Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 28

• 33 513
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
Снощи Фатмето и Керим като излязоха от заведението и отидоха на кино беше чорлавичка,а се прибра с пригладена коса-да знаете тук има цензурирани кадри-Керим ще е милвал по пътя или докато е спяла на рамото му,но това е за след 12 часа Whistling

# 466

Момичета , тяхната бележка е  - ужас , Мустафата я е написал ...!?  smile3511 smile3511 smile3511

# 467

Колко се зарадва милия, че го чака любимата!  Grinning

и после - Що ли се надявах да ме огрее?!  ooooh!

# 468

Вярно, няма натрапчивата хубост и показно поведение на красавци, като Къванч, но чар, талант, осанка, изтънчен маниер и жестове- му е дал Господ и в повече. Направо си е една черна перла. Heart Eyes

# 469
# 470
    Здравейте  момичета,
Искам да споделя мнението си, доста различно от прочетеното до тук.
Да Ф. вече цени, уважава, обича К., благодарна му е за всичко, което той прави за нея,но
страстта, любовта остава за Мустафа.Както прости на К. така ще прости и на М.  Дали може
да съпостави вината на единия и на другия? Не знам сценаристите какви съвпадения, раз-
минавания и случайности ще измислят, но тя ще се върне при М.  А  КЕРИМ ще бъде отчаян,
нещастен и ще каже "Мамо, колко ми липсваш, аз ще дойда при теб"и......изберете си начина.
Освен това ф. студио  търси винаги силни, неочаквани и трагични финали.
    И аз искам една нежна ,красива и романтична развръзка в стил Славена, но....

# 471
  • Пловдив

Кочана е заверен ...!? newsm78 Joy Joy Joy

Мацо , бойна задача , не мога да свалям снимки - ти можеш..!? Peace

От първа част в 12.44 секунда се вижда ясно бележката от ресторанта.., свали я на снимка , моля те !? Hug  bouquet
Веднага

# 472
Това е тема в която се пише за Енгин Акуарек и няма да споря кой по красив /всеки си има вкус/,само ще кажа че един друг в друга тема ми харесва повече... Mr. GreenЕнгин много ми е църен,но играе добре или поне не преиграва...Той какво образование има,някъде пишеше но не помня

# 473
Малеееее много е хубав тоя Керим, бе. Чак незнам коя снимка по-напред да сложа - адски много са и все хубави. Grinning

# 474

Сара , Емили , молим за помощта Ви !?   Hug Hug Hug

На втората част в 45,31 минута се чува неговия глас с написаното на бележката и се вижда ясно самия текст...!?
  Peace Peace Peace

# 475
Това е тема в която се пише за Енгин Акуарек и няма да споря кой по красив /всеки си има вкус/,само ще кажа че един друг в друга тема ми харесва повече... Mr. GreenЕнгин много ми е църен,но играе добре или поне не преиграва...Той какво образование има,някъде пишеше но не помня
жИлезна си, Мацко! Ама давай все така! Да не ми се увеличава конкуренцията, не за друго!  Wink Wink Grinning Grinning Grinning Grinning

# 476

Ама, Славенка аз харесвам много и Къванч(само дадох пример). Просто си изливам фенската любов. Hug

# 477
             Сара , Емили , молим за помощта Ви !?   Hug Hug Hug
              На втората част в 45,31 минута се чува неговия глас с написаното на бележката и се вижда ясно самия текст...!?   Peace Peace Peace
Нелка доколкото разбрах, текста е - Храната беше много вкусна. Ще се видим скоро!
или нещо такова  Peace

# 478

Сара , Емили , молим за помощта Ви !?  Hug Hug Hug

На втората част в 45,31 минута се чува неговия глас с написаното на бележката и се вижда ясно самия текст...!?
 Peace Peace Peace
nelka123, бележката е от М. Докато тя я чете, неговия глас казва - (горе долу) - харесаха ми ястията, пак ще се видим. (гюрюсюджес)

# 479
gery_dobreva,  coolcool

Общи условия

Активация на акаунт