Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 28

• 33 508
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
# 616

Гери, от този диалог, пак си правя снощния извод- ореол му липсва на Керим

# 617

Гери, от този диалог, пак си правя снощния извод- ореол му липсва на Керим
а аз да добавя само - ДАВАЙ ОТБОР КЕРИМ  Party Party Party Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

# 618

Ето му и крила в комплект с Ангела а Фатма да си точи гьостерицата да и отупа миналогодишния прахоляк

# 619

Ето му и крила в комплект с Ангела а Фатма да си точи гьостерицата да и отупа миналогодишния прахоляк

По скоро, Фатма ще оскубе перушината на този ангел. Joy

# 620
оооо, веселите симпатяги Славенка и Синсеритка са тук  Hug Hug Hug Hug
Аз да задам един фУндаментален въпрос - Защо според вас се заключиха наще хора през нощта ?

# 621

Знаете коя бяла лястовица ми праща тези филми , а аз се чувствам задължена да ги споделя с вас...!?
Peace Peace Peace
                 Ако някой иска Видях слънцето на Махсун Кърмъзъгюл да свирка - през 2009 стигна до последния етап на Оскарите за чуждоезичен филм... Като знам същата година кои спечелиха , определено той трябваше да вземе основния Оскар , на нали не е английски...!? ooooh!

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=62914

# 622
Ами как бе Гери Фатмето бе запретнала нощница и се гласеше да изнасили Керим,но той нали е много умен и има трето око предусети нейните порочни замисли и предвидливо си заключи вратата...И Фатма остана с пръст в устата и ключ на вратата Whistling

# 623
оооо, веселите симпатяги Славенка и Синсеритка са тук  Hug Hug Hug Hug
Аз да задам един фУндаментален въпрос - Защо според вас се заключиха наще хора през нощта ?

Керим да не я плаши , защото тя слушаше на вратата , а тя се страхува от Мустафа...!?
Peace

Имам още едно предположение - и двамата си нямат вяра насън какво може да направят ..,като например пристъп на  сомнабулизъм  от "много мерак" и хайде в съседната стая...!?
Joy Joy Joy Joy

# 624

Знаете коя бяла лястовица ми праща тези филми , а аз се чувствам задължена да ги споделя с вас...!?
Peace Peace Peace
                 Ако някой иска Видях слънцето на Махсун Кърмъзъгюл да свирка - през 2009 стигна до последния етап на Оскарите за чуждоезичен филм... Като знам същата година кои спечелиха , определено той трябваше да вземе основния Оскар , на нали не е английски...!? ooooh!

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=62914

Филмът е много вълнуваща любовна история Heart EyesФилмът  "Детски игри" много напомня като сюжет.

# 625

По скоро, Фатма ще оскубе перушината на този ангел. Joy
Много ми се ще да я видя така настървена...,като Муки Mr. Green

# 626
Керим в началото си мислеше,че я е страх от него,но после взе да се съмнява в поведението и-беше напрегната и се оглеждаше.

# 627
# 628

Тези двамата ще изгорят, ама ключ ще ги спасява, още малко само и бараката с Керим ще фръкне.  Joy

# 629
Взех да откачам вече-дъщеря ми днес беше на матура,а пък аз мисля за Фатмето и Керим.Ако това не е изперкване.....

Общи условия

Активация на акаунт