Трикове и съвети за лесни прически 2

• 114 136
  • 574
  •   1
Отговори
# 75
Страхотна идея, изглежда страшно лесна. На клипчето ми се вижда, че всяка нова опашка се прехвърля самостоятелно, не се обединява с предходната. Добре ли съм видяла?

Да, точно така е. Аз си направих само на половината коса 3 опашчици, но ги преметнах повече пъти и се получи много интересно усукване. Единственият проблем като си я правиш сама, е че може да ти стане едната опашка по-вляво, другата по-вдясно, но после можеш да си ги дооправиш Peace

# 76
Страхотна тема  smile3501
Имам дълга коса, но винаги е по един и същи начин оформена, много ми липсва вдухновение  Crazy

# 77
Не видях отговор "чуплива" и затова гласувах с "къдрава и тънка".  Peace
Предполагам чупливите коси са много.

Иначе има страхотни идеи за прически.  Grinning

# 78
Искам да си взема кръгла четка - да си изправям косата с четка и сешоар или поне да се опитвам Crazy Да е керамична, имах метална, но я изхвърлих, понеже ми наелектризираше косата. Да не е с животински косъм. Да не скубе, закача и къса косата. И да не е някаква страшна цена. Каква да взема, имате ли идеи Simple Smile

# 79
  • където си пожелая...даааа...

Това ми изглежда ефектно и много лесно.

Това ми прилича малко на френския водопад.
От кога не съм влизала да ви четаааа Blush, но тези двете предложения са супер  - първото лесно за мен, второто ефектно за голямата ми дъщеря Hug
А от къде си купувате тези големите цветя за коса, които стават и за дрехите newsm78?

Последна редакция: пн, 04 юли 2011, 17:36 от Nik`s mom

# 80
Аз съм виждала в галантерии  Wink

# 81
  • в.преслав
Или пък си ги майсториш сама.  Mr. Green

# 82
  • София
За тебе знаем, че ги умееш тези неща  Wink (и то много добре)

# 83
Торнадо, я подхвърли някоя лесна идейка да се пробвам и аз сама, но иначе ще си потърся и готово, де, за всеки случай Mr. Green.

# 84
Моята коса е тънка, права и завита по краищата.

# 85
  • в.преслав
Торнадо, я подхвърли някоя лесна идейка да се пробвам и аз сама, но иначе ще си потърся и готово, де, за всеки случай Mr. Green.

Влез в темата "Как да направим старите дрехи модерни",там съм дала доста линкове за идеи,за да не разводняваме и тази тема.Ако не ги намериш,тогава ще ти пратя на лични.

# 86
оки, тенкс  bouquet

# 87
Привет, аз мисля скоро да пробвам ето това: http://www.youtube.com/watch?v=2bp7L3SU16w
но само в частта с усукването Blush

# 88
Ето и от мен една лесна и ефектна прическа Simple Smile http://www.youtube.com/watch?v=Za9ZJJ2J4CI

# 89
Ето една плитка която много ми харесва. Тази жена е майка на 5 дъщери и един син. Можете да разгледате и другите нейни клипове,тъй като при толкова момичета със сигурност и се налага да измисля нови и нови прически,които могат да намерят приложение както за деца така и за възрастни Simple Smile http://www.youtube.com/watch?v=Y90s6neUKEY

Общи условия

Активация на акаунт