Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 28

• 33 625
  • 731
  •   1
Отговори
# 420
Синсеритка, връхтъ си днес!!! Паднах да се хиля с теб!!!
Серийката руууууулс!!! Става демек! Чак пуснах сълзички за Керим, като се чудеше какво стана на сутринта  Sad Какво да кажа - Обичам го този човек, слабост ми е, а много му се насъбра, сега и жена му го мами  Grinning сцената с киното - ох, колко беше хубава  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Геринка , не го мами , напротив , много се притеснява за него...Мустафа и каза , че този път няма да пропусне да го убие...!? ooooh! ooooh! ooooh!

Пак си гледахме кроткия Керим , който сто пъти и каза ТАМАМ и сто пъти я попита добре ли е ...!?  А в киносалона беше май-щастливия човек и ние покрай него...!?
Peace Peace Joy Joy Joy

# 421
Отбора на Фатмето - Ко става, Мацки, персонажа ви май изперка, дъските и прохлопаха, какво мисли това момиче? Какво прави? И тя незнае - ела да спиш тука, заключ?!  Crazy Crazy Crazy Crazy Рев за Керим, отива проверява го, айде пак заключ?!  Crazy Crazy Crazy Crazy Виж нашия персонаж, обаче кърти мивки!  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Laughing

# 422
Нелка, бъзиках се за маменето, ама ми стана много гадно, представих се какво чувства  Sad Crazy Crazy
А за киното, наистина подскачах малко, толкова беше щастлив, за миг си представи как си лежат заедно един до друг, замечта се, представяте ли си колко силно иска това да му се случи - просто да лежи до любимата жена  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Grinning Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 02:41 от gery_dobreva

# 423
  • Варна
Сега изгледах серията Фатмето се обажда на Мустафа на листа(сметката) преди да го отвори имаше адрес...най вероятно на Мустафа, тогава е говорила с него и отива при него...

# 424
  • Пловдив

Добро утро на всички. Хубава нощ бе - на размисли.....предположения...

# 425
  • Пловдив

Добро утро и от притеснетата Фатма и от Керим....

# 426
  • Пловдив

Ех, дочакахме и кино, а какво ще видим...в 37... Наближава
края на сезона...

# 427
Добро утро и от мен Hug

# 428
  • Пловдив

Сладурчета....

# 429
  • Пловдив

Така трябваше да излезе....пред нея и щяха да и минат страховете....

# 430
Добро утро

# 431
  • Пловдив

На втората снимка е като "полегнала е Тодора"...

Изписали сме 14 страници само по-време на серията.Браво.

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 08:00 от mariana51

# 432

На втората снимка е като "полегнала е Тодора"...

Изписали сме 14 страници само по-време на серията.Браво.
Добрютро, Мацунки!!!   bouquet  bouquet  bouquet
На втората снимка сякаш си представи, е лежат заедно  Party Party
Много ми хареса серийката  Grinning Grinning Grinning Grinning

# 433
# 434
Дали Мукито ще се върне в къщи с подвита опашка или ще си остане сама с бебето....

Общи условия

Активация на акаунт