Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 28

• 33 534
  • 731
  •   1
Отговори
# 450

Здравейте и от мен Hug Hug HugС риск да се повторя - много е колоритна и интересна за гледане тая Мукадес Simple Smile Simple SmileЧак ми липсваше снощи нейното наперено ходене Grinning Снощи се замислих,ами както е тръгнала банката да им издирва имотите,да не стигнат и до къщата на Мустафа?Най-малко ще секнат парите към него,тогава да видим какво ще прави newsm78

# 451

Това е приятелката на Енгин. Най-вероятно тук са заедно. Той обича мачове и е фен...
Веднъж беше арестуван заради неприлично поведение...А кой ли пуска снимките - ако
са верни слуховете за раздяла - тя....

Не ви ли идва, малко грубичка тази Гюлфер Саръгюл за нашето финно и елегантно момче. Това име, Гюл, го съпътства навсякъде Laughing

# 452
Тази мома на Енгин с какво се занимава

# 453

Какво ще кажете за този заден кадър? Найс, а?  Wink Wink Blush Blush Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes /забележете двете точки  Blush Blush/

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 454
Романтичен посреднощен диалог
между влюбен Керим и уморена Фатма

Говори ми за любов!-Кой аз ли бе ,Керим?
Прoшепни ми твойто име!-Сякаш не го знаеш.
Погледни в очите ми!-Е и,очи като очи...
Кажи ми името на любовта!-Дур бе,маскара!
Кажи ми къде си сега?-Ако кажа при Мустафа...
Кажи ми....не избирай мрака!-Че то и без това е нощ...
Тук съм заради теб!-Къде в стаята на Мейрем?
Не се страхувай,
аз съм тук до теб!
-Не съм те викала.

Тук и ще остана!-Пред вратата
Защото искам да съм с теб!-Ти може много да искаш,но аз неща
Не ме гони,
аз няма днес да си отида
.-Голяма работа.
-Не обръщай гръб
на моята любов към теб!
Аз те гледам фронтално
Тук до тебе ще остана.-Казах, пред вратата!
Скрит-някъде в теб!-Вай мискин.
..........................................

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 455

И с бяло и със синьо и с черно - както и да е облечен - все е хубав....
така е,Марианка! А снощи беше жИсток!   Grinning Grinning Grinning

Славенка - влюбения Керим и умореното Фатме -  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 456

Като сладко котенце  Heart Eyes

В тази серия Берен беше неотразима - много красива... И това си е знак момичета - сценаристите не са им глупава ...!? newsm78

Възстановяването и любовта възвърнаха красотата и след преживяното...!? И ще става все по-хубава...!?  

Момичета  , да не съм чула за разделяне на отбори - всички го правим на шега.!? Peace  
                   Ние всички сме от отбора на филма...Искам да видя най-щастливата Фатмагюл и до нея подскачащ като "пиле"  както казва Гери от щастие  , Керим...!?
 Peace Peace Peace

# 457
  • Пловдив

Това е фенската любов. Може да не е супер зализан красавец. Те не са модерни вече.
Колкото ти е по нестандартна красотата - толкова си по харесван и обичан. Е това е Енгин.
Като сложим и актьорската игра - става красавец...

# 458
Марианка аз прочетох фРенска любов smile3555 Rolling Eyes tooth tooth

# 459
Наистина и Фатмето беше много хубава вчера. Забелязахте ли къдричките и?  Grinning
А забелязахте ли колко леко и приятно си говореха през цялата серия, с едни мили гласчета?
Накрая на филма Керим като се скри и в началото как се зарадва, че е сгрешил, че бая му се бяха потънали гимиите и после хоп съпрайз - Фатмето наистина ме послъгва. Много ми стана гадно за него,в смисъл поставих се на негово място, ако Фатмето може да му се разкрещи веднага и да му държи сметка, той не посмя, ядоса се, но той самия смята, че няма право да и иска обяснение.

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 13:18 от gery_dobreva

# 460
Кой за каквото си мисли, Мац!  Crazy Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing

# 461

Сега ще погледна бележката - мисля , че е заблуда ...!? newsm78  Аз като бивш данъчен веднага забелязах , че тяхната от ресторанта е обикновена , като от кочан и веднага си помислих , тези не са си пуснали касовия апарат - а , дали и съседите имат това такова  законово задължение..!?  А може да имат и гратисен период ...!?newsm78 Joy Joy Joy Joy

После бележката пусната под вратата ми се стори като фактура ,касова бележка като от бензиностанция...!? newsm78   Сега отново ще погледна и ще докладвам...!? Peace

Мисля си , дали Мустафа не се е обадил на Мелтем и глупака да и е казал , че ще направи нещо лошо на нашето момче...!? Знаете , че Мелтем заминава за Америка , знаете , че знае къде живее Фатмагюл ... Може и да ги е търсила по телефона , защото от домашния Фатмето звъня на сватбата , но те бяха на кино...И да е отишла да я предупреди с бележката - обади ми се , Мустафа е замислил нещо...!? Thinking Thinking Thinking Thinking

Нещо такова ми се върти в главата...!?
 ooooh! ooooh! ooooh!

# 462
Кой за каквото си мисли, Мац!  Crazy Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing

Вчера си свърших всичката работа и сега само мечти и фантазии в главата и милото ми е командировано за днес и няма с кого да сподела....Мъка.мъка... Crazy Crazy Crazy Crazy

# 463
Кой за каквото си мисли, Мац!  Crazy Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing
Вчера си свърших всичката работа и сега само мечти и фантазии в главата и милото ми е командировано за днес и няма с кого да сподела....Мъка.мъка... Crazy Crazy Crazy Crazy
Как те разбирам, Мац! Мойто Мило 10 дена ще го няма пак.  Cry Тази сутрин се събуждам усмихната от хубавата серийка и няма кого да намачкам.   Grinning

# 464

Кочана е заверен ...!? newsm78 Joy Joy Joy

Мацо , бойна задача , не мога да свалям снимки - ти можеш..!? Peace

От първа част в 12.44 секунда се вижда ясно бележката от ресторанта.., свали я на снимка , моля те !? Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт