Трикове и съвети за лесни прически 2

• 114 136
  • 574
  •   1
Отговори
# 60
Аз си купих много хубав "банан" от магазина за аксесоари на Пиротска - моят банан не завършва като тези на снимката  с увиващи се краища, а единият край влиза в другия като щифт - така бананът не се вижда, след като оформя прическата.
Аз лично тупирам косата в основата, слагам банана (тупираното не позволява на косата да се изхлузва) и разпилявам кичурите от опашката, пръскайки с лак - червеният Seri върши страхотна работа.
Така хем бананът не се вижда, хем прическата става обемна и романтична.

# 61
 Чудя се защо икой не пише в темата...а то нова има  Blush
 Благодарности за темичката   bouquet
 Скачам с един тъп въпрос  Blush Взех си нещо като банан...ама дори е погледнах какво точно е , че малкият човек се опитваше да ошета магазина...и кат осе прибрах видях че не се отваря от нито едната страна  Thinking Прилича на две гребенчета свързани в двата си края. Мога да си пъхна косата в него ...ама става доста грозно  newsm78 Идеи как се използва това?  Embarassed

# 62
  • София
Имам банан, подобен на този, който описваш. Според мен със сигурност може да се отвори и от двата края - просто трябва по-силно да дръпнеш двете половини. Много здраво са захванати. Разгледай го хубаво и виж сгобката. Двете части са направени така, че съответно влизат като мъжко в женско и мъжкото завършва с топче, а съответно женското е кухо. Получава се много здрава сглобка.

Последна редакция: сб, 18 юни 2011, 23:08 от maminko

# 63
  • в.преслав
 Скачам с един тъп въпрос  Blush Взех си нещо като банан...ама дори е погледнах какво точно е , че малкият човек се опитваше да ошета магазина...и кат осе прибрах видях че не се отваря от нито едната страна  Thinking Прилича на две гребенчета свързани в двата си края. Мога да си пъхна косата в него ...ама става доста грозно  newsm78 Идеи как се използва това?  Embarassed

А може и това,което си взела да е от онези приставки за обем.Все пак го огледай хубаво.Може наистина да изисква повече усилие,за да се отвори.Все пак е ново и докато се разработи...

# 64

Ако можеш пусни една снимка да го видим може тогава да успеем да ти кажем нещо  Wink  bouquet

# 65
Аз съм с много гъста и чуплива коса и когато реша да се изправя е едно дърпане, опъване... чудо голямо. Но пък цял живот съм така и съм свикнала вече. На скоро почнах да се връзвам на конска опашка и после да я сплитам. Удобно е, а и изглежда добре Simple Smile

# 66
http://www.youtube.com/watch?v=ruQsMEdjF6w&feature=fvsr  Тази прическа е страхотна. Пробвах я няколко пъти с различни шалове, според облеклото Wink Sunglasses

# 67
Хубава е, но ми се струва, че е трудно сам да си я направиш.

# 68
Lara Croft, не е трудно, ако се справяш с рибята кост. Аз нямам шал, но пробвах с панделка и като за първи опит добре се получи. Благодаря за идеята  bouquet

# 69
Lara Croft, не е трудно, ако се справяш с рибята кост. Аз нямам шал, но пробвах с панделка и като за първи опит добре се получи. Благодаря за идеята  bouquet

Галче ще пробвам тогава и после ще докладвам   bouquet

# 70
http://www.youtube.com/watch?v=ruQsMEdjF6w&feature=fvsr  Тази прическа е страхотна. Пробвах я няколко пъти с различни шалове, според облеклото Wink Sunglasses
Heart Eyes Много красиво изглежда, и аз скоро гледах това клипче, но моята коса е още много късичка и не става, пък и с рибята кост съм много зле. Изключително ми е трудно да се плета сама Sad

Ето тази мацка е много луда, понякога просто и гледам клипчетата за забавление, защото много ме кефи  Laughing Ето линк към страничката й, първото клипче е на много сладка прическа с цвете, мисля утре да се пробвам да си го направя НЯКАК  newsm78 Grinning
http://www.youtube.com/user/JLovesMac1#p/u/0/eEfEaTPkFGI

Последна редакция: ср, 22 юни 2011, 20:54 от iloveshoes

# 71
Момичета,имам черна коса дълга до бюста. Надявам се да дадете идеи за лесна прическа,повода е сватба-шаферка съм. Също може и сватбени прически,тъй като аз ще правя прическата на булката.Тя е с кестенява коса до раменете.  Blush

# 72

Това ми изглежда ефектно и много лесно.

Това ми прилича малко на френския водопад.

# 73
Тетинка  bouquet Мисля днес да пробвам твоето предложение  Flutter

# 74
Страхотна идея, изглежда страшно лесна. На клипчето ми се вижда, че всяка нова опашка се прехвърля самостоятелно, не се обединява с предходната. Добре ли съм видяла?

Общи условия

Активация на акаунт