Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 28

• 33 537
  • 731
  •   1
Отговори
# 435
Относно за това къде отива Фатмето съм сигурна,че не при Мустафа.И се е обадила на Кадир да я посъветва какво да прави.Ако разсъждаваме логично толкова късно обаждане не е възможно да е с психиатърката,а пък в полицията направо се отива-защо ще се обажда...Надявам се в опита си да защити Керим да не се забърка в голяма каша.Като гледам снимката-двамата един след друг-ще има сръдни и разправии,но този път Керим ще е сърдития....Интересното е как Фатмето ще го омилостиви...А може да има и прегръдка...Само си мечтая като Герито...

# 436
Съня -
мустафа - Не се страхувай, не се страхувай, нищо няма да ти направя
Ф - Махай се
М - Никога няма да те оставя повече, ще премахна всички пречки между нас
Керим - Оставе я
М - Този път, няма да ти простя, ще видиш
Ф - Керим, не умирай

След тайния телефонен разговор през ноща -
Ф - да, разбрах
К - събудих се от някакви шумове, какво правиш?
Ф - Нищо, пих вода просто......исках да се обадя на брат ми, но ....
К - По това време?
Ф - да, не съм видяла часовника. Неможах да заспя и исках да чуя гласа му, но после се отказах
К - Той сигурно спи, не му звъни, ще се притесни. Ще помисли, че е станало нещо.... ако искаш му се обади, но...
Ф - да, прав си... Мога да му се обадя утре сутринта...

# 437
Добро утро! Hug

Emely,благодаря за превода!  bouquet
За снощната серия:
Мустафата-нахален като конска муха.Ако бях на мястото на Фaтма щях да му изсипя горещата чорба на тиквата и за по-голям колорит и айряна,гаден,гаден ...та чак нямам думи.Голям Дон Жуан,първо на Мелтем щеше да звъни,после при Фатма и накрая взе да му се привижда Асу-та първата е като фетиш,втората му действа като виагра,а Асуто за задоволяване на страсти-и накрая оплезения бабек от снимката,ами хаирлия да му е... Joy
Керим-Фатма-тези двамата,кога ще изтрещят и да си кажат колко се обичат и после нежна е ноща ...т.н.Фатма спи с нощница тип монашеско расо,а Керим голичък,и защо той си заключи вратата,ще го е дострашало Фатма да не го изнасили...Иначе двамата са си сладури.Щом Фатма,го пусна да спи в къщата,макар и при затворени врати,това е голям напредък за нея и в киното,след като заспа на Керим сърцето му падна в петите,а сигурно ,анатомията му отиде до тавана,знам ли...Края ,ще го видим,само защо Керим върви като арабите отпред а Фатма след него на снимката. newsm78
Яшарановия клан-така им се пада ,в този живот нищо не остава ненаказано,всяко действие си има противодействие,има причина да се случи... Naughty
Мукадес,ако наистина е бремена,ще е вечерта преди да избяга при Сали,нали му даде за полседно на Рахмито ...И сега какво с подвита опашка при него „Аз съм беременна” и като в латиносериал всички като ехо ‘’Мукадес е бременна’’,ужас... Sick
Кадир-Мейрем,няма възраст за любовта стига да я намериш... Heart Eyes

# 438

а как и подаде хлебче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 439
  • Пловдив

За събуждане и гимнастика

# 440
Добро утро Simple Smile
Сега изгледах серията пак на бързо (вчера много ми насичаше ooooh!) и нещо ми направи впечатление - когато нахала Мустафа си тръгна от ресторанта, изпусна бележката от сметката до колата и се наведе да я вземе, после когато се изправи се загледа в онова същото нанадолнище, по което тичаше Фатмето на финала, и сякаш нещо му хрумна, поне така ми се стори newsm78
Без превод на диалозите само гадаем, но взех да си мисля, че тя наистина отива на среща с него ooooh! само не знам защо си мисли, че ако за пореден път му каже да ги остави на мира и той ще вземе да я послуша Crazy Сценаристките ни забъркаха голяма мистерия, но пък хубавото е, че Фатмето започва да осъзнава чувствата си към Керим Heart Eyes значи скоро може да си признае Heart Eyes

# 441

newsm53 newsm53 newsm53

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 10:53 от Slawena

# 442

Какво ще кажете за този заден кадър? Найс, а?  Wink Wink Blush Blush Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes /забележете двете точки  Blush Blush/

# 443
Добър ден! Да се включа и аз. Хубава серия, както винаги. И както винаги на най-интересното свърши. На мен не ми е логично да се среща с М. Тя още през деня разбра, че вече няма контрол над него. Какво ще постигне, ако се срещнат? И да го моли, и да му вика все тая. Много нагъл е тоя червей! Мен най-много ме издразни това, че я злепоставяше пред другите клиенти.
За гълъбчетата - любимия ми момент - той се заключва в стаята на кака и я слуша как и тя се заключва. Как се усмихна! Нещо като - знаех си, и хайде нема нужда! Според мен и тя знае, че няма нужда, но то си е флирт от всякъде.
Мерием и Кадир - много мило и даващо надежда на доста от нас тук във форума! Embarassed
Мукадес - стана малко "латино" - "Изабела е бременна". Но както се казва в турските сериали - дано е за добро!
"Оринд каунти" - тука вече Титаник потъва. Щом и от България не им вдигат! Laughing Малко не ми хареса тоя път играта на Муса Узунлар. Като, че ли преигра. До сега беше железен!
 #2gunfire И да не съм чула някой да напуска отбора! И без друго, ако тръгнем да се броим ще сме малцинство.

# 444
Романтичен посреднощен диалог
между влюбен Керим и уморена Фатма

Говори ми за любов!-Кой аз ли бе ,Керим?
Прoшепни ми твойто име!-Сякаш не го знаеш.
Погледни в очите ми!-Е и,очи като очи...
Кажи ми името на любовта!-Дур бе,маскара!
Кажи ми къде си сега?-Ако кажа при Мустафа...
Кажи ми....не избирай мрака!-Че то и без това е нощ...
Тук съм заради теб!-Къде в стаята на Мейрем?
Не се страхувай,
аз съм тук до теб!
-Не съм те викала.

Тук и ще остана!-Пред вратата
Защото искам да съм с теб!-Ти може много да искаш,но аз неща
Не ме гони,
аз няма днес да си отида
.-Голяма работа.
-Не обръщай гръб
на моята любов към теб!
Аз те гледам фронтално
Тук до тебе ще остана.-Казах, пред вратата!
Скрит-някъде в теб!-Вай мискин.
..........................................

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 11:21 от Slawena

# 445
  • Пловдив

И с бяло и със синьо и с черно - както и да е облечен - все е хубав....

# 446
Привет момичета!

# 447
  • Пловдив

Това е приятелката на Енгин. Най-вероятно тук са заедно. Той обича мачове и е фен...
Веднъж беше арестуван заради неприлично поведение...А кой ли пуска снимките - ако
са верни слуховете за раздяла - тя....

# 448
  • Пловдив

Хайде на кино....остава да заведе Фатмето и на мач....

# 449

Като сладко котенце  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт