Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 28

• 33 521
  • 731
  •   1
Отговори
# 645

Този момент го гледах десет пъти...!? Peace Peace Peace

# 646
# 647

# 648
  • на брега на Дунав
Нелка, като филмова енциклопедия си! Hug Hug Hug
Аз и да съм гледала някой филм - след 2-3 години ми е като нов Joy Joy
А пък за заглавия и имена на актьори да не говорим smile3538

А относно статията, постната от sara bri.
Странното е не това, че такива са мъжете, а това, че една жена иска узаконяване и признаване на това, като практика и нормално явление за едно съвременно общество. Mr. Green

# 649

Тука много ми хареса начина по който си говорят, бяха като истинско семейство, липсваше само целувка за добре дошъл  Grinning

# 650

Погледнете в какво слънце се е превърнало внучето на приятелката ми - на 26 дена и как се усмихва на сън...!?

# 651
Нелка, като филмова енциклопедия си! Hug Hug Hug
Аз и да съм гледала някой филм - след 2-3 години ми е като нов Joy Joy
А пък за заглавия и имена на актьори да не говорим smile3538

А относно статията, постната от sara bri.
Странното е не това, че такива са мъжете, а това, че една жена иска узаконяване и признаване на това, като практика и нормално явление за едно съвременно общество. Mr. Green

Купих си 1 ТБ външен хард диск и там съхранявам филми...Затова винаги питам за филм , който ви е направил впечатление...

ios  , аз може и преди седем дена да съм го гледала и пак да повтора хубав филм...Редовна практика с приятелката ми ....Мъжа и като е нощна смяна и сме при нея на филмов маратон...С нея ги гледам втори или трети път - и почвам да плача по средата , защото вече знам какво ще стане...!?   Joy Joy Joy Joy

А , че след две или три години ги гледам с удоволствие - това просто не е за коментар... Много обичам тежки филми - правя си "харакири" на душата.., че и тях най-обичам после да повтарям...!? Peace Peace Peace

# 652

Нелка, от къде извади този бебок, като картичка за лека нощ е  love001

# 653
Нелка, бебоко расте и хубавее  Grinning

# 654
Нелка, бебоко расте и хубавее  Grinning

Килограм и триста е наддало , но това било нормално за родените по-малки бебета.., повече качвали в началото...!? Peace Peace Peace

# 655
Нелка,пожелавам скоро и в твоя дом такъв сладък мъник Hug

# 656
Гери,няма ли да ни зарадваш с още някое слухче... Grinning Grinning Grinning

# 657
Нелка,пожелавам скоро и в твоя дом такъв сладък мъник Hug

Как си запомнила , че вече искам да ставам баба !? Joy Joy Joy

Еми , благодаря !!! Hug Hug Hug

# 658
  • Пловдив
Какво правите - нямате спиране. Браво на всички. В момента качвам 21.1 част.
Чок зор. Тубето бавно, бавно....

# 659

Слухчета - Не трябва да забравяме любовта между Мерием и Кадир. Всички ще видят какви красиви моменти ще имат. Както видяхме от началото Мериме ще обикне много Кадир.
Фатмагюл се чувства удобно/добро/ до Керим. Тя се притеснява, защото не иска да бъде наранен. Това не е навик, а нещо различно /любов/. Фатмагюл е много объркана - тя вярва на Керим, на зоклюбва вратата, необича Мустафа, но още мисли за миналото.
Не трябва да забравяме какво е преживяла все пак. Може би тя говори с адвоката или отива да се оплаче от Мустафа в полицията. Имам мнго варианти. Има нещо по-важно он прегрътките и целувките между Керим и Фатмагюл. Те се държат един с друг като съпруг и съпруга. Разговорите им са толкова естествени. Може би Фатмагюл ще използва бележката за доказателство.

Общи условия

Активация на акаунт