks-Hemparoo-Joey- … %26aid%3D9.001%26
Виж дали няма да ти е по-евтина доставката. Потърси ги в разни европейски сайтове. Намират се.

Светле, всички подложки можеш да изпереш с белина. За кавърите - не знам. Терминатор, Кьоли и Марита не знам дали са ги прали, да кажат те.

Общи условия

Активация на акаунт