Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 28

• 33 495
  • 731
  •   1
Отговори
# 510

Marinaka ,оказа се проблема в моя комп.Получих съобщение че системата ни ''филтрира'' #Crazy нета а аз съм на работа сигурно у дома няма да има проблем

# 511
Фенките, снощи не ви ли се стори Керим отслабнал.  Thinking Според мен той на предните серии по-скоро беше подпухнал. Да не би Енгин да е болен? newsm78 (пепел ми на езика) Praynig

Абсолютно! Напомняше ми на Керим в началото на сериала...

Това отдавна го изкоментирахме с Гери на лични - но си мислим , че е отслабнал от лИбов..!? Crazy Crazy Crazy Joy Joy Joy

# 512

Черната ми перла, от любов и пости измъчена- ще слабее, няма как smile3518

# 513
..., че е отслабнал от лИбов..!? [/b]Crazy Crazy Crazy Joy Joy Joy

Несподелена или от зор newsm12

# 514
# 515

Обичам Ви всичките , да си знаете..!!!  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Но , ми изгни пътеката в банята...!? Crazy Crazy Crazy Joy Joy Joy Joy

Реших само за пет минути да надникна , а то станаха три часа...!?  Joy Joy Joy

# 516
..., че е отслабнал от лИбов..!? [/b]Crazy Crazy Crazy Joy Joy Joy

Несподелена или от зор newsm12

Славенка , още много определения можем да и дадем...!? Екранна , реална , несподелена - всичко в сферата на фантазиите , фенските ...!?  Peace Peace Joy Joy Joy

# 517
  • Пловдив

Предполагам, че няма да ги държат и 2 сезон в затвора....Сигурно ще измислят форма да ги изкарат от там и да има интрига между тях и Керим. Иначе се обесмислят ролите - все в затвора, а дали мисля правилно....

# 518

Обичам Ви всичките , да си знаете..!!!  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Но , ми изгни пътеката в банята...!? Crazy Crazy Crazy Joy Joy Joy Joy

Реших само за пет минути да надникна , а то станаха три часа...!?  Joy Joy Joy

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao

# 519
Нели тя пътеката изгнила ами и плочките ще изпадат май Joy Joy Joy Joy Joy

# 520
  • Пловдив

Хайде, тръгвай....На втората снимка си гледа и часовника...Значи уговорената
среща има час....Ех, дано не е това което си мислим....Мустафа.....

# 521
  • Пловдив

Хвана я...А тя притеснена. През цялата серия обикаляше като кошута пред разстрел около него.
Прекалено любезна...Керим затова и се усъмни....
Нарочно намалявам снимките - да не хабя много място /малИИИ, отвратителна съм/.

# 522
  • Пловдив
Да не се дебнем, щото ще се хванем....

От мен малко почивка - да взема да поработя. На работа съм....

# 523
  От mariana51 Предполагам, че няма да ги държат и 2 сезон в затвора....Сигурно ще измислят форма да ги изкарат от там и да има интрига между тях и Керим. Иначе се обесмислят ролите - все в затвора, а дали мисля правилно...
Сигурни ли сме, че ще има втори сезон? newsm78

# 524
sincerita ,дано не съм те засегнала нищо лочно ,извинявай  Rolling Eyes

Аз не съм конкуренция за Енгин-Керим /макар и аз преди 23 г #Crazy бях приета история и география в Търново,значи общи интереси,ама станха инж Whistling/,отсъпвам си реда само пишете на лс Mr. Green

А относно бащата,Мукито сигурно ще е усетила кога е станало newsm78,чак аз не си вярвам като пиша Crazy

И защо като бяха в киното и Фатама се сети как се роди Мурат бе и Мустафата там а и тя доста големичка за 13 год и тогава ли е била сгодена за него,като братята роми Shocked

Отивам в ъгъла да се срамувам и изям домата,че сега е криза и нищо не се хвърля

Тук искаха малко да вкарат  "чара" на Мукито ,  но се изложиха...Момичето съзрява и на 13 години може да не е много по-различна...Освен това тя каза , че е израснала с Мустафа...!? Peace

Но тя сега навършва  22 , а Мурат , трябва да е на 9 , а той ходи на градина... Нещо с годините не са го премерили ...Да не би превода с първия разговор при психоложката да е сбъркан , или превода на серията на колко е била като са починали родителите...!? ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт